İlk zamanlarda vardıda kuzumm çok şükür geçdi kayısı suyu iç bol bol ben öyle atlattım
Aynen balımm yanlz olunca sıkıntı işte herzmndan biri gelip yapamıyokiiHaklisin kuzum dinlene dinlene yapiver vari kuzum
Tamam yavrum ogleye buralarda olurum :)M menis menis kuzu yarin mutlaka beni haberdar et❤
Bebekden dolayı olablir bitanem herkzde farklı etkiler gösterdiği için kminn miğdesi kiminn başka yeri bnmde kalça üstü batıyo hep yatsam dönemyorm kalkamıyormKuzu sanirim benim.migdemde sorun var eminim gaz siskinlik
Dogru kuzu her is bize bakıyor kuzucanAynen balımm yanlz olunca sıkıntı işte herzmndan biri gelip yapamıyokii
Degiskenlik gösteriyor sanirim kuzum ALLAHIM yardımcimiz olsun❤Bebekden dolayı olablir bitanem herkzde farklı etkiler gösterdiği için kminn miğdesi kiminn başka yeri bnmde kalça üstü batıyo hep yatsam dönemyorm kalkamıyorm
Tamam yavrum ogleye buralarda olurum :)
Aminnn canımm ya diyormm ne zormuş olsa ayrı olmasa ayrı rabbm herkeze kolaylık versn inşallahDegiskenlik gösteriyor sanirim kuzum ALLAHIM yardımcimiz olsun❤
Herseye raziyim kuzum yeterki sagliklica dogsunlar ❤Aminnn canımm ya diyormm ne zormuş olsa ayrı olmasa ayrı rabbm herkeze kolaylık versn inşallah
❤ oyle canim yapcak bisey yok genede halimize sukur ❤Cana gelicegine mala gelsin kuzummm uzme kendini aksilik iste❤
Bilmiyorum ki kuzu bende normalde 21 günde falan yum oluyo 12. Gun de belirtiler başlayınca inanamadım çalışmalar 2 güne devam ediyo canoo da hayırlısı bakalimYumurta günlerindesin işte benimde 13.gün ovu testi yapıyorum ben canım girmişsin yum günlerine değerlendirmeye çalış ilişkiden yarım saat önce eşine sade Türk kahvesi ve bitter çikolata ver spermleri hızlandırıyor ama sen içme kahveyi
Cnm bnmd hic pembe gelmezdi ama gecen ay once pembe sonra kirmizi geldi bazen oluyor oyleGünaydın kızlar benim kahverengi sümüksü akıntı geldi peceteue kasıklarim batıyor sanırım regl olcam adet öncesi kırmızıya yakın gelir benim hep peceteue bu sefer kahverengi ama
Doktora falan mı gittin 21.gün olduğunu nerden biliyorsun kuzuBilmiyorum ki kuzu bende normalde 21 günde falan yum oluyo 12. Gun de belirtiler başlayınca inanamadım çalışmalar 2 güne devam ediyo canoo da hayırlısı bakalim
Kahverengi kan eski kan demektir bi önce ki reglden tam sökülmeyen bu dönemde sökülürİşte önce pembe sonra kırmızı sonra da regl oluyordum şimdi ise kahverengi yine mı kirmiİlari gorucez ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?