minik minacık ne yapıyormuş?benim kızım biraz korkuttu bizi.sarılık çıktı.ama değeri düşüşe geçti.ödüm koptu hastanede yatacak diye.inan hilalcim ben ve babası nazar ettik kızımızı.:))ama şimdi herşey yolunda.şimdide yanımda mışıl mışıl uyuyor.kızın ne alemde.geceler uykusuzluk başladı dimi?benim kız 1 ve 4 arası gece yani cin gibi onun dışında zorla uyandırıp emziriyorum.
esracım yasini kandilde okudum ama siteye giremediğim için yazamamıştım..
evet bizim sıpalar bayağı aceleci...şimdi iyi allaha şükür kızım...
senin bebişler nasıl kaç haftalık oldular??
allh razı olsun canım
hakkını helal et
allhım ne senı evladından nede evladını senden ayırmasın
rabbım ısteyen herkese nasp eylesın
3,5 ayı geçtik biz canım.o kadar minik doğmuşlardı ki hiç büyümeyecekler sanmıştım ama şimdi kocaman oldular Allah'a şükür.senin bebiş kaç kilo doğdu,şimdi kaç kilo?hilalcim minkler daha çabuk büyüyor inan.
benim bebiş 1 540 doğmuştu.en son 1 973 olmuştu 3 gün önce..
seninkiler kaç kilo doğmuştu canım???
benimkilerin biri 1660 diğeri 1900 gr.doğmuştu canım.tam 33 haftalıktık.geçmiş sayfaları okuyamadım hilalcim neden erken doğum oldu senin?
ay suan kac kılo kız cok zor bakmak demi?
senin ikiz olmasına rağmen çok daha iyi doğmuşlar..
benim kan damarlarımdan bebeğe kan gitmediği için bebeğin kilo alması azalmıştı..son gittiğimizdede kilo almamıştı..sıvı kaybımda vardı..dr karnında ölebilir dedi ondan dolayı erken doğum yaptım....
seninkiler erkekmi??yoksa bir kız bir erkekmi??
ikizlerine yalnızmı bakıyorsun yoksa yardım eden varmı sana??tek çocuk gece şimdiden beni uyutmuyor:))
seninkiler kaç gün kaldı küvezde ve kaç kiloyla çıkmışlardı hastaneden??
ay hilalcim senin kızını insan kucağına almaya kıyamaz.çok miniiiiik bişey..bol bol resmini çek gösterirsin inanamaz haline.ama merak etme bir kaç ay sonra hiç bir farkı kalmaz bizimkilerle.
evet canım,eşimle bakıyoruz ama okulum başladı ve bakıcı tuttuk bile.alt katımızdaki teyzemiz bakacak İnşallah.bizimklerin gece uykusu iyi Maaşallah,sadece sabaha karşı bir kez uyanıp mama yiyorlar o kadar.ama ilk bir ay iki-üç kez kalkıyorlardı.biz 3 hafta kaldık küvözde ve ikişer kiloyla taburcu olduk.
Hilalcim emin ol yaşıtlarını yakalıyorlar.bayram alışverişinde bebişimin birine 6 aylık bebek kıyafeti aldık düşün,ancak o oldu:).
Allah hep böyle mutlu mesut etsin kızlar
Darısı başımıza ve tüm dileyenlere inşallahopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?