❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

2 3 ay daha dene cnm o zaman oda baktracaktir. Benim esimde oyle diyo biraz daha deneyelm beraber gidicez kontrole normalde 1 seneye kadar bile normal diyolar cunku
Ya canim biz daha evleneli 1sene bile olmadi ekimde evlendik seneye gidersek anca ozaman bakarlar belki ozamana kadar olur hayirlisi :) insAllah kontrole felan gerek kalmadan hamile kaliriz kuzum ya

Çok sağol cnm bnm de kafam karıştı bi 20 diyor bi 15 gerçi öle sorunlu değil ama kafama takıldı doktr rahim filmi istedi neapcm ben

Ya canim biz daha evleneli 1sene bile olmadi ekimde evlendik seneye gidersek anca ozaman bakarlar belki ozamana kadar olur hayirlisi :) insAllah kontrole felan gerek kalmadan hamile kaliriz kuzum ya
Insallah cnm bizde agustos da evlendik gerek bile kalmaz sen esine adapte ol anı yasamaya bak bebek icin diye dusunme benim ablamin 2 seneye yakin olmafi asilama tup bebek hersey denedler sonra dedi ablam bosvercem vardir bi hayri bununda dedim 2. Ayinda geldi bebegimiz simdi 1 yasinda . O yuzden bi zamanmz var bicilen onu beklemek gerek ve bolca duayla

Doktorda kötü değil ama iyide değil normal şimdilik dedi adetinin 12. Günü gel yine dedi vajinal ultrasona sonra rahim filmi isticm senden dedi
Kuzum o rabime bakiyolar iste bazilari egik mi ne oluyomustamda adini bilmiyorum sperm tutunabiliyomu diye bakicaklar cektr kuzum

Çok sağol cnm bnm de kafam karıştı bi 20 diyor bi 15 gerçi öle sorunlu değil ama kafama takıldı doktr rahim filmi istedi neapcm ben
Ay nasil olcak rahim filmi bide cok hassassin degilmi alt muayne felan cok zor vajinismuslular icin ben dogumdan bile korkuyorum Allahim yardim edsin sana rahim filmi cekiminde ve herseyde kuzum ❤

Bazi dersleri kolay soruyolar bazilari zor karmakarsk cnm murat yaynlari var ben dvmli ona calsrm tek bi benzer gelmedi ya cok sasrdm bi muhasebe iyiydi
Benim kardesmde isletme 3 sinif okuyor bakalim INŞALLAH geçersiniz kardesimde murat yainlari çalışıyor en iyisi murat yayinlari❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…