- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
Hosbulduk cnm gelir gelmez ovulasyona boguldjm:)Ben yaptimda olmadi takvim allta cizgi cizgi oluyo sadece ya :) hosgeldin kuzum
Ben bu ay saldım balımmm ondan gelen gelir kapım her daim açık kuzu hakkımda hayırlısı diyip bekliyorum balımmm❤❤❤Şşşş umutsuzluk yoooook
Bizde kirmizi kar mi yagdi sen de de yagsin aaa kizacaamm ama
Koyu walla hala seninmin123 balımm idrar rengin nasıl
Burda herseyi konusuyoruz valla olsun alisirsinHosbulduk cnm gelir gelmez ovulasyona boguldjm:)
Açık benmki kuzu oğluşunda damı koyuydu kiKoyu walla hala senin
Sarı akıntı derken kahverengi ye yakın mı benim dünden beri var peceteue geliyor cumartesi adetim ama regl olcam sanırım ya da üstüne görme mı ya moralim bozuldu testi yapacaktım bugün hassas testlerden adet öncesi belli olan birkaç gün önceden
Bence yap cnm benm cikmistiNe bilim ya tek çizgi çıkacak diye zaten bozuldu moralim belki sabah yaparım belim çok ağrıyor böyle ince ince hafiften de karın ağrısı
Karın ağrın normalde adet zamanı ağrıdığı gibi mi çünkü farklı oluyo hamişlik oldğında canımm sabh akşam ne farkedeck yap canımm batın nr zamndıNe bilim ya tek çizgi çıkacak diye zaten bozuldu moralim belki sabah yaparım belim çok ağrıyor böyle ince ince hafiften de karın ağrısı
Canim bnm yumurtlama zamanından beri kasiklarim ağrıyor bazen iğne bazen bıçak batar gibi sol kasigimda şuan sağa geçti senin nasildiKarın ağrın normalde adet zamanı ağrıdığı gibi mi çünkü farklı oluyo hamişlik oldğında canımm sabh akşam ne farkedeck yap canımm batın nr zamndı
Geçdimi canm yum günün. Yumrtlamadn sonrqki benm belirtilerm şunlardı göğüs dolgunluğum geçdi sadece uçları acımaya başlamşdı göz bebeklerim büyümüşdüCanim bnm yumurtlama zamanından beri kasiklarim ağrıyor bazen iğne bazen bıçak batar gibi sol kasigimda şuan sağa geçti senin nasildi
Ben hiç anlamıyorm kuzucum o testdenBenm ovulasyon testime bisey dyn kizlar
Şuan yumurtlama zamanimin son gunumdeyim takvimim programına göre yani 15 gün var adetimeGeçdimi canm yum günün. Yumrtlamadn sonrqki benm belirtilerm şunlardı göğüs dolgunluğum geçdi sadece uçları acımaya başlamşdı göz bebeklerim büyümüşdü
Yap cnm test hatta ovulasyon testnde daha erken donemde belli oluyor hamilelik bnm öyle olmustu kahverengi lekelenmem vardi bnm gecen ay ve hamile olduğumuNe bilim ya tek çizgi çıkacak diye zaten bozuldu moralim belki sabah yaparım belim çok ağrıyor böyle ince ince hafiften de karın ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?