Ozamn yumurtlama zamanındandır belki canımm bilemedm kii inşallah bebiş vardırŞuan yumurtlama zamanimin son gunumdeyim takvimim programına göre yani 15 gün var adetime
İnşallah bebiiştndr canm yapsana bi test batın ne zamnGoguslerde bisi yok aynen kasıklarda da batma önce sağ taraf sonra sol tarafa geçiyor aynen yok geçmedi günüm ya cumartesi
Sizin de agrimismiydiydi yumurtlama zamaniOzamn yumurtlama zamanındandır belki canımm bilemedm kii inşallah bebiş vardır
Ben bebeğim 2 haftalıkken öğrendm canmm :)Burda hamile olanlar kaçıncı ayda aldı güzel haberi canlarım
Yumrtlama Zamanı benm hiç kasık ağrım olmadı canm ama göğüslerm dolgunlaşıyodu sadeceSizin de agrimismiydiydi yumurtlama zamani
Peki kaçıncı ayda oldu yani istediğinizden beriBen bebeğim 2 haftalıkken öğrendm canmm :)
İşte biz dee bir umut belirti arıyoruz herkesde farklı oluyor aslinda..Yumrtlama Zamanı benm hiç kasık ağrım olmadı canm ama göğüslerm dolgunlaşıyodu sadece
2 düşüğüm oldu 2.nciden sonra ara verdim 1buçuk sene buda denediğim ay oldu çok şükür canımm ama soğan kürü yakı fln uyguladım bide sabh denedm ilk bide yumrtlama günüme denk getrdm rabbm herkeze nasip etsn inşallah rabbim nazarlardan korusunPeki kaçıncı ayda oldu yani istediğinizden beri
Aynen farklı oluyo canım hamilelik bile öyle bnmde 3 haftadır lekelnmem var ama bebeğim iyi bin şükürI
İşte biz dee bir umut belirti arıyoruz herkesde farklı oluyor aslinda..
Şükur Rabbim onları korusun hayırli evlat olsunlarAynen farklı oluyo canım hamilelik bile öyle bnmde 3 haftadır lekelnmem var ama bebeğim iyi bin şükür
Amin amin canım yaki nasıl oluyordu2 düşüğüm oldu 2.nciden sonra ara verdim 1buçuk sene buda denediğim ay oldu çok şükür canımm ama soğan kürü yakı fln uyguladım bide sabh denedm ilk bide yumrtlama günüme denk getrdm rabbm herkeze nasip etsn inşallah rabbim nazarlardan korusun
Aminn inşallah canm cümlemizinkini genelde haftada bir akşam soluğu acilde alıyoruzŞükur Rabbim onları korusun hayırli evlat olsunlar
2 düşüğüm oldğu için tedbr amaçlı yaptm canm sıkı tutunsn diye 3 gün arayla 2 taneAmin amin canım yaki nasıl oluyordu
Dikkat et canım kendine çok iş yapma dinlen hepAminn inşallah canm cümlemizinkini genelde haftada bir akşam soluğu acilde alıyoruz
Mecbur yapıyrm canm napıyım yanlızım eşimde yardm ediyo ama hepsine de edemiyoki erkek eliyle kadın elide bir olmuyo ama normalmiş herkezn farklı olabliyomuşDikkat et canım kendine çok iş yapma dinlen hep
Bu yakı dediğin yakı bandı mi pekiMecbur yapıyrm canm napıyım yanlızım eşimde yardm ediyo ama hepsine de edemiyoki erkek eliyle kadın elide bir olmuyo ama normalmiş herkezn farklı olabliyomuş
Evet canımBu yakı dediğin yakı bandı mi peki
Peki tam olarak ne ise yarıyor bel ağrısına flan kullaniyorlardiEvet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?