27ocak canim da bu ay zaten yok pel calisma olmadi gribim diye daha yeni bugun kendime geldim ama buseferde esim grip oldu :)Bat ne zmaan kuzum
Ay
Ay uyutularak olyomuymus rahim filmi felan cok iyimis ozaman canim ya :)
MasAllah bebegine canim saglicakla kucagina al insAllah gelisimi iyi olsun insAllah ❤
Bankacilik ve sigortacilik cnm bnmSlm herkese basım ağrıyor benim gibi adet olan varmı?gwcen hafta persembe lekeyle basladı ve arada kırmızı 4 gun sonra tekrar leke 11 gın aşûrelere hersl bu ne ya.Hangı bölüm canım yarın benımde son fınal
Valla hayranim ilk gece nokta atışı yapanlara :)27ocak canim da bu ay zaten yok pel calisma olmadi gribim diye daha yeni bugun kendime geldim ama buseferde esim grip oldu :)
Amin canim tip herseyin kolayligini saglamis neguzel canim icim rahatladi uyutularak yapilyor demek belki ilerde bendende isterse doktor ama insAllah kimse icin hic bi konrtrol gerek kalmaz ❤Amiinnn inşallah kuzummm rabbim isteyen herkeze nasip etsn evet tanıdğmda kprktğunu söylüyodu anestezi yapıyolarmş öyle yaptrmş
Nasil canim ilk ay hamile kalanlaramiValla hayranim ilk gece nokta atışı yapanlara :)
Evet cnmNasil canim ilk ay hamile kalanlarami
Nasip kismet canimEvet cnm
İnsallh kuzmALLAH yar ve yardimcin olsun INŞALLAH bisicik cikmaz
İlk gece değil ama bi denemede kalanlarda var canlarNasip kismet canim
Hayırlı geceler bayanlar bu topigi tesadüf görüp incelemiş oldum çok bereketli olduğunu farkettim bissürü hamişşş olmuş güzel haberler vermişler benimde bat 24 Ocak ınsalahhh bende güzel haberi alırım bu ay buara 5 aydır deniyoruz daha nasip olmasi İnş bende bu duyguyu yaşarim.
Canm kayganlastirici spermi öldüryormu acaba yaİlk gece değil ama bi denemede kalanlarda var canlar
Ewt cnm doktorum dediCanm kayganlastirici spermi öldüryormu acaba ya
Ozaman benim is cok zor canim ya öldürmeyen yokmuki :/Ewt cnm doktorum dedi
Yoktur kuzu bırak onsuz deneeOzaman benim is cok zor canim ya öldürmeyen yokmuki :/
Onsuz olmuyor ki kuzumYoktur kuzu bırak onsuz denee
Hosbulduk canim.Amin inşallah burası bana hayırlı olur bu ara yumurtlama zamanım ve çok kasaklarim ağrıyor sanki igneliyorlar içerden gibi bnm gibi olan var mı yani neden bukadar kasiklarim ağrıyor özellikle sol tarafHoş geldin canımm inşallahh rabbm herkeze nasip etsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?