- 19 Şubat 2016
- 243
- 215
- 103
- 34
Bebegim cok sevindim Rabbim kucagina almayi nasip etsinn ay yaaa ölürüm o duyguya yaa :)Kuzucanlar bin şükür kalbini duydum yavrumun bin şükür RABBIME sknti yok kuzucanlar bin şükür cok şükür hamd olsun ❤❤❤❤
Ben fazla güvenmiyorum canım erken gebelik testlerine yapınca üzülüyo insan o umutla yaşamak bile daha güzel bence adetinin 1 hafta geçmesini bekle öyle yap derimKuzular bugün eczaneye gittim erken gebelik testi almaya eczacı bata kaç gün var dedi 12 gün var dedim çıkmaz adetin bir gün geçmesini bekle alma testi dedi fiki fikiden 5-6 gün sonra çıkmıyor mu sonuç erken gebelik testin de
Iyiyim balommNasisin kuzum varmi siskinlik ciktimi gobis ay benim ikinci gebelik ya asiri sistim gobek aldi basini gidiyp hayirlisi
Şşşş umutsuzluk yoooookBende kırmızı kar yağınca duyarım balımmm herhal
bi an once gelse demi :) uzme kendini cabim hayirlisi .sBata çok var daha nasıl geçecek zaman ya
12 gün var ama ya. 14 ü yumurtladım galiba sancılarım vardı. Bugünde devam ediyo ama ben en son 14 ünde ilişkiye girdim. Acaba hala yumurtluyomuyum :/bi an once gelse demi :) uzme kendini cabim hayirlisi .s
Ay cok rahatsizim ya su akinti kafami bozdu doktorla konusucam cok akintim var sari kivamliIyiyim balomm
Bende coook hafif bir siskinlik var ama oda gazdan dolayi
Iyiyim ama cok sukur
Sen nasilsin bakalim
Benimde var sordum ben normal dediAy cok rahatsizim ya su akinti kafami bozdu doktorla konusucam cok akintim var sari kivamli
Heveslendirmek istemem ama benim sari akintim oldugu ay hamileydimAy cok rahatsizim ya su akinti kafami bozdu doktorla konusucam cok akintim var sari kivamli
Kizlar 7de yine ovulasyon yaptim bubgittikce siliklesiyo simdi dunmu benim pik gunumdu yani Eki Görüntüle 1940514
Hamileyim kuzum ben zaten :)sadece cok fazla olmasi beni rahatsiz etti doktora,sorucamHeveslendirmek istemem ama benim sari akintim oldugu ay hamileydim
Kuzum duyduguma gore mide bulantisini kesen bileklikler varmis ya herkeste memnunn acep alsammiBenimde var sordum ben normal dedi
Kirmizi pempe olmadikca sorun olmaz dedi canim
Ay pardon cnm. Takvim yok ya gruba te i katildim bide bilemedim:)Hamileyim kuzum ben zaten :)sadece cok fazla olmasi beni rahatsiz etti doktora,sorucam
Tatlım 11.gün oluştu o zaman senin yumurta veya daha bi iki günü var bişey söyleyemiyorum testin varsa devam et bence 11.günü değerlendirdin mi
Ben yaptimda olmadi takvim allta cizgi cizgi oluyo sadece ya :) hosgeldin kuzumAy pardon cnm. Takvim yok ya gruba te i katildim bide bilemedim:)
Tatlım 11.gün oluştu o zaman senin yumurta veya daha bi iki günü var bişey söyleyemiyorum testin varsa devam et bence 11.günü değerlendirdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?