Maşallah kuzum darısı başımıza inş sağlıklı ve hayırla gelsinler inşKuzucanlar bin şükür kalbini duydum yavrumun bin şükür RABBIME sknti yok kuzucanlar bin şükür cok şükür hamd olsun ❤❤❤❤
Yok kuzummm kullanmıyorm ama teyzm normal dediCanım dikkat et kendine kuzummm ilaç kullanıyormusun?
Çok şükürrr kuzucummm çok mutlu oldumm usg resmi varmıKuzucanlar bin şükür kalbini duydum yavrumun bin şükür RABBIME sknti yok kuzucanlar bin şükür cok şükür hamd olsun ❤❤❤❤
Yerim ben o minicik pıt pıt atan kalbi❤❤❤ canım benim çok sevindim kuzuuum benim hayırlısıyla kucağına aldığın zamanlarıda görcez inşallah❤❤❤bitanem❤❤❤Kuzucanlar bin şükür kalbini duydum yavrumun bin şükür RABBIME sknti yok kuzucanlar bin şükür cok şükür hamd olsun ❤❤❤❤
Gozun aydin,balim benimm tam,kaccgunlukcdediKuzucanlar bin şükür kalbini duydum yavrumun bin şükür RABBIME sknti yok kuzucanlar bin şükür cok şükür hamd olsun ❤❤❤❤
Gozun aydin cnm oh icin nasil rahatlamistir hep guzel haberlerini alirsin insallahKuzucanlar bin şükür kalbini duydum yavrumun bin şükür RABBIME sknti yok kuzucanlar bin şükür cok şükür hamd olsun ❤❤❤❤
Çok şükür canım Maşallah la kuvvete illa billah Rabbim kucağında görüp kokusuyla uyumayı da nasip etsin tatlımKuzucanlar bin şükür kalbini duydum yavrumun bin şükür RABBIME sknti yok kuzucanlar bin şükür cok şükür hamd olsun ❤❤❤❤
Kuzummm çok güzel haberler verdin Rabbim mutluluğunu daim etsin minik meleğini kokusuyla uyuyup uyanmayı nasip etsin inşallah aminKuzucanlar bin şükür kalbini duydum yavrumun bin şükür RABBIME sknti yok kuzucanlar bin şükür cok şükür hamd olsun ❤❤❤❤
Yok kuzummm kullanmıyorm ama teyzm normal dedi
Kuzum devam ediyormu leke
Çok şükürrr kuzucummm çok mutlu oldumm usg resmi varmı
Çok şükür kuzumm yerim ben onun minik kalbiniii. İnşallah diğer aşamalarıda sıkıntısız hayırlısıyla atlatırsın balım çok sevindimmKuzucanlar bin şükür kalbini duydum yavrumun bin şükür RABBIME sknti yok kuzucanlar bin şükür cok şükür hamd olsun ❤❤❤❤
Bel çekmeyi duydum da canım hamişlik için değil aman canım dikkat et öyle kulaktan duyma şeylere Rabbim hayrlısı ile tez vakitte hamişlik müjdesi almayı nasip etsin inşallahKizlaaar bisey sorcaaam bel cektirme diye bisey varmis duydunuz mu bana biraz sacma geldi ama bundan snra hamile kalan kisiler var .s
banada 9 gun var alasim var ama gitmedim test almaya .sKuzular bugün eczaneye gittim erken gebelik testi almaya eczacı bata kaç gün var dedi 12 gün var dedim çıkmaz adetin bir gün geçmesini bekle alma testi dedi fiki fikiden 5-6 gün sonra çıkmıyor mu sonuç erken gebelik testin de
yok yaptirmam zaten esimde sikinti benim o yuzden bekleme asamasindayim da var mi gercekden boyle bisey merak ettim dogrusu .s banada tuhaf geldi .dBel çekmeyi duydum da canım hamişlik için değil aman canım dikkat et öyle kulaktan duyma şeylere Rabbim hayrlısı ile tez vakitte hamişlik müjdesi almayı nasip etsin inşallah
Düşünmesi bile o kadar güzel ki kuzum çarşıda tanıdık birini gördük bana direk hamile misin gözlerin parlıyo dedi nerde inşallah dedim o sözleri duymak bile ayaklarımı yerden kesti vallahibanada 9 gun var alasim var ama gitmedim test almaya .s
Coook sukur canimin iciii coook sevindimmmKuzucanlar bin şükür kalbini duydum yavrumun bin şükür RABBIME sknti yok kuzucanlar bin şükür cok şükür hamd olsun ❤❤❤❤
Senin zamaninida gorecegiz duyacagizzz canim benimYerim ben o minicik pıt pıt atan kalbi❤❤❤ canım benim çok sevindim kuzuuum benim hayırlısıyla kucağına aldığın zamanlarıda görcez inşallah❤❤❤bitanem❤❤❤
Nasisin kuzum varmi siskinlik ciktimi gobis ay benim ikinci gebelik ya asiri sistim gobek aldi basini gidiyp hayirlisiSenin zamaninida gorecegiz duyacagizzz canim benim
Bende kırmızı kar yağınca duyarım balımmm herhalSenin zamaninida gorecegiz duyacagizzz canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?