❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Esin buarlalr iyiii kuzu cok sukur ozmn saka falan yapıyor neselendriyor seni ❤ kuzum o ne hastaligi bilgm yok balim acil sifalar olsun kuzum

Aynen öyle valla balımm bende ilk evlendiğim zaman lar çok istiydm ama bakıyosn borç var sıkıntılar var stres var ben olsn dedkçe eşim yok dedi kafamı dağıtmaya çalşdı hep yeri geldi küstüm kızdım gezdk eğlendk daha farklı zaman geçirdik şimdide olsn dedm hiç itiraz etmedi e yaşda geldi zamanıda geldi artık

Esin buarlalr iyiii kuzu cok sukur ozmn saka falan yapıyor neselendriyor seni ❤ kuzum o ne hastaligi bilgm yok balim acil sifalar olsun kuzum
Aynenn balımmm bin şükürrr hastaneden çıkdktan snra dank etti kafasına rabbm bozmassn inşallah kmsenn huzurunu. Tramva ile ortaya çıkdı kuzu o eşimle evlenmeden önce eniştm bizi dolaşırken görmüşdüde sonrasnda takldı gitmedi 2 sene strese gelemiyorm üzüntü fln bilinç açık duyuyorm herşeyi ama harekt nefes yok bide hıçkırk tutmuş gibi oluyomş göxlerm faln açık kalıyomş eşim böyle oldğunu söylüyodu sonrada ağlayarak açılıyodum ama sonrası ruh gibi

Hayırlısı olsun hayatımm karar sizin tabi sadece fkrimi söyledm

Kuzum esimle gezdim tozdum yeni evliyiz ama bundan onceki yillarimizda var 2013den belli beraberiz biz daha nekadar gezelim gez gez biyere kadar zaten hep disarda bulusulup biyerlere gidilyordu bebek istiyorum hayirlisi olsun okadarda cok kafaya takmiyorum dedigim gibi evliligimi kurtardim belkide vajinismusu yendikten sonra insan yeni evlenmis gibi cok mutlu oluyor hersey nasip kismet Allahim nezaman ol derse olur belkide kayganlastiriciua ragmen hamile kalicam yada kalmicam belli olmaz kimi insan bir cok hap kullanyor ama hamile hic belli olmuyor ben nekadar planlasamda benim disimda gokyuzunden gelen planlarda var hayirlisi ❤

Ahh inşallah ama bilmiyorum hissetmiyorum hiçbsey :/ inşallah diyorum Allah hayrlsyla versin..
Benim bat yarin cnm gel git bi agri var kasklarmda sadece aslinda son 3 aylik duruma gore baktim bat 14 ocak gosteriyor. Bilmiyorum hayirlisi evlendgmzden beri sat trhlerini biliyorum hep 27 26 gunde olmus bugun 28.gun oluyor belli de olmaz geleblir

Tabi kuzum en guzeliii ALLAHIM kucagimiza almayida nasip etsin INŞALLAH kuzum ❤

AMIN bitanem INŞALLAH hep musmutlu huzurlu olun MAŞALLAH ❤ ayy kuzum aman dikkat et bitanem acil sıfaların olsun

INŞALLAH RABBIM nasip etsin fistigim sanada hemserim ❤

Benim bat yarin cnm gel git bi agri var kasklarmda sadece aslinda son 3 aylik duruma gore baktim bat 14 ocak gosteriyor. Bilmiyorum hayirlisi evlendgmzden beri sat trhlerini biliyorum hep 27 26 gunde olmus bugun 28.gun oluyor belli de olmaz geleblir
INŞALLAH gelmez kuzucan hayirlisyla ❤ senin yas kac kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…