❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Gelmeyen kizlar valla kızıyorum sizeee böyle getiricem topige sizi en sonunda mesaj alinmistir umarim
Valla ne desen haklısın ama artık iyice kafam doldu. Ayagım alçıda doktor randevusu iptal oldu bu arada bol bol kafayı yiyecek zamanım oldu çok takıyorum kafama bu hamilelik işini çokkk

Cinsiyetleri öğrenince onlarıda yazalım isim yanına bnce :)
si

Oyle deme cano umutlu ol INŞALLAH mujde verirsin bize
Ay kuzum pazartesi gidiyomussun cok sewindimm ya ay insallah kalp atisini gorursun dunyalar senin olur o fotosunuda babasina hediye et :) bu arada kesinlile bi dosya al her gittigin kagidi koy sina dogru lazim oluyo

Günaydın canlarım ben nöbetçiyim bgn eşim rüyasında rahmetli babasını görmüş bizim kızımız olmuş esmer kara kuru 2-3 yaşlarında kızımız varmış onunla veraber dedesinin elini öpüyormuşuz .. sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum hamileyim bu hafta cinsiyet öğrencz daha

Hayr olsun inşallah rüyada tam tersi kızsa erkek erkekse kız olur derler ama Allah bilir tabiki sağlıklı hayırlı evlat olsun en önemlisi

Rabbim iç huzurunu evde ki huzurunu artırsın canım eşine de merhamet vicdan versin akıl ihsan etsin hayrlısı ile evine yerleşmeyi nasip etsin bebişinle eşinle hayrlı huzurlu mutlu yaşamayı nasip etsin

Kizlar abim ise girdi insAllah bidaha cikmaz ya yoksa bizim icin iki evi gecindirmek cok zor olacak bu kadar borc arasinda bunun kafasi basmiyo hic. surekli isten cikiyo abim bize guveniyo :/
Kuzum inşallah Rabbim abine işinde sabaat verir işini sevdirir işten çıkmaz

Kızlar benim yine lekelenmem oldu biraz iş yaptm gündüz belimde ağrıyo bişy olurmu yaaa
Kuzum sen niye dinlenmeyip iş yapıyorsun gözün sevim bırak işi gücü bebişinle sen daha önemlisin inşallah bir şey olmayacak bebişini sağlıkla kucağına alacaksın kokusuyla uykuya dalacaksın inşallah Rabbimin izni ile

Kuzum benim Rabbim inşallah tez vakitte meleğini gönderir evini şenlendirir cennet kokusu ile doldurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…