kuzum sen hormon testlerini adetinin kaçıncı günü yaptırdınGün aşırı yapmaya çalışıyoruz ama yine de onunlada denemek gerek.Ben biraz kendimden bahsedeyim 15 aylık evliyim 5 ayim bu düşünüyoruz ve ilk aydan doktora gittim kontrol amaçlı ultrason ile baktılar rahmin temiz gözüküyor dediler bide hormon testi yaptirdim prolaktin hormonum biraz yüksek çıktı yumurtlama tembelliği yapabilirmis ve 5 haftadır dostinex ilaç içiyorum etkili bi ilacmis inş faydasını görür ve bende miniğime kavuşturum biliyorum ki moral çok önemli.
Bakayım kuzu insallh bu ay hamis kalirizda gerek kalmzEsr02 kuzu rahim filmi anestezilide oluyor bende bu ay hamiş olmazsam çekileceğim fakat daha karar vermedim anestezili veya anestezisiz olmaya rahim filminde tüplerin kapalı olup olmadığına yapışıklık var mı yok mu diye bakılıyor ve rahim filmi çekildikten sonra 6ay içinde hamiş haberini alan çok insan var
İnşaallah canım ben 3-4aydır kaçıyorumBakayım kuzu insallh bu ay hamis kalirizda gerek kalmz
Ben eşimi sınava gönderdim onu bekliyorum sen napıyorsun canımNapiyosunuz kuzular
Niye kaciyosunnİnşaallah canım ben 3-4aydır kaçıyorum
Walla bebisle ugrasiyorum napim dua et bol bol kocisinee :)Ben eşimi sınava gönderdim onu bekliyorum sen napıyorsun canım
Allah sana bağışlasın kuzu yaramazlıkmı yapıyor minikWalla bebisle ugrasiyorum napim dua et bol bol kocisinee :)
3 veya 4gun yapılıyor.C
kuzum sen hormon testlerini adetinin kaçıncı günü yaptırdın
Haftasonu böyle oluyor canım kocişlerle ilgileniyor herkes benimki. Nöbete gittiKizlarrr ne bu sessizlikkk
Biliyorum kuzu senin için sormuştum3 veya 4gun yapılıyor.
Bitanem böyle düşünme biz Kadınlar biraz fazla hassasız erkekler bu kadar ince düşünmüyor o unutmuştur veya senin bu kadar incinebileceğini tahmin edemeyebilir zaman zaman hepimizin böyle kırılgan hassas dönemleri olur Rabbim sana en tez vakitte ikiz bebek versin gönlünü ferah tutKızlar benim moralim çok bozuk bugün ağlayasım var bazen de yaş geliyo gözümden kayınpederim hayvancılıkla uğraşıyo eşim hayvanlar doğurdukça sevinip bana koyunlar ikiz doğurmuş tekiz doğurmuş sayı bu kadar olmuş diyo kötülüğüne değil ama ben kendimi eksik hissediyorum o öyle dedikçe hatta yüzüne bile dedim bi koyun kadar bile olmadım onlar doğırdu bende yok dedim hassasiyetimi biliyo ama hep söylüyo kaynım yeni doğan kuzucukların resmini atmış eşime bana gösterme dediğim halde iş yerinden bana mesajla atmış
Balımmm çok şükür evimdeyim iş güç uğraş dur 1 hafta uzak kalınca evden temizlik yapmak gerekiyor kuzummm ama sizleri çook özledim kii
Ayagina ne oldu kuzuuuValla ne desen haklısın ama artık iyice kafam doldu. Ayagım alçıda doktor randevusu iptal oldu bu arada bol bol kafayı yiyecek zamanım oldu çok takıyorum kafama bu hamilelik işini çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?