- 19 Şubat 2016
- 243
- 215
- 103
- 34
Kuzummm uzulme vardir Rabbimin bildigi elbet sen bol bol dua et en cok ona ihtiyacimiz var.Yani bu ay da hüsran o zaman hassas testi yapacaktım bir de
Cnm tebrik ederim cok sevindimRabbimmm cok buyuk herkesin hayirla sonuclandirsin
Sabrını ayakta alkışlıyorumKzlar saglk ocagina gittim cunku ilcedeyim hastane tklım tklım doli ve mutlaka senj doktor gorsun o yonlendirsin diyolar. Buranin devlet hastanesi berbat. Saglik ocaginda hemsirem sadece gebelik icin yaparsak yarin alirsin ama herseyine bakalm istiyosan yarindan sonra ckar bi daha delmesnler seni herseyini yaplm dedi bende tam dedim iki gunduz daha beklicm fobliol verdi simdilik bu kdr kzçeler.. :)
Çok sevindim canım Rabbim hayrlı sağlıklı hamişlik nasip etsin hayrlısı ile kucağına almayı nasip etsinSonunda yukledim ben programdan giriyodum simdi chrome dan actm :)))
Hoş geldin kuzucannnBende arabiza katilabilirmiyim ☺
Seni burdada buldum cnmmmmHoş geldin kuzucannn
Hoş geldin canım nasılsınBende arabiza katilabilirmiyim ☺
Hosbulduk canim iyiyim tesekkurler bende minik el bekliyorum insallah nasip olursa bat 6 subat :)Hoş geldin canım nasılsın
İnşallah canımm güzel haber alırsın Rabbim aratmadan versin tez vakitteHosbulduk canim iyiyim tesekkurler bende minik el bekliyorum insallah nasip olursa bat 6 subat :)
Yok kuzum akıntıdan ve adetim den anliyorum adetim den 14 gün önce oluyi ya ordan hesaplıyorum hatta bazen 28 . Gun yum ldigimi biliyorum pco vr ya kuzu ondanDoktora falan mı gittin 21.gün olduğunu nerden biliyorsun kuzu
Insallah canim bu ay kimyasal gebelil oldu nasip bakalim ..İnşallah canımm güzel haber alırsın Rabbim aratmadan versin tez vakitte
Geçmiş olsun canım ilk bebiş mi olacak nasipseInsallah canim bu ay kimyasal gebelil oldu nasip bakalim ..
Bu yumurtlama akıntısı yumurta akı gibi olan akıntı değil mi kuzu eğer öyle ise akıntı günü mü yumurtlanıyo ertesi gün mü yumurtlanıyoYok kuzum akıntıdan ve adetim den anliyorum adetim den 14 gün önce oluyi ya ordan hesaplıyorum hatta bazen 28 . Gun yum ldigimi biliyorum pco vr ya kuzu ondan
Evet canim ilk olacakGeçmiş olsun canım ilk bebiş mi olacak nasipse
Rabbim aratmadan eli ayağı düzgün sağlıklı anaya babaya vatana hayrlı olacak evlatlar nasip etsin canım tez vakitte inşallahEvet canim ilk olacak
Amin canim insallah .. Senin nasil durumlarRabbim aratmadan eli ayağı düzgün sağlıklı anaya babaya vatana hayrlı olacak evlatlar nasip etsin canım tez vakitte inşallah
Akıntı yi gördüğün ilk 3 gün önemli canımBu yumurtlama akıntısı yumurta akı gibi olan akıntı değil mi kuzu eğer öyle ise akıntı günü mü yumurtlanıyo ertesi gün mü yumurtlanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?