- 31 Mayıs 2016
- 448
- 284
- 103
Valla ne desen haklısın ama artık iyice kafam doldu. Ayagım alçıda doktor randevusu iptal oldu bu arada bol bol kafayı yiyecek zamanım oldu çok takıyorum kafama bu hamilelik işini çokkkGelmeyen kizlar valla kızıyorum sizeee böyle getiricem topige sizi en sonunda mesaj alinmistir umarim
siCan dostlar buyrun gelinnn sohbetlerimizi edelim dertlerimizi paylaşalım dualarımızı edelim bebeklerimizi bekleyelim
Eki Görüntüle 1931819
MAŞALLAH
@84zmr Hamiş prensesss
@Umya Hamiş prensesss
@Janow Hamis prensesss
Mel0d1 hamis prensesss
min123 hamis prensesss
@Denizkizi2425 hamis prenses
_Masalim_ hamis prensesss
@ElifMeyra hamis prensesss
nesliklndr hamis prensesss
@Zuzumm00 hamis prensesss
@sweett_ hamis prensesss
@Emineeemm hamis prensesss
@Dddml hamis prensesss
@celine20 hamis prensesss
@deepandfury bat 12 Ocak
@babyela bat 12 Ocak
@Ali ve alina bat 13 Ocak
@mervem-metem bat 18 Ocak
@Hilorh bat 19 Ocak
@Rabia1994 bat 20 Ocak
@alya001 bat 20 Ocak
@nejfer bat 21 Ocak
@tugken bat 23 Ocak
@Asksevgihuzur bar 25 Ocak
@Zanamm174 bat 25 Ocak
@Dykdyk bat 26 Ocak
Bejan19 bat 27 OCak
Zeytin_yesili bat 28 Ocak
Happyending bat 28 Ocak
@beste09 bat 29 Ocak
@mmavi_21 bat 30 Ocak
sher33 bat 30 Ocak
@Bilgenur24 bat 1 subat
@Cennet irmagi bat 5 Şubat
@Ebrarr60 bat 5 Şubat
@Nurumcan94 bat 8 Şubat
@Esr02 bat 8 Şubat
@Meltm12 bat 9 Şubat
@fundiii bat 11 Şubat
Ya sorma ya hersey heryer kokuyooooGünaydın kızlar benm hala gebelik kokulu geçiyor çıkarıyırm sabah sabah
Tbiki ole olucak insallah hayirlisiyla bizle kalsinlardaCinsiyetleri öğrenince onlarıda yazalım isim yanına bnce :)
si
Ay kuzum pazartesi gidiyomussun cok sewindimm ya ay insallah kalp atisini gorursun dunyalar senin olur o fotosunuda babasina hediye et :) bu arada kesinlile bi dosya al her gittigin kagidi koy sina dogru lazim oluyoOyle deme cano umutlu olINŞALLAH mujde verirsin bize
Hayr olsun inşallah rüyada tam tersi kızsa erkek erkekse kız olur derler ama Allah bilir tabiki sağlıklı hayırlı evlat olsun en önemlisiGünaydın canlarım ben nöbetçiyim bgn eşim rüyasında rahmetli babasını görmüş bizim kızımız olmuş esmer kara kuru 2-3 yaşlarında kızımız varmış onunla veraber dedesinin elini öpüyormuşuz .. sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum hamileyim bu hafta cinsiyet öğrencz daha
Sağlıklı hayırlı gelsin de teyzesi bir kızım var Allah gönlümüze göre versinHayr olsun inşallah rüyada tam tersi kızsa erkek erkekse kız olur derler ama Allah bilir tabiki sağlıklı hayırlı evlat olsun en önemlisi
Aminn hemserim ❤INŞALLAH RABBIM nasip etsin fistigim sanada hemserim ❤
Rabbim iç huzurunu evde ki huzurunu artırsın canım eşine de merhamet vicdan versin akıl ihsan etsin hayrlısı ile evine yerleşmeyi nasip etsin bebişinle eşinle hayrlı huzurlu mutlu yaşamayı nasip etsinCanımm iyiyim sağolasın geldi bgn öğlen gibi konuştuk özür diledi hatasını anlamış bende sadece beni değil karnımdaki cocugumuzu da üzdün strese soktun dedim birazdan mutfagımı toparlıcam yarına nöbetm var hayırlısıyla şu eve bir başımızı sokabilseydik nasıl kötü bir hafta geçirdim Allah tekrarını yaşatmasın ailemizi kem gözlerden korusun cümlemizin .. şimdi tekrar işe gönderdim dün de içmiş bi güzel anasında kaldı sabah aklı başına geldi heralde .. neyse ki hatasını anladı çok şükür .._Masalim_ @Umya ve nickerini yazamadıgım arkadaslarım sağolun destek oldunuz bana hepinizin yuvasını huzurla doldursun Rabbim
26 oldum ben daha yeni :) hala alsamadim ya 30a dogru yol aliyoruz :))) benim hem sabah snavm vardi simdi de 1 saat sonra yine gitcem o yuzden gelemedm topige cnm :)INŞALLAH gelmez kuzucan hayirlisyla ❤ senin yas kac kuzum
Ben varm kuzu :)Kimse yokmuu
Çok geçmiş olsun canımDustu canim haplarida biraktim en son dun sabah icmistum esime gecti busefer grip benden ya
İnşallah canım Allah bağışlasın güzel kızınıda göbüşündekini deSağlıklı hayırlı gelsin de teyzesi bir kızım var Allah gönlümüze göre versin
Kuzum inşallah Rabbim abine işinde sabaat verir işini sevdirir işten çıkmazKizlar abim ise girdi insAllah bidaha cikmaz ya yoksa bizim icin iki evi gecindirmek cok zor olacak bu kadar borc arasinda bunun kafasi basmiyo hic. surekli isten cikiyo abim bize guveniyo :/
Kuzum sen niye dinlenmeyip iş yapıyorsun gözün sevim bırak işi gücü bebişinle sen daha önemlisin inşallah bir şey olmayacak bebişini sağlıkla kucağına alacaksın kokusuyla uykuya dalacaksın inşallah Rabbimin izni ileKızlar benim yine lekelenmem oldu biraz iş yaptm gündüz belimde ağrıyo bişy olurmu yaaa
Ben varımmmKimse yokmuu
Kuzum benim Rabbim inşallah tez vakitte meleğini gönderir evini şenlendirir cennet kokusu ile doldururHm insAllah hamilesindir canim ❤ benim bebis yok canim ya bu ayda tam adet bitti calismaya basladik 2 kere oldu sonrada grip oldum derken calisamadik yumurtlama gunumde gecti gitti bu ay artik btti yani artik bidahaki aya bakicaz adetten hemen sonraki calismalar daha basarili oluyor diyolar ama ben cok hap kullandim griptim agri kesici antibiyotik felan kullanmasam biraz umit olabilirdi :) adetten hemen sonrasi calisma yapcam yumurtlama zamanini bekleme sende canim adet bitince baslayin hemen calismalara bu ay olmassa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?