❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Ben yumurtlama takibinden korkuyorum kuzum kayganlaştırıcılar spermi öldürüyor ya ultrasyonda sıkılan jelde öldürür mü acaba spermi diye
Canım alttan bakmadı bana idrara sıkışık gittim karından baktı hiç bilmiyorum canım etkisi var mi

Hmm 5aydır deniyorsanız daha erken tabiki canım onu bilmiyordum
Öyle kuzum bide özelde her girişimde 50 lira muayene ücreti şimdi yine gitmek istiyorum doktoruma ne alemde diye kasık ağrılarım var çünkü klomen kist yaptiysa adetle atmisimdir demi kızlar

Canım alttan bakmadı bana idrara sıkışık gittim karından baktı hiç bilmiyorum canım etkisi var mi
Bende çikolata kisti vardı canım karından gözükmeyecek kadar küçük mecburen vajinal ultrasyonla baktı yumurtlama zamanına denk geldi o da ultrasyon aletine jel sıktı bolca o yüzden korkuyorum

Suan o doktorda hamisss kontrole gitti gelince yazar canimmm kac yasindasin ne kadarlik evlisin
26 yasindayim 1.5 yillik evliyim takipli olarak 3 aydir deniyoruz cnm bu ay kimyasal oldu simdi tekrsr deniyorum. Bu arada doktora gitmistim dotkor bana direk klomem verdi vve ben kullanmadim. Hala kullanmıyorum dahs cok denemedik hemen ilaca yuklenmek istemiyorum. Allah nasip ederse dogal olabilme ihtimali varmi gormek lazm once diye dusunuyorum umarim dogru yapmisimdir ilaca baslamamakla

Valla dogru duzgun bi kontrol yapmadan o klomeni vermelerini hic mi hic anlamiyorum basitlerine geliyor sanirim once bi inceleyin o ilaca ihtiyacim varmi belki benim yumurtaligim kendiliginden buyucek . Rabbim nasip eder insallaaaah . Bende 22 yasindayim erken evlendim biraz tabi mayisda 3 yil olucak insallah bayadir dusunuyoruz 2 yil oldu diyebilirim benimde esim ameliyat oldu 2 ay olucak iste bekliyoruz suanda bende bir suru doktora gittimde en son gittigim doktor herseti guzelce anlatti izledigi yol cok guzel diye devam ediyorm simdi

Yeni hamisss arkadas kutluyorum seniii :)
Allah sag salim kucagina Almayi nasip eylesinnn

Of her adetim yaklastiginda gidip test alasim geliyo hic bi fark yokken 9 gun kaldi basladim yineeee.s

Bende çikolata kisti vardı canım karından gözükmeyecek kadar küçük mecburen vajinal ultrasyonla baktı yumurtlama zamanına denk geldi o da ultrasyon aletine jel sıktı bolca o yüzden korkuyorum
İnşallah tüm kistlerimiz erir gider minigımiZ gelir gobusumuE)

Ne Onerdi cnm doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…