minik kızım şimdi benimle

hilall85

minik MİNA artık evindee
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
3.621
68
163
İstanbul
kızım 32.haftada erken doğmuştu..1 aydır küvezdeydi ve rabbime şükürler olsun kızım küvezden çıktı....ŞİMDİ BENİMLE..
bu bambaşka bir duyguymuşş...1 aydır hergün hastaneye görmeye gidiyordum bişey anlamamıştım..ama eve gelincee çok başka bambaşka...rabbim bu duyguyu hepinize nasip etsin.tüm evlat sahibi olmak isteyenlere rabbim en yakın zmanada evlat nasip etsin inşş....dualarım sizlerle....

gözünaydın canım kızını sağlıkla sıhhatle büyüt darısı bizlerin başına bende transfrden sonraki 4. günümdeyim bu son olur inşallah

canım çok geçmiş olsun
Allah bebişine ve ailene sağlıklı huzurlu birlikte uzun yıllar versin canım
Bebişine

Cnm tebrik ederim rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile meleğini büyütmeni nasip etsin inşallah zor günler yaşadın rabbim hamd olsun meleğini sağsalim kucağına almayı nasip etti rabbim her daim uzun mutlu sağlıklı eşinle ve bebeğinle yaşamanızı nasip etsin inşallah rabbime emanet olun...

gözünaydın canım kızını sağlıkla sıhhatle büyüt darısı bizlerin başına bende transfrden sonraki 4. günümdeyim bu son olur inşallah

çok teşekkür ederim..inş dediğin gibi son denemen olur ve evladını kucağına alırsın...

canım çok sağolll aminn inşşş..
sen deniyecektin ne oldu ne durumdasın??rabbim hepinize nasip etsin inşş...

gözün aydın canım ALLAH kızınla eşinle ve sevdiklerinle uzun yıllar sağlıkla ve mutlulukla yaşamak nasip etsin inşallah bizlerde kucağımıza aldığımız günleri görürüz

gözün aydın canım ALLAH kızınla eşinle ve sevdiklerinle uzun yıllar sağlıkla ve mutlulukla yaşamak nasip etsin inşallah bizlerde kucağımıza aldığımız günleri görürüz

aminnnn...
çizelgene göre diyorum sende hamilesin heralde sorunsuz bir şekilde zamanında inş kucağına alırsın....

gözünaydın canım. bi kaderdaşımız daha kurtuldu diye seviniyorum. rabbim isteyen herkesin kucağını evlatlarıyla doldursun. sağlıkla ve hayırla bereber olursunuz inşallah.

ay canım benimm..teyzesi kurban olsun ona....canım ya..Rabbim burnunu kanatmasın inşallah...inan çok çok sevindim...kocaman öp bebişini bneim için..kokusunu doya doya çek içine canım..inşallah Rabbim banada nasip eder canım...

gözünaydın canım benim çok sevindim çooooooook..... sağlıklı uzun ömürler versin rabbim kızımıza:)

hilalacim allahım analı babalı büyütsün zaman ne kadar çabuk geçiyor darısı isteyen herkese ve bana olsun

umudumsun,simten,özlemilker,esra hepinize çok teşekkür ederim..
sevgidolu sen nasılsın ne zamandır görüşmüyoruz tedavidemisin ne aşamadasın???
arzum canım bende 2.denememde evladıma kavuştum..
darısı hepinizin başına inşşşşşşşşşşşşşşş..

Hilal canım Allahım size bağışlasın minik kuzucuğunuzu ..... ben diğer topiklerden takip ediyorum sizi maşallah tüm anneler bebişlerini kucaklarına aldılar sanıyorum ki bir tek ebi kaldı ...... benimde 32. haftam.... ve 15. hafdada kanamam oldu 1 hafta hastanede yattım düşük riskimiz vardı ve ben evde yatarak zamanımı geçirmeye çalıştım arkasından 21. haftada mecburui olarak bir gece yarısı apandist ameliyatı oldum % 50 şansımız vardı ve Allahımın izniyle biz kızımla birlikte bunuda atlattık Allahıma binlerce şükürler olsun ki bu haftaya kadar gelebildik.... şimdi dünyaya erken gelsede sizleri gördükçe şansımız olduğunu düşünüyorum ve mutlu oluyorum ......
Hilalciğim kızın 1.5 kilo doğmuştu hastaneden kaç kilo çıktı ve emme refleksi geliştimi...... merakımı hoşgör olur mu.......
Seni çok öpüyorum minik kuzucuğunuda benim için bol bol kokla...... sağlıkla kalın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…