❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Ay nasil olcak rahim filmi bide cok hassassin degilmi alt muayne felan cok zor vajinismuslular icin ben dogumdan bile korkuyorum Allahim yardim edsin sana rahim filmi cekiminde ve herseyde kuzum ❤
Kuzum bende normal doğumdan korkuyorum sanirim sezaryan durumu olcak gibi nasip tabi

Rv
Evet canim ya zamani var sabir ve dua herseyin anahtari beklicez sabretcez ❤

Kızlar eşimin sperm sayısı 17.000.00 çıktı sizce nSil bilgisi olan wRmii
Bilgim yokda bu konuda bitanemm ama rahim filminde istersen bayıltarakda yapıyolarmş bi tanıdğmda çekdirdi ordan duymşdm
Kuzum hapini dun bırakma demiştim kolay kolay gitmiyor bu durum sen hapini kullan ve is yapma
İyiydm kuzum bugüne kadar hiç bişym yokdu ama fazla yordm demkki kendmi gittim acile iyiymiş bebeğimm çok şükür büyümüş teyzesiii

Uy
Aynen kuzu Çoook cokkk hassasım o konuda hemde nasıl yaptricm kara kara dusunuyorum
Uyutulup olmuyomu acaba ya bende bu ara uyutulmaya kafayi taktim ama uyutulmadan hic bisey yaptiramam ben uyanikken ya dogumda bile uyutulmak istiyorum :/

Agzini yerimmm o bebiissii kuzm aman ne olur dikkatli ol kuzucan yorma kendiniii kiyamam bebise hapini ic balim

Ay

Ay uyutularak olyomuymus rahim filmi felan cok iyimis ozaman canim ya :)

MasAllah bebegine canim saglicakla kucagina al insAllah gelisimi iyi olsun insAllah ❤

Agzini yerimmm o bebiissii kuzm aman ne olur dikkatli ol kuzucan yorma kendiniii kiyamam bebise hapini ic balim
İçmek gelmiyo içimden kuzumm yaaa bi faydası da yokki zatn olacağı varsa zatn olur allah korusun yatış vereym takip edeym dedi aman yok dedim evde dinlenirim ben

Slm herkese basım ağrıyor benim gibi adet olan varmı?gwcen hafta persembe lekeyle basladı ve arada kırmızı 4 gun sonra tekrar leke 11 gın aşûrelere hersl bu ne ya.Hangı bölüm canım yarın benımde son fınal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…