❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kuzum bence sen soyle adam akilli bi dokotra gorunmen lazim vr sadece bi doktora her gun baska doktor cok slnti kuzum seni böyle takibe kimae alamaz kuzum bak devlet hastsnesinde bul bitane
Karar verdm kuzu devlet hastanesine gdcm acilede oraya gttm zatn sıra alcm hafta içi

Oyle hamile kal@n cok insan var tam zamanini bilebiloyosun kuzum
Gün aşırı yapmaya çalışıyoruz ama yine de onunlada denemek gerek.Ben biraz kendimden bahsedeyim 15 aylık evliyim 5 ayim bu düşünüyoruz ve ilk aydan doktora gittim kontrol amaçlı ultrason ile baktılar rahmin temiz gözüküyor dediler bide hormon testi yaptirdim prolaktin hormonum biraz yüksek çıktı yumurtlama tembelliği yapabilirmis ve 5 haftadır dostinex ilaç içiyorum etkili bi ilacmis inş faydasını görür ve bende miniğime kavuşturum biliyorum ki moral çok önemli.

Gecmis olsun canim I NŞALLAH tamamen gecmistir o durum❤ ALLAHIM nasip etsin kavus yavruna canimmm❤

Gecmis olsun canim I NŞALLAH tamamen gecmistir o durum❤ ALLAHIM nasip etsin kavus yavruna canimmm❤
Amin inşallah canim seninde hayırlı uğurlu olsun inş sağlıcakla kavuş sende.Burda ki arkadaşlardan merak ettiğim bu durumu yaşamış olanlar varmı.Birde yeni düşünenlere tavsiyem hormon testi yaptırsınlar çok önemli çünkü hamile kalıp düşüklere bile neden olabiliyor hormonlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…