❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Çıksa çıkarcm da sadece bulanıyo kuzumm çıkaramamak daha feciii rahatsız ediyooo. Sen ne zamn muaneye gidiysn kuzuu
Bende oyleyim en kotusu kuzuu hele sabahlari bin şükür halimize
Bu pazartesi kuzum hayrilsyla icim icimi yiyiyor korku falan oluyor hastaneye gderken bende ya

Kizlar ben calsmaya geciyorum hayrli geceleriniz olsun insallah Rabbim bebegi olmayanlarin kucaklarini doldursun.. hamislerimizinde bebeklerini sag salim kucaklarina almayi nasip etsin Insallah (amin)

AMIN ALLAH razi olsun canim ❤evet her testt önemli ALLAHIM korusun❤

Kizlar ben calsmaya geciyorum hayrli geceleriniz olsun insallah Rabbim bebegi olmayanlarin kucaklarini doldursun.. hamislerimizinde bebeklerini sag salim kucaklarina almayi nasip etsin Insallah (amin)
ALLAH razi olsun bitanem INŞALLAH nasip etsin INŞALLAH korusun❤ sanada basarilar balimmm

Bende oyleyim en kotusu kuzuu hele sabahlari bin şükür halimize
Bu pazartesi kuzum hayrilsyla icim icimi yiyiyor korku falan oluyor hastaneye gderken bende ya
Daha öncesine bağlı kuzumm bu korkuu yaşadğın kötü bi anın var çünkü ama bebeğinn iyi olduğunu duydukca rahatlycksn inşallah

Karışmak gibi olmasn ama fikrim bu yönde balımm hem zatn daha evliliğinn ilk aylarındasn ve vajinusmusu yenmemiişsin daha niye bu kadar acele ediyosn kuzumm bebek içinn bence biraz tadını çıkar hayatınn
Ay nebilim canim cok istiyorum bebek ya sen boyle yenmemissin diyince cok uzuldum ben halime bin sukur

Daha öncesine bağlı kuzumm bu korkuu yaşadğın kötü bi anın var çünkü ama bebeğinn iyi olduğunu duydukca rahatlycksn inşallah
Aynen kuzumvar ya beynime kalbime kazinmis o kotu pis anilar ALLAHIM korusun balimmm bizleri ❤ iNŞALLAH bitanem seniicok seviyorum ben yAa

Ay nebilim canim cok istiyorum bebek ya sen boyle yenmemissin diyince cok uzuldum ben halime bin sukur
İstiyosunn ama seni üzmek için demedm hayatımmm bu şeklde zatn olmaz çünkü ilişki sırasnda kendini kasıyosundur zatn ve her ay o umutsuzluk seni daha çok üzecek

Kuzum benimde yasim 21 falan olsa bide ev durumu busekilde ailenlesin borc durumu var kuzum ayri ev durumu daha olmamis bende 1 yil beklerdim acickasi benimde borcum var ama 27 yas benim luzum 21 olsam beklerdim borcum bitsin katılıyorum sana kuzucan yas küçük bide daha yeni evliler gezerim tozarim
İstiyosunn ama seni üzmek için demedm hayatımmm bu şeklde zatn olmaz çünkü ilişki sırasnda kendini kasıyosundur zatn ve her ay o umutsuzluk seni daha çok üzecek

Aynen öyle kuzumm yaşıda küçük zatn ve evliliği oturmamş dahaa valla stresde çok önmli. Senn yaşn tam bebiş için normal hayatımm

ilkim olmusya yenmisim artik ne uzsun beni canim ❤ olmuyo diye okadar kavga edmistik cok sukur oldu evliligimi kurtardim belkide ❤ ben cok istiyorum esim daha erken olur diyor iyce alis diyor ama benim icimde hep umut var vajinismusken bile hamile kalanlar var bende umut olmaz mi :)

Aynen öyle kuzumm yaşıda küçük zatn ve evliliği oturmamş dahaa valla stresde çok önmli. Senn yaşn tam bebiş için normal hayatımm
Kuzum bende 24 25 olsa iyiydi ama kuzum nasip kismet balimmm ❤ bin sukur kucagimiza alalim kuzucan ❤aynen kuzu evlilik oturmasi cok önemli yasta küçük 24den sonrasi iyi tabi bu benim gorusum ❤ gezsin tozsun kuzum yaa genclik bidaha gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…