❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Esr02 kuzu rahim filmi anestezilide oluyor bende bu ay hamiş olmazsam çekileceğim fakat daha karar vermedim anestezili veya anestezisiz olmaya rahim filminde tüplerin kapalı olup olmadığına yapışıklık var mı yok mu diye bakılıyor ve rahim filmi çekildikten sonra 6ay içinde hamiş haberini alan çok insan var

C
kuzum sen hormon testlerini adetinin kaçıncı günü yaptırdın

Slmlar herkese. Mutlu umutlu pazarlar.iyi dinlenmeler. Ben çalışıyorum ama nöbetçiyim

Bakayım kuzu insallh bu ay hamis kalirizda gerek kalmz

Kızlar benim moralim çok bozuk bugün ağlayasım var bazen de yaş geliyo gözümden kayınpederim hayvancılıkla uğraşıyo eşim hayvanlar doğurdukça sevinip bana koyunlar ikiz doğurmuş tekiz doğurmuş sayı bu kadar olmuş diyo kötülüğüne değil ama ben kendimi eksik hissediyorum o öyle dedikçe hatta yüzüne bile dedim bi koyun kadar bile olmadım onlar doğırdu bende yok dedim hassasiyetimi biliyo ama hep söylüyo kaynım yeni doğan kuzucukların resmini atmış eşime bana gösterme dediğim halde iş yerinden bana mesajla atmış

Bitanem böyle düşünme biz Kadınlar biraz fazla hassasız erkekler bu kadar ince düşünmüyor o unutmuştur veya senin bu kadar incinebileceğini tahmin edemeyebilir zaman zaman hepimizin böyle kırılgan hassas dönemleri olur Rabbim sana en tez vakitte ikiz bebek versin gönlünü ferah tut

Ya Kizlar bugun cok gec kalktim ve cok guzel ama fazla bi kahvalti yaptim ilk kez bugun ac uyandim normalde kahvaltida hic bisi yemezdim aksam sanirim bisi yemem yoğurt kafi olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…