Doğuma Hazırlık minik kelebeğime isim seçemiyorum ....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

evt cnm bi arkadaşımın kızına dedim sınıftaki arkadaşlarının ismini say... bana seçenek olur diye düşünmüştüm... ama gerçekten isimler çok benzer.. o da merve isminde çok arkadaşım var koyma dedi...

arkadaşlar kesin araştırmadım ama Belinay ismi belayı çağırmak anlamı taşıyormuş diye duydum . Benim kızımın adı beril , çok memnunuz isminden herkeste çok beğeniyor. bir kızım daha olsa berra ya da ipek koyardım adını. Sahra , safir, nihan, berru, denura isimleri de farklı ve güzel.

Ezgi, Aze , Sidal.. ( Ezgi yi yeğenime ben 10 yıl önce koymuştum ama hala kulağa hoş gelen ve heryerde çok fazla koyulmayan bir isim )

saol cnm, inan bende önceden öyle düşünürdüm ama iş başa düştümü aynı olmuyo..insan kararsız kalıyor..işin içne bide anlamı giriyor,yok arapçamı olmalı yok türkçemi olmalı...diye diye böyle luyor..

benim bu ara favorilerim
Duru
Sare
Hazal
Derin
Beren
Beril
Ceylin Naz
hepsinin anlamına bakarsın netten canım, benim ilerde bi kızım olursa bunlardan birini düşünücem nasip tabiki

bence Balca çok güzel bir isim. Bal gibi tatlı demek. Bir arkadaşımızın kızının adı olmasa ben doğacak kızımın adını Balca koyardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…