Canım ikisinde de ne kadar net çıkmış maşallah. Hayırlı olsun şimdiden ne güzel bi duygudur oBu da ikinci testim ben emin olmak icin tkrr yaptm kizlar vardr insallah kan a rahat gitmek istiyorum hala inanmakta gucluk cekiyorum
Canım alttan bakmadı bana idrara sıkışık gittim karından baktı hiç bilmiyorum canım etkisi var miBen yumurtlama takibinden korkuyorum kuzum kayganlaştırıcılar spermi öldürüyor ya ultrasyonda sıkılan jelde öldürür mü acaba spermi diye
Öyle kuzum bide özelde her girişimde 50 lira muayene ücreti şimdi yine gitmek istiyorum doktoruma ne alemde diye kasık ağrılarım var çünkü klomen kist yaptiysa adetle atmisimdir demi kızlarHmm 5aydır deniyorsanız daha erken tabiki canım onu bilmiyordum
Sagol kuşummm tskr edermCanım ikisinde de ne kadar net çıkmış maşallah. Hayırlı olsun şimdiden ne güzel bi duygudur o
E sonuclar nezmaan alcaksinSagol kuşummm tskr ederm
Bende çikolata kisti vardı canım karından gözükmeyecek kadar küçük mecburen vajinal ultrasyonla baktı yumurtlama zamanına denk geldi o da ultrasyon aletine jel sıktı bolca o yüzden korkuyorumCanım alttan bakmadı bana idrara sıkışık gittim karından baktı hiç bilmiyorum canım etkisi var mi
Ben bi test aldim iliskiden 5 gun sonra yapilabiliyo adini yazayim ondan al istersenTest yapmak için illa ki adetin geçmesini mi beklemek lazım bu ay sanki günler geçmiyo çok sabırsızlık var içimde Rabbim hayra çıkartsın
Hosgeldin cnmBende arabiza katilabilirmiyim ☺
Suan o doktorda hamisss kontrole gitti gelince yazar canimmm kac yasindasin ne kadarlik evlisinHosbulduk kizlar benim bat 6 subat kim yaziyo sayfaya :)
26 yasindayim 1.5 yillik evliyim takipli olarak 3 aydir deniyoruz cnm bu ay kimyasal oldu simdi tekrsr deniyorum. Bu arada doktora gitmistim dotkor bana direk klomem verdi vve ben kullanmadim. Hala kullanmıyorum dahs cok denemedik hemen ilaca yuklenmek istemiyorum. Allah nasip ederse dogal olabilme ihtimali varmi gormek lazm once diye dusunuyorum umarim dogru yapmisimdir ilaca baslamamaklaSuan o doktorda hamisss kontrole gitti gelince yazar canimmm kac yasindasin ne kadarlik evlisin
Valla dogru duzgun bi kontrol yapmadan o klomeni vermelerini hic mi hic anlamiyorum basitlerine geliyor sanirim once bi inceleyin o ilaca ihtiyacim varmi belki benim yumurtaligim kendiliginden buyucek . Rabbim nasip eder insallaaaah . Bende 22 yasindayim erken evlendim biraz tabi26 yasindayim 1.5 yillik evliyim takipli olarak 3 aydir deniyoruz cnm bu ay kimyasal oldu simdi tekrsr deniyorum. Bu arada doktora gitmistim dotkor bana direk klomem verdi vve ben kullanmadim. Hala kullanmıyorum dahs cok denemedik hemen ilaca yuklenmek istemiyorum. Allah nasip ederse dogal olabilme ihtimali varmi gormek lazm once diye dusunuyorum umarim dogru yapmisimdir ilaca baslamamakla
İnşallah tüm kistlerimiz erir gider minigımiZ gelir gobusumuEBende çikolata kisti vardı canım karından gözükmeyecek kadar küçük mecburen vajinal ultrasyonla baktı yumurtlama zamanına denk geldi o da ultrasyon aletine jel sıktı bolca o yüzden korkuyorum
Sevinirim canım ismini yazarsan çokta korkuyorum hamiş değilimdir diye de nasip görelim Mevlam neyler neylerse güzel eylerBen bi test aldim iliskiden 5 gun sonra yapilabiliyo adini yazayim ondan al istersen
Ne Onerdi cnm doktorunValla dogru duzgun bi kontrol yapmadan o klomeni vermelerini hic mi hic anlamiyorum basitlerine geliyor sanirim once bi inceleyin o ilaca ihtiyacim varmi belki benim yumurtaligim kendiliginden buyucek . Rabbim nasip eder insallaaaah . Bende 22 yasindayim erken evlendim biraz tabimayisda 3 yil olucak insallah bayadir dusunuyoruz 2 yil oldu diyebilirim benimde esim ameliyat oldu 2 ay olucak iste bekliyoruz suanda bende bir suru doktora gittimde en son gittigim doktor herseti guzelce anlatti izledigi yol cok guzel diye devam ediyorm simdi
Soğan kürü yaptım canım çok şükür kistim erimiş yok olmuş inşallah inşallah tez vakitte nasip etsin Rabbim hepimizeİnşallah tüm kistlerimiz erir gider minigımiZ gelir gobusumuE)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?