❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Pardon ya sornistun ya geçti mı diye yumurtlama geçti benim ya adete 6 gün var yumurtlama sanmam adet öncesi
Bence testn varsa yap canm kaybın olmaz sonra tekrar yaparsn ama inşallah görürüxz çif çizgiyi

Demin baktım ne bilim biraz büyük sanki ,ya hamilelik belirtisi ya o da biliyor ondan dedim büyük dedi eşim de diye kayınpederim burda şimdi sabah yaparım ya belki akıntı gelmiyor bir kaç saattir bakalım Sabah nolcak

Son düzenleme:
Demin baktım ne bilim biraz büyük sanki ,ya hamilelik belirtisi ya o da biliyor ondan dedim büyük dedi eşim de diye
Benmki de büyükdü canmm bende ilk tuhaf oldm ama sonra bi yerde de okumuşdm belirti olduğunu bi yap testi mrrak ettm

Yani çok fazla değil sen sormazsan belki de fark etmezdim de biraz farklı geldi esime sorunca ,sabah yapar yazarım canım bir kaç saattir gelmiyor akıntı bakalım Sabah nolcak

Yani çok fazla değil sen sormazsan belki de fark etmezdim de biraz farklı geldi sabah yapar yazarım canım bir kaç saattir gelmiyor akıntı bakalım Sabah nolcak
Sürekli gelmiyoki akıntı zatn canm bnm şimdide öyle bi bakıyorm kup kuru bide bakıyorm çok sabahı nasl bekliycksnn yap hadi merak ettm

Günlük ped var onda bisi yok sadece peçete ye bulaştı benim ama bir de kahverengi rengi, kayınpederim burda ya şimdi heyecan yaparım sabahı bekliyim en iyisi

Başka bi belirtin varmı canımm karnnda kasıklarnda ağrı mesela hafif normal karın ağrısı gibi

Evet aynen kasıklarda önce sağ sonra sola geçiyor batma var sancı gibi gazım var bir de arada ince hafiften karın ağrısı belim ağrıyor bir de normalde göğüsler ağırdı sert olurdu adet öncesi ama yok bisi

İnşallah hamişlikten canımm benmde sadece göğüs uçlarmda hafif acıma vardı ama oda dokununca çok değil gazda oluyo evet benm adet sancm 1 hafta önce başlardı ve hiç ağrı fln gelmeynce şüpelendm ben çok sancm oluyodu çünkü

Benim de genelde ağrır çok sancılı olur ,bu sefer hafif belirtilerim belki de daha erken 3 gün kala falan ağrım tutar,bir de migrenim tutar ama baş ağrısı da olmadı ne bilim çok benziyor belirtiler insan şaşırıyor hangisi diye

Benim de genelde ağrır çok sancılı olur bir de migrenim tutar ama baş ağrısı da olmadı ne bilim çok benziyor belirtiler insan şaşırıyor hangisi diye
İnşallah var kuzumm ama bunu testi yapmadan bilemeyix kiii

Aynen sabaha inşallah canım hayırlısı karnın da hafiften önce ince mı ağrıyordu yoksa hiç mı agrin olmadı senin

Aynen sabaha inşallah canım hayırlısı karnın da hafiften önce ince mı ağrıyordu senin de
Kasığıma bişy batıyodu sanki ve göbeğimde ağrıyodu benm canm ben olsam sabahı bekleyemezdm valla ama madem bekliyosun perşembe günü yapda net olsun kuzucumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…