Eşim gldi niye uyumuyosn diye şaka yaptı gülmeyle gitti nefesm balımm ben zatn sıkıntılıyım kuzu nefes konusunda bayılmalarm vardı benm ve çok şükür bi kaç aydır rahatım diyeblirim. Konversiyon hastasıydımNiye balim hayrola
Batlara var canim daha beklemedeyiz❤Hayırlı geceler kuzular ben gelmeyeli yeni hamilelikler varmı inşallah
Esin buarlalr iyiii kuzu cok sukur ozmn saka falan yapıyor neselendriyor seni ❤ kuzum o ne hastaligi bilgm yok balim acil sifalar olsun kuzumEşim gldi niye uyumuyosn diye şaka yaptı gülmeyle gitti nefesm balımm ben zatn sıkıntılıyım kuzu nefes konusunda bayılmalarm vardı benm ve çok şükür bi kaç aydır rahatım diyeblirim. Konversiyon hastasıydım
Batlara var canim daha beklemedeyiz❤
Kuzum bende 24 25 olsa iyiydi ama kuzum nasip kismet balimmm ❤ bin sukur kucagimiza alalim kuzucan ❤aynen kuzu evlilik oturmasi cok önemli yasta küçük 24den sonrasi iyi tabi bu benim gorusum ❤ gezsin tozsun kuzum yaa genclik bidaha gelmiyor
Aynenn balımmm bin şükürrr hastaneden çıkdktan snra dank etti kafasına rabbm bozmassn inşallah kmsenn huzurunu. Tramva ile ortaya çıkdı kuzu o eşimle evlenmeden önce eniştm bizi dolaşırken görmüşdüde sonrasnda takldı gitmedi 2 sene strese gelemiyorm üzüntü fln bilinç açık duyuyorm herşeyi ama harekt nefes yok bide hıçkırk tutmuş gibi oluyomş göxlerm faln açık kalıyomş eşim böyle oldğunu söylüyodu sonrada ağlayarak açılıyodum ama sonrası ruh gibiEsin buarlalr iyiii kuzu cok sukur ozmn saka falan yapıyor neselendriyor seni ❤ kuzum o ne hastaligi bilgm yok balim acil sifalar olsun kuzum
Hayırlısı olsun hayatımm karar sizin tabi sadece fkrimi söyledmilkim olmusya yenmisim artik ne uzsun beni canim ❤ olmuyo diye okadar kavga edmistik cok sukur oldu evliligimi kurtardim belkide ❤ ben cok istiyorum esim daha erken olur diyor iyce alis diyor ama benim icimde hep umut var vajinismusken bile hamile kalanlar var bende umut olmaz mi :)
Kuzum esimle gezdim tozdum yeni evliyiz ama bundan onceki yillarimizda var 2013den belli beraberiz biz daha nekadar gezelim gez gez biyere kadar zaten hep disarda bulusulup biyerlere gidilyordu bebek istiyorum hayirlisi olsun okadarda cok kafaya takmiyorum dedigim gibi evliligimi kurtardim belkide vajinismusu yendikten sonra insan yeni evlenmis gibi cok mutlu oluyor hersey nasip kismet Allahim nezaman ol derse olur belkide kayganlastiriciua ragmen hamile kalicam yada kalmicam belli olmaz kimi insan bir cok hap kullanyor ama hamile hic belli olmuyor ben nekadar planlasamda benim disimda gokyuzunden gelen planlarda var hayirlisi ❤Kuzum bende 24 25 olsa iyiydi ama kuzum nasip kismet balimmm ❤ bin sukur kucagimiza alalim kuzucan ❤aynen kuzu evlilik oturmasi cok önemli yasta küçük 24den sonrasi iyi tabi bu benim gorusum ❤ gezsin tozsun kuzum yaa genclik bidaha gelmiyor
Sagol fikrin icin canim hakkimda hayirlisi olsun ❤Hayırlısı olsun hayatımm karar sizin tabi sadece fkrimi söyledm
Hamilesindir insAllah canim ❤Hayirlisi bakiym benimde son 5 gün umutsuzum nedense :/
Hamilesindir insAllah canim ❤
Aynen canim hayirlsi olsun ❤Ahh inşallah ama bilmiyorum hissetmiyorum hiçbsey :/ inşallah diyorum Allah hayrlsyla versin..
Benim bat yarin cnm gel git bi agri var kasklarmda sadece aslinda son 3 aylik duruma gore baktim bat 14 ocak gosteriyor. Bilmiyorum hayirlisi evlendgmzden beri sat trhlerini biliyorum hep 27 26 gunde olmus bugun 28.gun oluyor belli de olmaz geleblirAhh inşallah ama bilmiyorum hissetmiyorum hiçbsey :/ inşallah diyorum Allah hayrlsyla versin..
Tabi kuzum en guzeliii ALLAHIM kucagimiza almayida nasip etsin INŞALLAH kuzum ❤Aynen öyle valla balımm bende ilk evlendiğim zaman lar çok istiydm ama bakıyosn borç var sıkıntılar var stres var ben olsn dedkçe eşim yok dedi kafamı dağıtmaya çalşdı hep yeri geldi küstüm kızdım gezdk eğlendk daha farklı zaman geçirdik şimdide olsn dedm hiç itiraz etmedi e yaşda geldi zamanıda geldi artık
Oyle deme cano umutlu olHayirlisi bakiym benimde son 5 gün umutsuzum nedense :/
AMIN bitanem INŞALLAH hep musmutlu huzurlu olun MAŞALLAH ❤ ayy kuzum aman dikkat et bitanem acil sıfaların olsunAynenn balımmm bin şükürrr hastaneden çıkdktan snra dank etti kafasına rabbm bozmassn inşallah kmsenn huzurunu. Tramva ile ortaya çıkdı kuzu o eşimle evlenmeden önce eniştm bizi dolaşırken görmüşdüde sonrasnda takldı gitmedi 2 sene strese gelemiyorm üzüntü fln bilinç açık duyuyorm herşeyi ama harekt nefes yok bide hıçkırk tutmuş gibi oluyomş göxlerm faln açık kalıyomş eşim böyle oldğunu söylüyodu sonrada ağlayarak açılıyodum ama sonrası ruh gibi
INŞALLAH RABBIM nasip etsin fistigim sanada hemserim ❤Kuzum esimle gezdim tozdum yeni evliyiz ama bundan onceki yillarimizda var 2013den belli beraberiz biz daha nekadar gezelim gez gez biyere kadar zaten hep disarda bulusulup biyerlere gidilyordu bebek istiyorum hayirlisi olsun okadarda cok kafaya takmiyorum dedigim gibi evliligimi kurtardim belkide vajinismusu yendikten sonra insan yeni evlenmis gibi cok mutlu oluyor hersey nasip kismet Allahim nezaman ol derse olur belkide kayganlastiriciua ragmen hamile kalicam yada kalmicam belli olmaz kimi insan bir cok hap kullanyor ama hamile hic belli olmuyor ben nekadar planlasamda benim disimda gokyuzunden gelen planlarda var hayirlisi ❤
INŞALLAH gelmez kuzucan hayirlisyla ❤ senin yas kac kuzumBenim bat yarin cnm gel git bi agri var kasklarmda sadece aslinda son 3 aylik duruma gore baktim bat 14 ocak gosteriyor. Bilmiyorum hayirlisi evlendgmzden beri sat trhlerini biliyorum hep 27 26 gunde olmus bugun 28.gun oluyor belli de olmaz geleblir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?