❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kuzucanlar bin şükür kalbini duydum yavrumun bin şükür RABBIME sknti yok kuzucanlar bin şükür cok şükür hamd olsun ❤❤❤❤
Yerim ben o minicik pıt pıt atan kalbi❤❤❤ canım benim çok sevindim kuzuuum benim hayırlısıyla kucağına aldığın zamanlarıda görcez inşallah❤❤❤bitanem❤❤❤

Kuzucanlar bin şükür kalbini duydum yavrumun bin şükür RABBIME sknti yok kuzucanlar bin şükür cok şükür hamd olsun ❤❤❤❤
Çok şükür canım Maşallah la kuvvete illa billah Rabbim kucağında görüp kokusuyla uyumayı da nasip etsin tatlım

Kuzummm çok güzel haberler verdin Rabbim mutluluğunu daim etsin minik meleğini kokusuyla uyuyup uyanmayı nasip etsin inşallah amin

Çok şükür kuzumm yerim ben onun minik kalbiniii. İnşallah diğer aşamalarıda sıkıntısız hayırlısıyla atlatırsın balım çok sevindimm

Kizlaaar bisey sorcaaam bel cektirme diye bisey varmis duydunuz mu bana biraz sacma geldi ama bundan snra hamile kalan kisiler var .s

Kuzular bugün eczaneye gittim erken gebelik testi almaya eczacı bata kaç gün var dedi 12 gün var dedim çıkmaz adetin bir gün geçmesini bekle alma testi dedi fiki fikiden 5-6 gün sonra çıkmıyor mu sonuç erken gebelik testin de

Kizlaaar bisey sorcaaam bel cektirme diye bisey varmis duydunuz mu bana biraz sacma geldi ama bundan snra hamile kalan kisiler var .s
Bel çekmeyi duydum da canım hamişlik için değil aman canım dikkat et öyle kulaktan duyma şeylere Rabbim hayrlısı ile tez vakitte hamişlik müjdesi almayı nasip etsin inşallah

banada 9 gun var alasim var ama gitmedim test almaya .s

Bel çekmeyi duydum da canım hamişlik için değil aman canım dikkat et öyle kulaktan duyma şeylere Rabbim hayrlısı ile tez vakitte hamişlik müjdesi almayı nasip etsin inşallah
yok yaptirmam zaten esimde sikinti benim o yuzden bekleme asamasindayim da var mi gercekden boyle bisey merak ettim dogrusu .s banada tuhaf geldi .d

banada 9 gun var alasim var ama gitmedim test almaya .s
Düşünmesi bile o kadar güzel ki kuzum çarşıda tanıdık birini gördük bana direk hamile misin gözlerin parlıyo dedi nerde inşallah dedim o sözleri duymak bile ayaklarımı yerden kesti vallahi

Yerim ben o minicik pıt pıt atan kalbi❤❤❤ canım benim çok sevindim kuzuuum benim hayırlısıyla kucağına aldığın zamanlarıda görcez inşallah❤❤❤bitanem❤❤❤
Senin zamaninida gorecegiz duyacagizzz canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…