❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Hmm doğrudur kuzu doktora gittin mi hiç takibe falan aldığımı seni
Aldı canim işte geçen ay yum takibi yaptık klomen kullandım 13. Gun 15 mm yumurtam vardı çatlar dedi çatlatma igneşi vermedu çok düzenli çalışma yapamadık Biraz da olmadı yani bu ay hiçbişey yapmicam dinlensin vücudum diğer ay belki

Nasıl yani canım 15mm olduktan sonra başka gitmedin mi

Test yapmak için illa ki adetin geçmesini mi beklemek lazım bu ay sanki günler geçmiyo çok sabırsızlık var içimde Rabbim hayra çıkartsın

Başka çağırmadi kuzum.kendi çatlar dedi ben gitmek istedim eşim abarttigimi söyledi vazgeçtim
Bayanlar iç güdüsel olarak daha naif daha duygusal erkekler kadar rahat olabilsek keşke ah şu annelik duygusu çocukluk yaşlarında başlıyo oyuncak bebekle oynarken

Başka çağırmadi kuzum.kendi çatlar dedi ben gitmek istedim eşim abarttigimi söyledi vazgeçtim
Hayır ya ne kadar saçma senin moralini bozmak istemem ama bak bende geçen ay yumurta takibine gittim ve bende pco yok kuzum ben birde doktor baksın yumurta gelişmesi nasıl diye gittim doktora eşim asker falan dedim denk gelmiyor dedim doktor tamam takibe alalım dedi benim yumurta 18-20 mm olana kadar çağırdı tam 14.günde 20 mm di çatlatma iğnesi verelim tutunsun bebeğin dedi doktor verdi oldum ama eşim çok stres oldu sadece bi defa beraber olduk ee doğal olarak tutmadı yavrucak doktorunu değiştirme imkanın varsa değiştir

Bayanlar iç güdüsel olarak daha naif daha duygusal erkekler kadar rahat olabilsek keşke ah şu annelik duygusu çocukluk yaşlarında başlıyo oyuncak bebekle oynarken
Aynn öyle kuzu o öyle deyince vazgeçtim sonra pişman oldum keşke gitseydim diye de iş işten geçti doktor da çağırmayınca bi bildigi vardır diye düşündüm

Ama regle daha var bitanem 1haftadan fazla var dua et sabret şimdi çok erken test için
Biliyorum canısı ya pazar günü test yapayım dedim eşim yapma dedi bu ay içime kurt düştü yap yap diye dürtüyo bazen çok umutlu oluyorum bazen de ümidimi kaybedip bu ayda yoktur heves yapma üzülürsün diye kendime telkinde bulunuyorum kuzum

Cnim aslında doktorumu seviyorum şu ana kadar ki en iyi doktorum diyebilirim ama deneyeli 5 Ay olmuştu ya fazla onemsemedi heralde bi daha da gitmedim kontrol e adetten sonra

Aynn öyle kuzu o öyle deyince vazgeçtim sonra pişman oldum keşke gitseydim diye de iş işten geçti doktor da çağırmayınca bi bildigi vardır diye düşündüm
Ben yumurtlama takibinden korkuyorum kuzum kayganlaştırıcılar spermi öldürüyor ya ultrasyonda sıkılan jelde öldürür mü acaba spermi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…