Niye öyle görsün canımm sence naslBenim bat cumartesi ya eşime sordum göz bebeklerimde büyüme var mı diye evet büyük diyor bence görmek istediği gibi görüyor o da
Bence testn varsa yap canm kaybın olmaz sonra tekrar yaparsn ama inşallah görürüxz çif çizgiyiPardon ya sornistun ya geçti mı diye yumurtlama geçti benim ya adete 6 gün var yumurtlama sanmam adet öncesi
Benmki de büyükdü canmm bende ilk tuhaf oldm ama sonra bi yerde de okumuşdm belirti olduğunu bi yap testi mrrak ettmDemin baktım ne bilim biraz büyük sanki ,ya hamilelik belirtisi ya o da biliyor ondan dedim büyük dedi eşim de diye
Sürekli gelmiyoki akıntı zatn canm bnm şimdide öyle bi bakıyorm kup kuru bide bakıyorm çok sabahı nasl bekliycksnn yap hadi merak ettmYani çok fazla değil sen sormazsan belki de fark etmezdim de biraz farklı geldi sabah yapar yazarım canım bir kaç saattir gelmiyor akıntı bakalım Sabah nolcak
Nolck bişy olmaz canımm yap hadii hadii bnde adetime 4 gün kala öğrenmişdimGünlük ped var onda bisi yok sadece peçete ye bulaştı benim ama , kayınpeder in burda ya şimdi heyecan yaparım ben şimdi
5 var kuzummBeni heyecanlandırdın su an kuzum cumartesiye 5 gün var dimi
İnşallah hamişlikten canımm benmde sadece göğüs uçlarmda hafif acıma vardı ama oda dokununca çok değil gazda oluyo evet benm adet sancm 1 hafta önce başlardı ve hiç ağrı fln gelmeynce şüpelendm ben çok sancm oluyodu çünküEvet aynen kasıklarda önce sağ sonra sola geçiyor batma var sancı gibi gazım var bir de arada ince hafiften karın ağrısı belim ağrıyor bir de normalde göğüsler ağırdı sert olurdu adet öncesi ama yok bisi
İnşallah var kuzumm ama bunu testi yapmadan bilemeyix kiiiBenim de genelde ağrır çok sancılı olur bir de migrenim tutar ama baş ağrısı da olmadı ne bilim çok benziyor belirtiler insan şaşırıyor hangisi diye
Evet kuzu dün oluştuysa bugün çatlıyordur değerlendir kahve ve bitteri unutmaktaTestim var devam edicem canim 11. Dundu iste dunu degerlendirdik bugunude degerlendirmeye caliscm dun yumurta olustuysa dshs yenı catliyodur demi
Kasığıma bişy batıyodu sanki ve göbeğimde ağrıyodu benm canm ben olsam sabahı bekleyemezdm valla ama madem bekliyosun perşembe günü yapda net olsun kuzucummAynen sabaha inşallah canım hayırlısı karnın da hafiften önce ince mı ağrıyordu senin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?