❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Bebekden dolayı olablir bitanem herkzde farklı etkiler gösterdiği için kminn miğdesi kiminn başka yeri bnmde kalça üstü batıyo hep yatsam dönemyorm kalkamıyorm
Degiskenlik gösteriyor sanirim kuzum ALLAHIM yardımcimiz olsun❤

Gunaydin kizlar nasilsiniz ben yokken bi hamisimiz daha olmus tebrikler allah isteyen herkese nasip etsin haftasnu esim cok hastaydi atesi ckti baya hic ugrayamadim ama hep aklimdaydiniz

Günaydın kızlar nasılsınız sze bsey sorcam bir duşük yapip dger ayda yumurtlayaniniz var mı kacinci gün adet oldunuz

Bilmiyorum ki kuzu bende normalde 21 günde falan yum oluyo 12. Gun de belirtiler başlayınca inanamadım çalışmalar 2 güne devam ediyo canoo da hayırlısı bakalim

Günaydın kızlar benim kahverengi sümüksü akıntı geldi peceteue kasıklarim batıyor sanırım regl olcam adet öncesi kırmızıya yakın gelir benim hep peceteue bu sefer kahverengi ama

Günaydın kızlar benim kahverengi sümüksü akıntı geldi peceteue kasıklarim batıyor sanırım regl olcam adet öncesi kırmızıya yakın gelir benim hep peceteue bu sefer kahverengi ama
Cnm bnmd hic pembe gelmezdi ama gecen ay once pembe sonra kirmizi geldi bazen oluyor oyle

İşte önce pembe sonra kırmızı sonra da regl oluyordum şimdi ise kahverengi yine mı kirmiİlari gorucez ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…