- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
aynen baya ama artik tukendim bu doktor konusundan mecburen gidecegim hamile kalana dek malesef ki .s rabbim nasip ederse insallah gerisini buluruz uygun iyisini . Rabbim sevdigi kullarina dert verirmis dert verincede derman verirmis hayirlisi neyse o olsun insallahO cok sıkıntı cnm ins hamile kalalimda uygun doktor bulunur
haber ve foto lutfennnn bizedeHastanedeyim Kuzum 3 bucukta grcem aklim cikiyor heyecandan
INŞALLAH kuzum benimhaber ve foto lutfennnn bizede
Insallah canimmaynen baya ama artik tukendim bu doktor konusundan mecburen gidecegim hamile kalana dek malesef ki .s rabbim nasip ederse insallah gerisini buluruz uygun iyisini . Rabbim sevdigi kullarina dert verirmis dert verincede derman verirmis hayirlisi neyse o olsun insallah
bebikdir belkimm .d ben adetin yaklasti gidip test al diye seytan durtuyo .d gitmiyorm kotu dusunelim iyi olsun insallahSol kasigimda batma oldu hic olmazdi hayirdir insallah
Amin cnm insallah pek umudum yok iliski cok az oldu iki kere ikisindede yikadim ama nasip kismet bazi seyler allah buyuk insallah olurbebikdir belkimm .d ben adetin yaklasti gidip test al diye seytan durtuyo .d gitmiyorm kotu dusunelim iyi olsun insallah
Kac gun var adetine kuzum benim iki gun kala batma gibi oldu solda hala da dvm ediyoSol kasigimda batma oldu hic olmazdi hayirdir insallah
Ay kuzum bebim inşallah güzel haberini alırız canım minik meleğimizin kalp atışlarını duyarsın resmini de bekliyorum canım fındıklı kurabiyeninHastanedeyim Kuzum 3 bucukta grcem aklim cikiyor heyecandan
Bende bende istiyorum o resmiAy kuzum bebim inşallah güzel haberini alırız canım minik meleğimizin kalp atışlarını duyarsın resmini de bekliyorum canım fındıklı kurabiyenin
Adetime daha var cnm en gec 26snda olmam lazim en cok 29 en 25gun suruyo adet dongumKac gun var adetine kuzum benim iki gun kala batma gibi oldu solda hala da dvm ediyo
Hayrlisi olsun kuzumAdetime daha var cnm en gec 26snda olmam lazim en cok 29 en 25gun suruyo adet dongum
Amiinnn Amiinnn AmiinnnSelam kuzular nasilsiniz ❤❤❤
Gecmis konismalari okudum sikintisi olan arkadaslar var cok uzuldum Rabbim sevdigiyle yuvasiyla imtihan edmesin kimseyi herkesin sikintisi derdi biran once gecer insAllah dua edelim dua ve sabir herseyin anahtaridir ❤
Sıkıntıda imdadımiza yetişen güçlükte desteğimiz her an görüp gözeten Rabbim bizi muhafaza et sonsuz kudretinle bizlere yardım eyle ❤ Allahim herkezin duasini kabul edsin sıkıntımız derdimiz olmasin insAllah Allahim herkeze yardim edsin ❤ bebis bekleyenler saglicakla bebisine kavussun kolay ve sikintisiz hamilelik gecirsin insAllah ❤ bebis istiyenler insAllah bian once duamiz kabul olsun bizde hamis oluruz insAllah ❤ ben inaniyorumki benim icin suanda zamani degil Rabbim zamanini bilir herseyin hayirlisi olsun sabirla bekliyorum ❤
Canımm çok sevindim Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah bebişinle sağlıklı huzurlu musmutlu günleriniz olsun inşallahCanımm iyiyim sağolasın geldi bgn öğlen gibi konuştuk özür diledi hatasını anlamış bende sadece beni değil karnımdaki cocugumuzu da üzdün strese soktun dedim birazdan mutfagımı toparlıcam yarına nöbetm var hayırlısıyla şu eve bir başımızı sokabilseydik nasıl kötü bir hafta geçirdim Allah tekrarını yaşatmasın ailemizi kem gözlerden korusun cümlemizin .. şimdi tekrar işe gönderdim dün de içmiş bi güzel anasında kaldı sabah aklı başına geldi heralde .. neyse ki hatasını anladı çok şükür .._Masalim_ @Umya ve nickerini yazamadıgım arkadaslarım sağolun destek oldunuz bana hepinizin yuvasını huzurla doldursun Rabbim
Canım dikkat et kendine kuzummm ilaç kullanıyormusun?Kızlar benim yine lekelenmem oldu biraz iş yaptm gündüz belimde ağrıyo bişy olurmu yaaa
Kuzummm ne yaptın ne dedi doktor minik meleği gördünmü bir sürü soru varINŞALLAH kuzum benim
Canım öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ikiz gebelik anne genlerinden oluyo ve kanla yada farklı bir testle anlaşılması mümkün değil benim ilk kontrolünde çift gebelik kesesi görülmüştü sonra biri kayboldu tek devam edip ilerleyen haftalarda ikiz olduğu anlaşılan bazen olabiliyormuş ama netleştirmek için 10 12 haftayı beklemek gerekiyor o zaman net olarak belli olur Rabbim gönlüne göre versin inşallahKizlar benim hani cizgiler cok koyuydu ya acaba dedim bi an ikiz gebelik falan olur mu ya esimin teyzesi dayisi ikiz, anane buyuk teyze ikiz.. bize de ugrar mi ki ? Erkekten trfndan mi oluyo o benm trfmda olursa mi?
Bana bitanesi zaten yeter kuzum ya ikiz gebelikte hcg daha fazla salgilaniyormus ya o yuzden olblrmi dedm cok skur bugunume bundan otesini zaten istememCanım öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ikiz gebelik anne genlerinden oluyo ve kanla yada farklı bir testle anlaşılması mümkün değil benim ilk kontrolünde çift gebelik kesesi görülmüştü sonra biri kayboldu tek devam edip ilerleyen haftalarda ikiz olduğu anlaşılan bazen olabiliyormuş ama netleştirmek için 10 12 haftayı beklemek gerekiyor o zaman net olarak belli olur Rabbim gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?