❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Ay

Ay uyutularak olyomuymus rahim filmi felan cok iyimis ozaman canim ya :)

MasAllah bebegine canim saglicakla kucagina al insAllah gelisimi iyi olsun insAllah ❤

Amiinnn inşallah kuzummm rabbim isteyen herkeze nasip etsn evet tanıdğmda kprktğunu söylüyodu anestezi yapıyolarmş öyle yaptrmş

Amiinnn inşallah kuzummm rabbim isteyen herkeze nasip etsn evet tanıdğmda kprktğunu söylüyodu anestezi yapıyolarmş öyle yaptrmş
Amin canim tip herseyin kolayligini saglamis neguzel canim icim rahatladi uyutularak yapilyor demek belki ilerde bendende isterse doktor ama insAllah kimse icin hic bi konrtrol gerek kalmaz ❤

Hayırlı geceler bayanlar bu topigi tesadüf görüp incelemiş oldum çok bereketli olduğunu farkettim bissürü hamişşş olmuş güzel haberler vermişler benimde bat 25 Ocak ınsalahhh bende güzel haberi alırım bu ay buara 5 ayim deniyoruz daha nasip olmasi İnş bende bu duyguyu yaşarim.

Hoş geldin canımm inşallahh rabbm herkeze nasip etsn

Hoş geldin canımm inşallahh rabbm herkeze nasip etsn
Hosbulduk canim.Amin inşallah burası bana hayırlı olur bu ara yumurtlama zamanım ve çok kasaklarim ağrıyor sanki igneliyorlar içerden gibi bnm gibi olan var mı yani neden bukadar kasiklarim ağrıyor özellikle sol taraf

Acaba burda hamişşş kalan bayanlar hatırlıyormusunuz yaşadınız mı bole bsi kasık ağrısı yumurtlama zamani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…