- 19 Şubat 2016
- 243
- 215
- 103
- 34
Ya benim hic yumurtlama doneminde kask agrisi olmuyo yani adet harici olmuyor ama adetim duzenlidir erken gelir gec gelmez yani bi sorun olabilirmi ?Acaba burda hamişşş kalan bayanlar hatırlıyormusunuz yaşadınız mı bole bsi kasık ağrısı yumurtlama zamani
Kuzum progeston bunyende az olduug icin lekeelenmen oluyor onuda hapla kendine takviye yapman lazim biseye yaramasa doktor verirmiydi?İçmek gelmiyo içimden kuzumm yaaa bi faydası da yokki zatn olacağı varsa zatn olur allah korusun yatış vereym takip edeym dedi aman yok dedim evde dinlenirim ben
Bilmem kii kuzummmCanm kayganlastirici spermi öldüryormu acaba ya
Hosgeldin canim❤ akintiyla anlayablrssn yada ovu testi alAcaba burda hamişşş kalan bayanlar hatırlıyormusunuz yaşadınız mı bole bsi kasık ağrısı yumurtlama zamani
Hamilelik icin kayganlastirici kesinikle kullanmamak gerektigini soyluyorlar. Yani sperm etkisini kaybediyoBilmem kii kuzummm
Bilmiyorum ki benim şuan acayip ağrıyor normalde de adetim bittikten bir hafta sonra ağrır farkederim ama bu ay daha şiddetli oldu sankiYa benim hic yumurtlama doneminde kask agrisi olmuyo yani adet harici olmuyor ama adetim duzenlidir erken gelir gec gelmez yani bi sorun olabilirmi ?
Usutmus olablrsn canimBilmiyorum ki benim şuan acayip ağrıyor normalde de adetim bittikten bir hafta sonra ağrır farkederim ama bu ay daha şiddetli oldu sanki
Sabah başlıyım balımm ozaman içmeye ama dinlenmeyle geçmezdiki öyle olmazmıydı dediğin gibi olsaydı. Beni bugn eşimde şakalaşırken çok yordu ondan olduKuzum progeston bunyende az olduug icin lekeelenmen oluyor onuda hapla kendine takviye yapman lazim biseye yaramasa doktor verirmiydi?
İnşallah hamişsindir balım batına da var daha dikkat et dinlenBilmiyorum ki benim şuan acayip ağrıyor normalde de adetim bittikten bir hafta sonra ağrır farkederim ama bu ay daha şiddetli oldu sanki
Ben kullaniyorum bazen ıslanmadigim için gleit gelen markası su bazlı vajinaya uygun diyorlar engellemiyor diyorlar ama bilemiyorum.Ama zeytinyağı vazelin falan iyi değilmiş zatenHamilelik icin kayganlastirici kesinikle kullanmamak gerektigini soyluyorlar. Yani sperm etkisini kaybediyo
Kuzum hem dinleniceksin hem hap iciceksin doktor verdi sonucta dimi sana hapi kuzum iyiligine konusuoiyrum senin ic hapini kuzucan valla kızarım doktorada sorarsin nezmn birakym diye bugun brak hapi dedi mi?Sabah başlıyım balımm ozaman içmeye ama dinlenmeyle geçmezdiki öyle olmazmıydı dediğin gibi olsaydı. Beni bugn eşimde şakalaşırken çok yordu ondan oldu
Hosbulduk bu topigin en tatlı dillisi sensin ne güzel Pek akintiyi takıp edemiyorum spermle karistiriyorum oda dışarı çıkıyor illa ertesi günde olsa oyuzden anlayamiyorumHosgeldin canim❤ akintiyla anlayablrssn yada ovu testi al
Kuzum hem dinleniceksin hem hap iciceksin doktor verdi sonucta dimi sana hapi kuzum iyiligine konusuoiyrum senin ic hapini kuzucan valla kızarım doktorada sorarsin nezmn birakym diye bugun brak hapi dedi mi?
Sagol canim benim cok naziksin❤ sen yumurtla gununu takup etmek istiyosan canim ovu testi alablrsnHosbulduk bu topigin en tatlı dillisi sensin ne güzel Pek akintiyi takıp edemiyorum spermle karistiriyorum oda dışarı çıkıyor illa ertesi günde olsa oyuzden anlayamiyorum
Kuzum bence sen soyle adam akilli bi dokotra gorunmen lazim vr sadece bi doktora her gun baska doktor cok slnti kuzum seni böyle takibe kimae alamaz kuzum bak devlet hastsnesinde bul bitaneHap kullandığımı demedim bile kuzu arada oluyodu lekelenmem dedim oda hastaneye alıyım takip edym dedi hap fln demedi yanii
Evet olabilir ama sadece bi tarafım öyle peki sen hamissin yumurtlama zamani böle bisi yaşadın mıUsutmus olablrsn canim
Hiç kullanmadım ovulasyon testi ama almayı düşünüyorum artıkSagol canim benim cok naziksin❤ sen yumurtla gununu takup etmek istiyosan canim ovu testi alablrsn
Evet olabilir ama sadece bi tarafım öyle peki sen hamissin yumurtlama zamani böle bisi yaşadın mı
Oyle hamile kal@n cok insan var tam zamanini bilebiloyosun kuzumHiç kullanmadım ovulasyon testi ama almayı düşünüyorum artık
Hm ozaman ben birazdaha bu durumdayim canim baya sonra hamis olcam suanda yeniyim kayganlastiricisiz yapamamHamilelik icin kayganlastirici kesinikle kullanmamak gerektigini soyluyorlar. Yani sperm etkisini kaybediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?