❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Şşşş umutsuzluk yoooook
Bizde kirmizi kar mi yagdi sen de de yagsin aaa kizacaamm ama
Ben bu ay saldım balımmm ondan gelen gelir kapım her daim açık kuzu hakkımda hayırlısı diyip bekliyorum balımmm❤❤❤

Sarı akıntı derken kahverengi ye yakın mı benim dünden beri var peceteue geliyor cumartesi adetim ama regl olcam sanırım ya da üstüne görme mı ya moralim bozuldu testi yapacaktım bugün hassas testlerden adet öncesi belli olan birkaç gün önceden

Yapsana canımm

Ne bilim ya tek çizgi çıkacak diye zaten bozuldu moralim belki sabah yaparım belim çok ağrıyor böyle ince ince hafiften de karın ağrısı

Ne bilim ya tek çizgi çıkacak diye zaten bozuldu moralim belki sabah yaparım belim çok ağrıyor böyle ince ince hafiften de karın ağrısı
Karın ağrın normalde adet zamanı ağrıdığı gibi mi çünkü farklı oluyo hamişlik oldğında canımm sabh akşam ne farkedeck yap canımm batın nr zamndı

Karın ağrın normalde adet zamanı ağrıdığı gibi mi çünkü farklı oluyo hamişlik oldğında canımm sabh akşam ne farkedeck yap canımm batın nr zamndı
Canim bnm yumurtlama zamanından beri kasiklarim ağrıyor bazen iğne bazen bıçak batar gibi sol kasigimda şuan sağa geçti senin nasildi

Yok tam öyle değil ince ince ağrıyor arada kasıklarim batıyor adet öncesi gibi değil ama benziyor biraz nasıl oluyor hamilelikte canım ağrılar kaç gün varken çıkmıştı seninki pembe bi test benim p ile başlıyor adı

Canim bnm yumurtlama zamanından beri kasiklarim ağrıyor bazen iğne bazen bıçak batar gibi sol kasigimda şuan sağa geçti senin nasildi
Geçdimi canm yum günün. Yumrtlamadn sonrqki benm belirtilerm şunlardı göğüs dolgunluğum geçdi sadece uçları acımaya başlamşdı göz bebeklerim büyümüşdü

Geçdimi canm yum günün. Yumrtlamadn sonrqki benm belirtilerm şunlardı göğüs dolgunluğum geçdi sadece uçları acımaya başlamşdı göz bebeklerim büyümüşdü
Şuan yumurtlama zamanimin son gunumdeyim takvimim programına göre yani 15 gün var adetime

Yap cnm test hatta ovulasyon testnde daha erken donemde belli oluyor hamilelik bnm öyle olmustu kahverengi lekelenmem vardi bnm gecen ay ve hamile olduğumu

Goguslerde bisi yok aynen kasıklarda da batma önce sağ taraf sonra sol tarafa geçiyor aynen yok geçmedi günüm ya cumartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…