Bende donuyodum kuzu ilk zamnlar❤Ya hamileligin ilk belirtilerinden biri vucut isisisinin artmasi diyolar ama ben aksine 3gunden beri donuyorum ya
Allah askina nezaman normal duzeye döndün kuzumBende donuyodum kuzu ilk zamnlar❤
Yarn benm için dktora balgamsı akıntıyı sorarmısınn balımmm lütfeeennn sarı akıntı normal kuzucummKuzum bende sari idrar var kuzum arada az az sari akinti oluyor kuzum normal deilmi yaron doktora sorayim ❤
İnşaallah yavru Allah tamamına erdirsin darısı bize kuzuYa bebegim gecen ay sabahin 6sinda yaptim adetime 3 gun vardi cok asiri silik cikti sabahin 7sinde buldum hastaneyi kan testi 0.05 ckti sok yasadim o yuzden donuğum galiba kan testinde şöyle bi silkinip Alllahhh dye bagrcm :))))))
5 haftadan sonra kuzum ararada yine geliyor soğuklar ❤Allah askina nezaman normal duzeye döndün kuzum
İyi geceler canım Allah yardımcınız olsun Yen'i evinizde mutluluk huzur yakanızı bırakmasın kendine dikkat et ağır iş yapma öpüyorum seniAllah hepimize yardım eylesin canlarım yuvalarımıza mutluluk huzur canlarımıza sağlık versin sabah evim taşınıyor inşallah bir hafta evimle ilgilencem çok sık giremem belki şimdiden hepinizi öpüyorum bol bol dua ediyorum iyi geceler canlarım
Balgamsi beyazsa sorun yok kuzum?Yarn benm için dktora balgamsı akıntıyı sorarmısınn balımmm lütfeeennn sarı akıntı normal kuzucumm
Sarı bitanemm beyaz değil benm akıntım arada su gibi arada sarı arada balhamsı ve yoruldğumda dkkat etmedğimde açık kahverengiBalgamsi beyazsa sorun yok kuzum?
AMIN kuzum cumlemizim ❤ hayirli geceler kuzummm kolay gelsinAllah hepimize yardım eylesin canlarım yuvalarımıza mutluluk huzur canlarımıza sağlık versin sabah evim taşınıyor inşallah bir hafta evimle ilgilencem çok sık giremem belki şimdiden hepinizi öpüyorum bol bol dua ediyorum iyi geceler canlarım
Kuzum sari normalde balimmm kahveye dönünce sknti oluyomusSarı bitanemm beyaz değil benm akıntım arada su gibi arada sarı arada balhamsı ve yoruldğumda dkkat etmedğimde açık kahverengi
Insallah bebegim insallah Rabbim yardmcmz olsun hepimiz guzel yavrularmza kavusalm insallahİnşaallah yavru Allah tamamına erdirsin darısı bize kuzu
Çok koyu kahve değil. Ama bazen diyorm ki benmkide böyle geçeck demekki bazende korkuyrm. Annmde hamileliğinde çok fazla kanaması oldğunu söylüyo ama sağlıklı doğum yapmşKuzum sari normalde balimmm kahveye dönünce sknti oluyomus
Kuzum bazilari atlatabiliyor tabii nasip kuzum ama iste cok is yapmamak lazimÇok koyu kahve değil. Ama bazen diyorm ki benmkide böyle geçeck demekki bazende korkuyrm. Annmde hamileliğinde çok fazla kanaması oldğunu söylüyo ama sağlıklı doğum yapmş
Yapmıycm kuzumm da işte mecbur şimdi bulaşık makinam boşalack napcmKuzum bazilari atlatabiliyor tabii nasip kuzum ama iste cok is yapmamak lazim
İlk zamanlarda vardıda kuzumm çok şükür geçdi kayısı suyu iç bol bol ben öyle atlattım84zmr gaz sorunun varmi balim
Haklisin kuzum dinlene dinlene yapiver bari kuzumYapmıycm kuzumm da işte mecbur şimdi bulaşık makinam boşalack napcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?