minik kızım şimdi benimle

esracım özelime baktım hatta cevapda yolladım gelmedimi?okuyacam canım yasini.41 tanenin hepsini verebildinmi?

hilalcim canim tebrik edioyrum rabbim minik yavrunu hic bir zaman senden ayirmasin ALLAh hayirli bir evlat olmasini göstersin sana...

yok canım hepsini veremedım henuz
yarın mubarek gun yarın okursan cok sevınırım
okudugundada haber verırsen
allh razı olsun canım

allah birdaha acı göstermesin, bebeim bebeğim hala kuvezde. ben 29 haftalıkken üçüzlerimi doğurdum ani doğumdu küvez geç bulundu 7 gün sora oğlumu 24 gün sonra kızımı kaybettim. şimdi 1 tanecik kızım kaldı benimle.1100g dı şimdi 1500g oldu. tam 50 gündür küvezde kızım. senin tattığın mutluluğu tatmak için heycanla bekliyoum

ay canim kirbirkere Masallah, sansi bahti acik, hayirli cok cok saglikli mutlu bir hayati olsun prensesinin Insallah. darisi bizlerin basina olsun, amin.

hilalcim demek minana kavuştun.çok şükür bak atlattık ne güzel.bende nisama kavuştum.bu ne güzel bir duyguymuş hilal.bakıp bakıp gözlerim doluyor.bu benimmi diyorum.tarifi o kadar zor bişeyki.inan şimdiden ikincisini istiyorum.inşallah ALLAH onuda nasip eder.o kadar zorluklardan sonra bu kadar değeceğini tahmin etmiyordum.nefesine kalkıyorum geceleri.ayaklarım yere basmıyor.inan evimizin renkleri değişti,eşimle aramızdaki muhabbete muhabbet ekledi 3 günde.çok mutluyum hilalcim çooooookkkkkkkkkkkkkkkk:))

aminn canım
kızım 1 540 doğmuştu sonra 1 440 'a düştü.hastanedende çıkarken 1 820 'le çıktı...
senin kızın kaç kilo şuanda?bana kızımın ciğerleri gelişsin diye iğne yapılmıştı sanada verildimi??ciğerleri geliştiriyor deniliyr..benim kızım doğduğunda ciğerleri ne çok iyi durumdaydı nede çok kötü durumdaydı..
erken doğucaksa kızın inş 34.haftadan sonra doğar...
yoğun bakım dr.u bize artık teknoloji çok ikerledi dedi 32.haftadan sonra doğan çocuklar genelde yaşıyor demişti..sende ferah tut içini.bu kadar şeyi atlatmışsın inşş kızınıda kucağına alırsın...
emme refleksi gelişmeden zaten çocuğu hastaneden çıkartmıyorlar...biberonla başladıktan sonrada anneyi çağırıyorlar seni emmesi için..benim kızım o zaman emiyordu fakat şimdi beni emmiyor..biberonla alıştığı için...
hakkında hayırlısı olsun...

amin darısı başına inşş....
kızın şuanda nasıl dr.lar ne diyor??kilo almış maşallah ne güzel...zor bir durum kolay bir durum değil 2 evladınıda kaybetmişsin başın sağolsun rabbim kızını sana bağışlasın inşşş....
heralde 2 kilo olunca verirler sana kızını yada yaklaşınca...şuanda hortumla besleniyor değilmi???

evet kavuştum rabbime şükürler olsun...bende perşembe kavuştum sende canım....o günlerden bu günlere geldik ne güzel bişeyyy....dediğin gibi kesinlikle tarifi yok bu duygunun kızım eve gelince daha iyi anladım..
bu arada bende ilk hastanede kızımı kucağıma alınca bu benim mi ya dedim....
dediğin gibi bende çoooooooook mutluyum çokkkkk....
rabbim herkese tattırsın inşş

hilall hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza inşallah...

çok çok sevindim bebeğinize kavuşmanıza
Allah başka ayrılık yaşatmasın inşallah
güle güle büyütün bebeğizi
inşallah bizede nasip olur evlatlarımızı kucağımıza almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…