- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
Sevinirim canım ismini yazarsan çokta korkuyorum hamiş değilimdir diye de nasip görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler[/QUOTEozel mesaj atym yasak olablr simdi aklima geldi cnm ins guzrl haberler verirsin
Iceriginde soyle yaziuo cnm normalde gebelik testleri 100mg uzerine ciktiginds sonuc verirmis bu test idrarda 5 ile 50 arasindski degeride trspit eedebildigi icin iliskiden 5 gun sonra rahme yerlesince cok az bir miktsrds salgilandigi icin sonuc veriyormuşSevinirim canım ismini yazarsan çokta korkuyorum hamiş değilimdir diye de nasip görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler
Ovula ultra early cnm ins guzrl haberler verirsin
Bn 7 olsun diye bekliyorum ovu testi ypcm:))İnşallah canım hepimiz bu ay güzel haberler veririz hayrlısı ile
Ohh kuzum ne güzel benim gastritim vr yapamıyorum yapanlara hayranlıkla bakıyorum şimdi hayıt tohumu içmeyi düşünüyorumSoğan kürü yaptım canım çok şükür kistim erimiş yok olmuş inşallah inşallah tez vakitte nasip etsin Rabbim hepimize
olayi bastan anlatayim uzun olabilir biraz . Ben balayinda enfeksiyon kaptim bi muddet onu gecirmej icin ugrastim sonra gecti biz ondan olmuyordur dedik ve doktora gittik bana rahim filmi cektirmemi soyledu esimin sperm testinde hateketlilik dusukmus bunu soyledi ama sorun olarak gormedi bunu asilama dedi direk ben kabul etmedim yasim daha kucuk ilaclar agir gelir duye klomen verdi sizin gibi onu denedim 1 tane catlatma ignesi kullandim cok sinirlerim bozuldu ve biraktim sonra baska doktora gittim ilgisizdi bi doktora daha gittim oda yinr para icindi bi muddet ara verdim cok bunalmistim simdi 3 ay once bi doktora gittim tum olanlari anlattu ve bana dedi ki cok yanlis yollar izlemissin senin esinde dusukluk cikmis ve sana rahim gilmi cekilip asilmami dendi dedu evet dedim bu degerle nasil asilama yapacaklar dedi rahmime bakti cok temiz dedi genis dedi saglikli dedi esimede ameliyat dedi eain ameliyat olsun 3 ay sonra gelsin bakalim sonrasinda hormon testlerini guzelce yapalum ona gore yol izleyelim henuz asilama klomen hersey cok yanlis olur dedi bekliyoruz simdi subatta 3 ay olucakNe Onerdi cnm doktorun
Hayirlisi olsun canim. Her doktorada guven olmuyor iste. Banada klomen veren doktora gitmicem smdi esim kullan dedi kullanmsdim. Baska doktor buldum biraz pahali ama bikerelik gidicem en azndsn hamile kalirssm degistirim. Bugjn gidicektm haftdnu zehirlendm rahatszm gidemedim. Ovulasyon donemindeym ben gidenr kadsr Ovulasyon gecocek dedim sdetten sonra onumuzdeki ay gideyim belki adet olmam gotmem diye dusundm :))) bakalim nasip bu ayi gectm onumuzdeki ay gitcm gitmisken en azndn yumurtalarads bakar ben gidnee kdr ovulasyn biter xnku bu ayolayi bastan anlatayim uzun olabilir biraz . Ben balayinda enfeksiyon kaptim bi muddet onu gecirmej icin ugrastim sonra gecti biz ondan olmuyordur dedik ve doktora gittik bana rahim filmi cektirmemi soyledu esimin sperm testinde hateketlilik dusukmus bunu soyledi ama sorun olarak gormedi bunu asilama dedi direk ben kabul etmedim yasim daha kucuk ilaclar agir gelir duye klomen verdi sizin gibi onu denedim 1 tane catlatma ignesi kullandim cok sinirlerim bozuldu ve biraktim sonra baska doktora gittim ilgisizdi bi doktora daha gittim oda yinr para icindi bi muddet ara verdim cok bunalmistim simdi 3 ay once bi doktora gittim tum olanlari anlattu ve bana dedi ki cok yanlis yollar izlemissin senin esinde dusukluk cikmis ve sana rahim gilmi cekilip asilmami dendi dedu evet dedim bu degerle nasil asilama yapacaklar dedi rahmime bakti cok temiz dedi genis dedi saglikli dedi esimede ameliyat dedi eain ameliyat olsun 3 ay sonra gelsin bakalim sonrasinda hormon testlerini guzelce yapalum ona gore yol izleyelim henuz asilama klomen hersey cok yanlis olur dedi bekliyoruz simdi subatta 3 ay olucak
Ah bu doktorlar bunlara guvenemcz de kime guvencz kuzu biz zamaninizi calms umutlarnizi almis iyi dusun kuzum cok az kalmis insallah hayrla sonclanacakolayi bastan anlatayim uzun olabilir biraz . Ben balayinda enfeksiyon kaptim bi muddet onu gecirmej icin ugrastim sonra gecti biz ondan olmuyordur dedik ve doktora gittik bana rahim filmi cektirmemi soyledu esimin sperm testinde hateketlilik dusukmus bunu soyledi ama sorun olarak gormedi bunu asilama dedi direk ben kabul etmedim yasim daha kucuk ilaclar agir gelir duye klomen verdi sizin gibi onu denedim 1 tane catlatma ignesi kullandim cok sinirlerim bozuldu ve biraktim sonra baska doktora gittim ilgisizdi bi doktora daha gittim oda yinr para icindi bi muddet ara verdim cok bunalmistim simdi 3 ay once bi doktora gittim tum olanlari anlattu ve bana dedi ki cok yanlis yollar izlemissin senin esinde dusukluk cikmis ve sana rahim gilmi cekilip asilmami dendi dedu evet dedim bu degerle nasil asilama yapacaklar dedi rahmime bakti cok temiz dedi genis dedi saglikli dedi esimede ameliyat dedi eain ameliyat olsun 3 ay sonra gelsin bakalim sonrasinda hormon testlerini guzelce yapalum ona gore yol izleyelim henuz asilama klomen hersey cok yanlis olur dedi bekliyoruz simdi subatta 3 ay olucak
amin canim amiin valla direncli ve guclu olacaksin bu yolda baska turlu olmuyor bazen cokuyorsun ama iste rabbim guc versin insallah benim suanki gittigimde baya pahali esim paraya dokuyor diye pek sevmiyor ama yani klinik sonucda anlatamiyorum ama ilk defa bi doktor bana mantikli aciklamalar yaparak ilerliyor bu yuzden birakmayi dusunmuyorm eger doktorunu seversen asla birakma butceleri yoracagiz ama napalimHayirlisi olsun canim. Her doktorada guven olmuyor iste. Banada klomen veren doktora gitmicem smdi esim kullan dedi kullanmsdim. Baska doktor buldum biraz pahali ama bikerelik gidicem en azndsn hamile kalirssm degistirim. Bugjn gidicektm haftdnu zehirlendm rahatszm gidemedim. Ovulasyon donemindeym ben gidenr kadsr Ovulasyon gecocek dedim sdetten sonra onumuzdeki ay gideyim belki adet olmam gotmem diye dusundm :))) bakalim nasip bu ayi gectm onumuzdeki ay gitcm gitmisken en azndn yumurtalarads bakar ben gidnee kdr ovulasyn biter xnku bu ay
Benim doktorum kondom takıyor alete canımBende çikolata kisti vardı canım karından gözükmeyecek kadar küçük mecburen vajinal ultrasyonla baktı yumurtlama zamanına denk geldi o da ultrasyon aletine jel sıktı bolca o yüzden korkuyorum
insallaaaah valla oyle kac doktor degistirdim oyle canim skildiki sonuncusu mantikli geliyor insallah guzel sonuclar aliriz bi gidelim 3 ayi doldurunca bakalim ameliyattan snra bi degisim olmusmu degerlerde hayirlisiyla olur insallaaaah . Bize dua et canim taze hamilesinnn rabbim kabul etsinn insallahAh bu doktorlar bunlara guvenemcz de kime guvencz kuzu biz zamaninizi calms umutlarnizi almis iyi dusun kuzum cok az kalmis insallah hayrla sonclanacak
Benim doktorum alttan baktı daha net görürüz sesi ama alete kondom taktı jel sıkmadıCanım alttan bakmadı bana idrara sıkışık gittim karından baktı hiç bilmiyorum canım etkisi var mi
Ne kadsr doktoruncanimamin canim amiin valla direncli ve guclu olacaksin bu yolda baska turlu olmuyor bazen cokuyorsun ama iste rabbim guc versin insallah benim suanki gittigimde baya pahali esim paraya dokuyor diye pek sevmiyor ama yani klinik sonucda anlatamiyorum ama ilk defa bi doktor bana mantikli aciklamalar yaparak ilerliyor bu yuzden birakmayi dusunmuyorm eger doktorunu seversen asla birakma butceleri yoracagiz ama napalim
Zaten kondom takıyorlar kuzu gerekmedikçe jel surmuyorlar alttnBenim doktorum alttan baktı daha net görürüz sesi ama alete kondom taktı jel sıkmadı
aslinda muayene ucreti digerlerine bakarak pek cok degil 150 lira oda adetten adete aliyor . Bi kan testine 100 lira aliyor sperm testine 150 vermistik sanirim yani hepsine ayri ayri para odeyince skinti bana simdi hormon testi yapicak 8 test 350 150de muayene alacak 500 lira .s dusunun deger tabi sonunda olacak guzelligede . Bizim tuhafimiza giden su var bi laboratuarla anlasmislar orda yapiyoruz herseyi hani bazen klinige gittiginde git devlet yaptir bana sonuc onemli derler ya onu demiyor bu bizi biraz tedirgin ediyor sadeceNe kadsr doktoruncanim
Elbette bitanem tabii ki duamdasiniz kuzm hic uzulme zaten duadan baska caremiz hersey Rabbim de bitiyor doktorlar bir araci sadece O ol der ve olur kuzum cokca dua edeliminsallaaaah valla oyle kac doktor degistirdim oyle canim skildiki sonuncusu mantikli geliyor insallah guzel sonuclar aliriz bi gidelim 3 ayi doldurunca bakalim ameliyattan snra bi degisim olmusmu degerlerde hayirlisiyla olur insallaaaah . Bize dua et canim taze hamilesinnn rabbim kabul etsinn insallah
aynen oyleee rabbim hayirli evlatlat versin insallaaah cumlemizeeElbette bitanem tabii ki duamdasiniz kuzm hic uzulme zaten duadan baska caremiz hersey Rabbim de bitiyor doktorlar bir araci sadece O ol der ve olur kuzum cokca dua edelim
O cok sıkıntı cnm ins hamile kalalimda uygun doktor bulunuraslinda muayene ucreti digerlerine bakarak pek cok degil 150 lira oda adetten adete aliyor . Bi kan testine 100 lira aliyor sperm testine 150 vermistik sanirim yani hepsine ayri ayri para odeyince skinti bana simdi hormon testi yapicak 8 test 350 150de muayene alacak 500 lira .s dusunun deger tabi sonunda olacak guzelligede . Bizim tuhafimiza giden su var bi laboratuarla anlasmislar orda yapiyoruz herseyi hani bazen klinige gittiginde git devlet yaptir bana sonuc onemli derler ya onu demiyor bu bizi biraz tedirgin ediyor sadece
_Masalim_ canım seni merak ettim dr gidecektin duydun mu minik meleğinin kalp atışını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?