gerçekten de benim eski lisemde 40 kişiden 5' i merveydi, 2. ismi olmadıktan sonra çok karışıyor ve soyadlarıyla hitap ediyorduk. bu da onlar için çok kötü bir durumdu bence. aybike güzel bence ama nilsu ve belinayı da düşünün
azra,nisa,ebrar,reyyan bunlarda güzel
arkadaşlar kesin araştırmadım ama Belinay ismi belayı çağırmak anlamı taşıyormuş diye duydum . Benim kızımın adı beril , çok memnunuz isminden herkeste çok beğeniyor. bir kızım daha olsa berra ya da ipek koyardım adını. Sahra , safir, nihan, berru, denura isimleri de farklı ve güzel.
Ezgi, Aze , Sidal.. ( Ezgi yi yeğenime ben 10 yıl önce koymuştum ama hala kulağa hoş gelen ve heryerde çok fazla koyulmayan bir isim )
cnm çok saol...dün gewce uykum kaçmıştı bebişimin ismi ne olucak diye... ama bu sabah çok değişik isimnler duyuyorum...ipek çokkk güzelmiş...
benim bu ara favorilerim
Duru
Sare
Hazal
Derin
Beren
Beril
Ceylin Naz
hepsinin anlamına bakarsın netten canım, benim ilerde bi kızım olursa bunlardan birini düşünücemnasip tabiki
sahra
özde
aybike
ekinsu- favorim .)
dilay
simay
didar
Esra nasil?
Aylin, Ayça gibi isimlerde guzel
cnm çok güzel isimler.. simay'ın anlamına bakıcam..
evt hepsi güzel değil mi ama? :44: .. mesela simay ece koyabilirsin .. ikili isimler daha bi albenili duruyo((Sim-ay. Gümüşten ay, gümüş gibi parlak ay demek)) ..
bence Balca çok güzel bir isim. Bal gibi tatlı demek. Bir arkadaşımızın kızının adı olmasa ben doğacak kızımın adını Balca koyardım.
Bence 'Ada' olmalı fovori ismim kesinlikle bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?