Hilal canım Allahım size bağışlasın minik kuzucuğunuzu ..... ben diğer topiklerden takip ediyorum sizi maşallah tüm anneler bebişlerini kucaklarına aldılar sanıyorum ki bir tek ebi kaldı ...... benimde 32. haftam.... ve 15. hafdada kanamam oldu 1 hafta hastanede yattım düşük riskimiz vardı ve ben evde yatarak zamanımı geçirmeye çalıştım arkasından 21. haftada mecburui olarak bir gece yarısı apandist ameliyatı oldum % 50 şansımız vardı ve Allahımın izniyle biz kızımla birlikte bunuda atlattık Allahıma binlerce
Hilal canım Allahım size bağışlasın minik kuzucuğunuzu ..... ben diğer topiklerden takip ediyorum sizi maşallah tüm anneler bebişlerini kucaklarına aldılar sanıyorum ki bir tek ebi kaldı ...... benimde 32. haftam.... ve 15. hafdada kanamam oldu 1 hafta hastanede yattım düşük riskimiz vardı ve ben evde yatarak zamanımı geçirmeye çalıştım arkasından 21. haftada mecburui olarak bir gece yarısı apandist ameliyatı oldum % 50 şansımız vardı ve Allahımın izniyle biz kızımla birlikte bunuda atlattık Allahıma binlerce şükürler olsun ki bu haftaya kadar gelebildik.... şimdi dünyaya erken gelsede sizleri gördükçe şansımız olduğunu düşünüyorum ve mutlu oluyorum ......
Hilalciğim kızın 1.5 kilo doğmuştu hastaneden kaç kilo çıktı ve emme refleksi geliştimi...... merakımı hoşgör olur mu.......
Seni çok öpüyorum minik kuzucuğunuda benim için bol bol kokla...... sağlıkla kalın.....
yok canım hepsini veremedım henuz
yarın mubarek gun yarın okursan cok sevınırım
okudugundada haber verırsen
allh razı olsun canım
allah birdaha acı göstermesin, bebeim bebeğim hala kuvezde. ben 29 haftalıkken üçüzlerimi doğurdum ani doğumdu küvez geç bulundu 7 gün sora oğlumu 24 gün sonra kızımı kaybettim. şimdi 1 tanecik kızım kaldı benimle.1100g dı şimdi 1500g oldu. tam 50 gündür küvezde kızım. senin tattığın mutluluğu tatmak için heycanla bekliyoum
hilalcigim nasılsın annelik nasıl gidiyor kızın nasıl??
hilalcim demek minana kavuştun.çok şükür bak atlattık ne güzel.bende nisama kavuştum.bu ne güzel bir duyguymuş hilal.bakıp bakıp gözlerim doluyor.bu benimmi diyorum.tarifi o kadar zor bişeyki.inan şimdiden ikincisini istiyorum.inşallah ALLAH onuda nasip eder.o kadar zorluklardan sonra bu kadar değeceğini tahmin etmiyordum.nefesine kalkıyorum geceleri.ayaklarım yere basmıyor.inan evimizin renkleri değişti,eşimle aramızdaki muhabbete muhabbet ekledi 3 günde.çok mutluyum hilalcim çooooookkkkkkkkkkkkkkkk:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?