❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Aslında çok sabırlı değilimdir ama akıntıyı görünce umudumu yitirdim sanki belki de ondan

Test konusunda değilde kan tahlili ve hastane konusunda bende öyleydm canm şimdi yine öyleyim ilk muanemizi aralıkda yaptk daha 2.nciye gitmedk
Ayy belki ben çok sabırsızlanıyorum bilmiyorum ben hamiş olsam olma ihtimali içime doğsa durmam herhalde adetim bi gün gelmedi diye 3kez kan verdim

Ya adet olmadan birkaç gün önce bende genelde önce pembe sonra kırmızı akıntı bulaşıyor peceteye bu sefer rengi kahverengi olunca adet olicam gibi geliyor yine adetim geçse çoktan yapardım yine de geçmeyin en günü

Ayy belki ben çok sabırsızlanıyorum bilmiyorum ben hamiş olsam olma ihtimali içime doğsa durmam herhalde adetim bi gün gelmedi diye 3kez kan verdim
Bende kan için hemen gidemiyorm canm brn 2 haftalıkken öğrendm ve kada adet haftam fln geçdi öyle gittim dktorada 6 haftalıkken gittim

Kahvede nasl bi kahve canm benmde neskafe renginde bi akntm oluyo

Bende kan için hemen gidemiyorm canm brn 2 haftalıkken öğrendm ve kada adet haftam fln geçdi öyle gittim dktorada 6 haftalıkken gittim
Senin bebiş geç döllenme kuzu o zaman bu arada ben yum günlerindeyim bana dua eder misin

Senin bebiş geç döllenme kuzu o zaman bu arada ben yum günlerindeyim bana dua eder misin
Yoo geç döllenme fln değil canmm ilk ilişkiden 10 gün saydm test yaptm ve çıkdı geç döllenme olsa çıkmazdı. Ederimm tabii kuzucum

Ya kızlar 7 gün gecikmem var. Test yapıyorum negatif çıkıyor. Gözlerimi açamıyorum. Midem bulaniyor gibi. Ne yapmalıyım anlamadım. Bundan 17 gün önce iki gün lekemi desem ne desem bilemedim( peçeteye kırmızılık gelmişti). Yani demem şuki acaba yerleşme kanaması olabilirmi? Yoksa korkulacak birşeymi? Lütfen yardımci olurmusunuz

Maşallah kuzum darısı başımıza inş sağlıklı ve hayırla gelsinler inş
AMIN ALLAH razi olsun bitanem INŞALLAH ❤
Yok kuzummm kullanmıyorm ama teyzm normal dedi

Çok şükürrr kuzucummm çok mutlu oldumm usg resmi varmı
Sagol bitanem bin şükür kuzucan ebn annemin evindeyim kendi evimde cantamda kalmis ❤
Yerim ben o minicik pıt pıt atan kalbi❤❤❤ canım benim çok sevindim kuzuuum benim hayırlısıyla kucağına aldığın zamanlarıda görcez inşallah❤❤❤bitanem❤❤❤
AMIN bitanem ALLAH razı olsun kardeşim sende kavusursun INŞALLAH ❤
Gozun aydin,balim benimm tam,kaccgunlukcdedi
Kuzum cok sagol 6hafta 1 günlük kuzum benim❤
Gozun aydin cnm oh icin nasil rahatlamistir hep guzel haberlerini alirsin insallah
INŞALLAH canim ALLAH razi olsun bitanem ❤
Çok şükür canım Maşallah la kuvvete illa billah Rabbim kucağında görüp kokusuyla uyumayı da nasip etsin tatlım
AMiN INŞALLAH kuzum benimmm ALLAHIM dualarimizi kabul etsin bitanem ALLAH razı olsun ❤
Kuzummm çok güzel haberler verdin Rabbim mutluluğunu daim etsin minik meleğini kokusuyla uyuyup uyanmayı nasip etsin inşallah amin
AMIN bitanem ALLAH razı olsun INŞALLAH cumlemiz hepimiz sag salim kucagimiza alalim INŞALLAH ❤
Çok şükür kuzumm yerim ben onun minik kalbiniii. İnşallah diğer aşamalarıda sıkıntısız hayırlısıyla atlatırsın balım çok sevindimm
ALLAH razi olsun bitanem ❤ iNŞALLAH kuzummm❤
_Masalim_ rabbimmm korusun onlariiii canim sukur rabbim sag salim kucagina aldirsin gozun aydin insallaaaah
INŞALLAH bitanem ALLAHIM korusun ALLAH razi olsun ❤
Coook sukur canimin iciii coook sevindimmm
Cok sagol kuzum benim ❤
Bebegim cok sevindim Rabbim kucagina almayi nasip etsinn ay yaaa ölürüm o duyguya yaa :)
INŞALLAH kuzum cumlemize canim ALLAH razi olsun bitanem INŞALLAH ❤
_Masalim_ bitanem teyzesi yer onun minik kalbini Allah ım kucağına almayıda nasip etsin çok sevindim
AMIN bitanem ALLAH razı olsun INŞALLAH cok sagol balim ❤

Kan tahlili verseydn canm geç döllenme olabilir belki

Evet Nescafe rengi gibi benim de ,evet arkadaşim sen kan testi ver bence kesin sonuç için

Her akıntın neskafe gibi mi canım benmki haftayı devirdikce öyle oluyo sanırım büyüdüğünden 7.nci haftamda başladı ve her pazar oluyo artk o günden beri F FS5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…