Kuzum bende normal doğumdan korkuyorum sanirim sezaryan durumu olcak gibi nasip tabiAy nasil olcak rahim filmi bide cok hassassin degilmi alt muayne felan cok zor vajinismuslular icin ben dogumdan bile korkuyorumAllahim yardim edsin sana rahim filmi cekiminde ve herseyde kuzum ❤
Insallah cnmBenim kardesmde isletme 3 sinif okuyor bakalim INŞALLAH geçersiniz kardesimde murat yainlari çalışıyor en iyisi murat yayinlari❤
Aynen kuzu Çoook cokkk hassasım o konuda hemde nasıl yaptricm kara kara dusunuyorumAy nasil olcak rahim filmi bide cok hassassin degilmi alt muayne felan cok zor vajinismuslular icin ben dogumdan bile korkuyorumAllahim yardim edsin sana rahim filmi cekiminde ve herseyde kuzum ❤
Evet canim ya zamani var sabir ve dua herseyin anahtari beklicez sabretcez ❤Insallah cnm bizde agustos da evlendik gerek bile kalmaz sen esine adapte ol anı yasamaya bak bebek icin diye dusunme benim ablamin 2 seneye yakin olmafi asilama tup bebek hersey denedler sonra dedi ablam bosvercem vardir bi hayri bununda dedim 2. Ayinda geldi bebegimiz simdi 1 yasinda . O yuzden bi zamanmz var bicilen onu beklemek gerek ve bolca duayla
Kuzum bebek icin katlancan balimmm bakin icin rahatlasin yoksa niye bakinmadim diye kendi kendini yersinÇok ağrılı oluyormuş kuzu bilmiyomkii
Bende cok korkuyorum normal dogumdanKuzum bende normal doğumdan korkuyorum sanirim sezaryan durumu olcak gibi nasip tabi
Cok sukur canim ya insAllah bisey olmaz saglikli olir hepAğır kaldırmadım da gittim acile iyi bebişim çok şükür
Aynen kuzu bu ayda olmazsa baktricmmKuzum bebek icin katlancan balimmm bakin icin rahatlasin yoksa niye bakinmadim diye kendi kendini yersin
Bilgim yokda bu konuda bitanemm ama rahim filminde istersen bayıltarakda yapıyolarmş bi tanıdğmda çekdirdi ordan duymşdmKızlar eşimin sperm sayısı 17.000.00 çıktı sizce nSil bilgisi olan wRmii
İyiydm kuzum bugüne kadar hiç bişym yokdu ama fazla yordm demkki kendmi gittim acile iyiymiş bebeğimm çok şükür büyümüş teyzesiiiKuzum hapini dun bırakma demiştim kolay kolay gitmiyor bu durum sen hapini kullan ve is yapma
Uyutulup olmuyomu acaba ya bende bu ara uyutulmaya kafayi taktim ama uyutulmadan hic bisey yaptiramam ben uyanikken ya dogumda bile uyutulmak istiyorum :/Aynen kuzu Çoook cokkk hassasım o konuda hemde nasıl yaptricm kara kara dusunuyorum
Aynen bende ya sezeryan dusunuyorum :/Bende cok korkuyorum normal dogumdan
ALLAH yar ve yardimcin olsun INŞALLAH bisicik cikmazAynen kuzu bu ayda olmazsa baktricmm
Agzini yerimmm o bebiissii kuzm aman ne olur dikkatli ol kuzucan yorma kendiniii kiyamam bebise hapini ic balimBilgim yokda bu konuda bitanemm ama rahim filminde istersen bayıltarakda yapıyolarmş bi tanıdğmda çekdirdi ordan duymşdm
İyiydm kuzum bugüne kadar hiç bişym yokdu ama fazla yordm demkki kendmi gittim acile iyiymiş bebeğimm çok şükür büyümüş teyzesiii
Bizim bi olsun da insallah sonra dusunuruz kuzummm bosver simdi :))Aynen bende ya sezeryan dusunuyorum :/
Bilgim yokda bu konuda bitanemm ama rahim filminde istersen bayıltarakda yapıyolarmş bi tanıdğmda çekdirdi ordan duymşdm
İyiydm kuzum bugüne kadar hiç bişym yokdu ama fazla yordm demkki kendmi gittim acile iyiymiş bebeğimm çok şükür büyümüş teyzesiii
Tamam kuzucum simdi bisey dusunmeyelim is basa dusunce dusunuruz :)Bizim bi olsun da insallah sonra dusunuruz kuzummm bosver simdi :))
Bat ne zmaan kuzumTamam kuzucum simdi bisey dusunmeyelim is basa dusunce dusunuruz :)
İçmek gelmiyo içimden kuzumm yaaa bi faydası da yokki zatn olacağı varsa zatn olur allah korusun yatış vereym takip edeym dedi aman yok dedim evde dinlenirim benAgzini yerimmm o bebiissii kuzm aman ne olur dikkatli ol kuzucan yorma kendiniii kiyamam bebise hapini ic balim
Slm herkese basım ağrıyor benim gibi adet olan varmı?gwcen hafta persembe lekeyle basladı ve arada kırmızı 4 gun sonra tekrar leke 11 gın aşûrelere hersl bu ne ya.Hangı bölüm canım yarın benımde son fınalInsallah cnm bizde agustos da evlendik gerek bile kalmaz sen esine adapte ol anı yasamaya bak bebek icin diye dusunme benim ablamin 2 seneye yakin olmafi asilama tup bebek hersey denedler sonra dedi ablam bosvercem vardir bi hayri bununda dedim 2. Ayinda geldi bebegimiz simdi 1 yasinda . O yuzden bi zamanmz var bicilen onu beklemek gerek ve bolca duayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?