Ben nezaman birakirim bilmiyorum uaBen kullaniyorum bazen ıslanmadigim için gleit gelen markası su bazlı vajinaya uygun diyorlar engellemiyor diyorlar ama bilemiyorum.Ama zeytinyağı vazelin falan iyi değilmiş zaten
Karar verdm kuzu devlet hastanesine gdcm acilede oraya gttm zatn sıra alcm hafta içiKuzum bence sen soyle adam akilli bi dokotra gorunmen lazim vr sadece bi doktora her gun baska doktor cok slnti kuzum seni böyle takibe kimae alamaz kuzum bak devlet hastsnesinde bul bitane
Aynen öyle yapıyrmmm balımm sevnmişdim iyiym diyee de bunada bin şükürrr84zmr bal sende ayaklarini uzat dinlen oh misss❤
Oh sukur kuzum super yaptin sevindim kuzu hep ayni doktor senin icn cok iyi olcak balim❤Karar verdm kuzu devlet hastanesine gdcm acilede oraya gttm zatn sıra alcm hafta içi
Bin şükür tabii balimmm daha dur bebislerimizeee ciciler alcaz 6 7 aylik olalimdaa❤ INŞALLAHAynen öyle yapıyrmmm balımm sevnmişdim iyiym diyee de bunada bin şükürrr
Kuzum sen dokotra bu durumu konus bence neden sende islanma olmuyorBen nezaman birakirim bilmiyorum ua
Acil dışı normal muaneyede bi kez gitmek nasip oldu balımm zatn inşallah ay sonu gidiyormOh sukur kuzum super yaptin sevindim kuzu hep ayni doktor senin icn cok iyi olcak balim❤
Aynennn balımm ya iple çekiyormm valla o günleriiiBin şükür tabii balimmm daha dur bebislerimizeee ciciler alcaz 6 7 aylik olalimdaa❤ INŞALLAH
Gün aşırı yapmaya çalışıyoruz ama yine de onunlada denemek gerek.Ben biraz kendimden bahsedeyim 15 aylık evliyim 5 ayim bu düşünüyoruz ve ilk aydan doktora gittim kontrol amaçlı ultrason ile baktılar rahmin temiz gözüküyor dediler bide hormon testi yaptirdim prolaktin hormonum biraz yüksek çıktı yumurtlama tembelliği yapabilirmis ve 5 haftadır dostinex ilaç içiyorum etkili bi ilacmis inş faydasını görür ve bende miniğime kavuşturum biliyorum ki moral çok önemli.Oyle hamile kal@n cok insan var tam zamanini bilebiloyosun kuzum
Hadi bakalim fıstığım INŞALLAH hersey yolunda gider hepimiz icin❤Acil dışı normal muaneyede bi kez gitmek nasip oldu balımm zatn inşallah ay sonu gidiyorm
Bende hic istek yokki kuzumya gorev gibi yapip gecyorum bebis icin esim icin baska degil :/Kuzum sen dokotra bu durumu konus bence neden sende islanma olmuyor
İsteksiz oluyosa ondan olur balımm. Ayy benmde miğdem bulanıyo çıkaramayncada çok fena oluyormKuzum sen dokotra bu durumu konus bence neden sende islanma olmuyor
İnşallah hayatımmmHadi bakalim fıstığım INŞALLAH hersey yolunda gider hepimiz icin❤
Gecmis olsun canim I NŞALLAH tamamen gecmistir o durum❤ ALLAHIM nasip etsin kavus yavruna canimmm❤Gün aşırı yapmaya çalışıyoruz ama yine de onunlada denemek gerek.Ben biraz kendimden bahsedeyim 15 aylık evliyim 5 aydır düşünüyoruz ve ilk aydan doktora gittim kontrol amaçlı ultrason ile baktılar rahmin temiz gözüküyor dediler bide hormon testi yaptirdim prolaktin hormonum biraz yüksek çıktı yumurtlama tembelliği yapabilirmis ve 5 haftadır dostinex ilaç içiyorum etkili bi ilacmis inş faydasını görür ve bende miniğime kavuşturum biliyorum ki moral çok önemli.
Kuzu bende cikarmiyorum tutuyorum kendimiiİsteksiz oluyosa ondan olur balımm. Ayy benmde miğdem bulanıyo çıkaramayncada çok fena oluyorm
Aynen canim isteksizimİsteksiz oluyosa ondan olur balımm. Ayy benmde miğdem bulanıyo çıkaramayncada çok fena oluyorm
Anladim.kuzumvalla esin icin bu durum cok zorBende hic istek yokki kuzumya gorev gibi yapip gecyorum bebis icin esim icin baska degil :/
Çıksa çıkarcm da sadece bulanıyo kuzumm çıkaramamak daha feciii rahatsız ediyooo. Sen ne zamn muaneye gidiysn kuzuuKuzu bende cikarmiyorum tutuyorum kendimii
Amin inşallah canim seninde hayırlı uğurlu olsun inş sağlıcakla kavuş sende.Burda ki arkadaşlardan merak ettiğim bu durumu yaşamış olanlar varmı.Birde yeni düşünenlere tavsiyem hormon testi yaptırsınlar çok önemli çünkü hamile kalıp düşüklere bile neden olabiliyor hormonlar.Gecmis olsun canim I NŞALLAH tamamen gecmistir o durum❤ ALLAHIM nasip etsin kavus yavruna canimmm❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?