❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

O cok sıkıntı cnm ins hamile kalalimda uygun doktor bulunur
aynen baya ama artik tukendim bu doktor konusundan mecburen gidecegim hamile kalana dek malesef ki .s rabbim nasip ederse insallah gerisini buluruz uygun iyisini . Rabbim sevdigi kullarina dert verirmis dert verincede derman verirmis hayirlisi neyse o olsun insallah

Insallah canimm

Hastanedeyim Kuzum 3 bucukta grcem aklim cikiyor heyecandan
Ay kuzum bebim inşallah güzel haberini alırız canım minik meleğimizin kalp atışlarını duyarsın resmini de bekliyorum canım fındıklı kurabiyenin

Amiinnn Amiinnn Amiinnn

Canımm çok sevindim Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah bebişinle sağlıklı huzurlu musmutlu günleriniz olsun inşallah

Kizlar benim hani cizgiler cok koyuydu ya acaba dedim bi an ikiz gebelik falan olur mu ya esimin teyzesi dayisi ikiz, anane buyuk teyze ikiz.. bize de ugrar mi ki ? Erkekten trfndan mi oluyo o benm trfmda olursa mi?

Kizlar benim hani cizgiler cok koyuydu ya acaba dedim bi an ikiz gebelik falan olur mu ya esimin teyzesi dayisi ikiz, anane buyuk teyze ikiz.. bize de ugrar mi ki ? Erkekten trfndan mi oluyo o benm trfmda olursa mi?
Canım öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ikiz gebelik anne genlerinden oluyo ve kanla yada farklı bir testle anlaşılması mümkün değil benim ilk kontrolünde çift gebelik kesesi görülmüştü sonra biri kayboldu tek devam edip ilerleyen haftalarda ikiz olduğu anlaşılan bazen olabiliyormuş ama netleştirmek için 10 12 haftayı beklemek gerekiyor o zaman net olarak belli olur Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Bana bitanesi zaten yeter kuzum ya ikiz gebelikte hcg daha fazla salgilaniyormus ya o yuzden olblrmi dedm cok skur bugunume bundan otesini zaten istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…