merhaba herkese iyi pazarlar. Derdim kız kardeşim. Artık başlıktaki gibi minik değil galiba. 20 yaşında bende 24 üm bu arada.
Kendisinin erkek arkadaşı var. Bende tanıştım çocukla oda 23 yaşında 6 aydın falan beraberler. Ama bu 6 ayda beni rahatsız eden şeyler var. Bazı konularda aşırıya kaçtıklarını düşünüyorum. Mesela nöbete diye çıkıyor evden çocukta kalıyor. Annemin haberi yok. Geçen gün aşırı samimi fotoğraflarını gördüm.
Bana sanane reşit istediğini yapar karışma diyeceksiniz biliyorum ama lütfen demeyin.
Dediğim gibi hala küçük minik kız kardeşim benim o. Güzel bi hayatının olmasını kendiminkinden daha çok isterim belki de. Ama bu yaşta aldığı kararlar ilerde başını çok ağrıtabilir.
Bilmiyorum anlatabildim mi derdimi. Benim de erkek arkadaşım var üstelik çok uzun süreli ama ben hala daha temkinli yaklaşırım mesela.
Kendisi şu an duygularını çok uçlarda yaşıyor. Annemi babamı saymıyor zaten. Bizle çok az vakit geçiriyor. Sürekli beraberler. İşte arada bana gelip anlatıyor ama onsa o birini anlatıyor biliyorum. Birlikte olduklarından şüpheleniyorum.
Şu an nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum ama elimizden kayıp gitmesini istemiyorum. Kızsam etsem zaten aramızda çok yaş farkı yok arkadaş gibi büyüdük beni ciddiye almaz. Diğer türlü bunu normalleştirmek istemiyorum. Umarım anlatabilmişimdir derdimi. Bu yaşta kızlarınıza kardeşlerinize nasıl davranıyosunuz ne önerirsiniz bana?