minik kızım şimdi benimle

zaten nazarı anne babalar değdirir en çok(nede olsa en çok biz severiz onları)her bebek genelde sarılık olur zaten senin kızının atlatmasına, iyi olmasına sevindim..
benim kızda gün içinde uyuyor altını açıyorumda öle uyanıyor..bazı geceler geç uyuyor 2 saat uyumuyor..dün 12 den 2 ye kadar uyumadı sallanmayada alıştı şimdiden,kucağada alıştı.kucağıma alıyorum susuyor:))
kızım biberona alışmış..kaç gündür emzirmeye çalışıyorum tam emmeye başladı az az..dr.a gittik kilo almamış biberonla ver dedi.daha çok küçük dedi..zaten bebek emmediği içinde sütüm çok değil..galiba yakında mamaya başlıycam.şimdilik buzlukda sütüm var onları bitirince büyük ihtimal mama alıcaz..
benim 2 kilo bile olmayan kızım da gözlerini cin gibi açıyor...açsınlar açsınlar minik bebişler..neyse allah sağlık versin bebişlerimize..evlat sahibi olmak isteyenlerede evlat versin inş

evet bizim sıpalar bayağı aceleci...şimdi iyi allaha şükür kızım...
senin bebişler nasıl kaç haftalık oldular??

3,5 ayı geçtik biz canım.o kadar minik doğmuşlardı ki hiç büyümeyecekler sanmıştım ama şimdi kocaman oldular Allah'a şükür.senin bebiş kaç kilo doğdu,şimdi kaç kilo?hilalcim minkler daha çabuk büyüyor inan.

benim bebiş 1 540 doğmuştu.en son 1 973 olmuştu 3 gün önce..
seninkiler kaç kilo doğmuştu canım???

benimkilerin biri 1660 diğeri 1900 gr.doğmuştu canım.tam 33 haftalıktık.geçmiş sayfaları okuyamadım hilalcim neden erken doğum oldu senin?

benimkilerin biri 1660 diğeri 1900 gr.doğmuştu canım.tam 33 haftalıktık.geçmiş sayfaları okuyamadım hilalcim neden erken doğum oldu senin?

senin ikiz olmasına rağmen çok daha iyi doğmuşlar..
benim kan damarlarımdan bebeğe kan gitmediği için bebeğin kilo alması azalmıştı..son gittiğimizdede kilo almamıştı..sıvı kaybımda vardı..dr karnında ölebilir dedi ondan dolayı erken doğum yaptım....
seninkiler erkekmi??yoksa bir kız bir erkekmi??

ay suan kac kılo kız cok zor bakmak demi?

valla en son 1 973 dü ama şimdi bilemiyorum ama anneye kızını tutmak zor gelirmi??gelmiyor ama mikrop kapar diye yüzünden felan öpmüyoruz...
çoook minik ama çoook tatlı:))))anneye yavrusu çok güzel gelir derler ya:))

senin rahatsızlığından dolayı öyle olmuş canım,yoksa çok daha kilolu doğardı.ama minik doğanlar daha çabuk toparlıyor.benim 1900 gr.doğan oğlum kardeşinden geride kaldı şimdi.minik doğan bebeğim nerdeyse 2 kiloya yakın fark attı ona.hiç belli olmuyor yani.benim ikiside erkek canım.

ikizlerine yalnızmı bakıyorsun yoksa yardım eden varmı sana??tek çocuk gece şimdiden beni uyutmuyor:))
seninkiler kaç gün kaldı küvezde ve kaç kiloyla çıkmışlardı hastaneden??

ay hilalcim senin kızını insan kucağına almaya kıyamaz.çok miniiiiik bişey..bol bol resmini çek gösterirsin inanamaz haline.ama merak etme bir kaç ay sonra hiç bir farkı kalmaz bizimkilerle.

ikizlerine yalnızmı bakıyorsun yoksa yardım eden varmı sana??tek çocuk gece şimdiden beni uyutmuyor:))
seninkiler kaç gün kaldı küvezde ve kaç kiloyla çıkmışlardı hastaneden??

evet canım,eşimle bakıyoruz ama okulum başladı ve bakıcı tuttuk bile.alt katımızdaki teyzemiz bakacak İnşallah.bizimklerin gece uykusu iyi Maaşallah,sadece sabaha karşı bir kez uyanıp mama yiyorlar o kadar.ama ilk bir ay iki-üç kez kalkıyorlardı.biz 3 hafta kaldık küvözde ve ikişer kiloyla taburcu olduk.

Hilalcim emin ol yaşıtlarını yakalıyorlar.bayram alışverişinde bebişimin birine 6 aylık bebek kıyafeti aldık düşün,ancak o oldu:).

ay hilalcim senin kızını insan kucağına almaya kıyamaz.çok miniiiiik bişey..bol bol resmini çek gösterirsin inanamaz haline.ama merak etme bir kaç ay sonra hiç bir farkı kalmaz bizimkilerle.

öle kıyıyorum ki anlatamam:))kucağımdan indirmek dahi istemiyorum:))
allaha şükür büyüyorr yaaa farkediliyor bile artık büyüdüğü...

vayyy maşallahh senin oğlanlara
benimkide 3 kez felan kalkıyor..hiç seni emdilrmi?benimki biberona alıştı pek almıyor beni.dr.da biberonla ver küçük dedi..genelde buzlukdaki sütlerimi veriyorum,günde bir kaç kez süt sağıyorum,birazda beni emiyor..ama sütler bitince mamaya başlıycaz heralde..bebek pek emmediği için sütüm artmıyor..

Allah hep böyle mutlu mesut etsin kızlar

Darısı başımıza ve tüm dileyenlere inşallahopuyorumnanaktan

canım benimkiler ilk ay hiç emmediler çünkü damakları henüz gelişmemişti.sonrada küvözde hazırcılığa alıştılar tabii ve böylece ilk iki ay emmediler.şimdi emiyorlar.

benim kız hastanede ilk serumla besleniyordu ondan sonra hep benim sütümle beslendi..ilk önce mideye hortumla verdiler,sonrada biberona başladı...şimdide genelde biberonla emiyor..beni almıyor midesi bulanıyor gibi yapıyor..bende kusar diye pek vermek istemiyorumn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…