minik kızım şimdi benimle

Hilalciğim ben iki ayrı dr.a gidiyorum ( benim geçmişim biraz sıkıntılı korkularım çok fazla geçen yıl ikiz bebeklerimi 23. haftada erken doğumla kaybettim ) dr.larla iğne için konuştum ama şuan için gerek olmadığını, şimdilik bebeğin ve benim sağlık durumumda erken doğumu tetikleyen birşey olmadığını söylediler eğer iğneye başlarsak bebek dünyaya gelene kadar her hafta vurulması gerekiyormuş olurda benim sancılarım yada kanamam falan olursa iğneye hemen başlarız ve seni hastaneye yatırıp takip ederiz dediler bende peki dedim.... bizim kızımıza maşallah 2 kilo kadar erken dünyaya gelirsede 34. hafta sonrası kuveze gerek kalmaz diyor dr.lar ama bakalım Allaha emanetiz artık ...... kuvez süreci beni çok korkutuyor ama ne yapalım herşey Allahdan.... Allaha emanet olun kızına ve kendine çok iyi bak çok öpüyorum.....

hilal gozun aydın allah bı daha ayırmasın sızı allah hayırlı evlat etsın ınsallah masallah mınık kuzuya...
bende yarın sezeryana gırıyorum sabah 9da bızde hayılısıyla kvusucaz kzımla ınsallah ....

çok çok sevindim bebeğinize kavuşmanıza
Allah başka ayrılık yaşatmasın inşallah
güle güle büyütün bebeğizi
inşallah bizede nasip olur evlatlarımızı kucağımıza almak
çok sağol.amin inş
Sizinde kızınıza kavuşmanıza az kalmış.sağlıklı,sıhhatli kucağına almak nasip olsun inşşş

Evet banada dr öle sölemişti.inş herşey yolunda gider zamanında doğum yaparsın.sende kendine çok dikkat et..bu arada maşallah kızına dahada büyüsün 3 kilonun üstünde gelsin dünyaya.benimkini görsen çok minik çoooook....

hilal canım rabbim bebiğini sağlıklı bir şekilde büyütmeni nasip etsin. Bende 36.haftamdayım biraz korkuyorum doğumdan umarım kolay olur ve oğlumu sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım. Rabbim herkeze nasip etsin.

Sağol amin ebi.
Hadi sende hayırlısıyla kavuş kızına inşşş..ne güzel sende kurtuluyorsun.şimdi bebişlerle uğraşma zamanı.ama bu dünyadaki en güzel şeyyy

İnşallah en kısa sürede toparlanır ve kilo almaya başlar minik kuzucuğun aslında seni emmeye başlasa inanıyorum ki çok daha çabuk kilo alır... bizim kızımız maşallah şimdilik iyi ben toplamda 4.5 - 5 kilo aldım o da sanıyorum ki bizim bebişe yaradı. İnşallah Allah bu defa bizim yardımcımız olsun ve minik kızımız vaktinde sağlıkla sıhatle dünyaya gelsin.... ne alsam bebek için ki herşeyini 31. haftada almaya başladım daha evvelinde cesaret edip bir tane çorap dahi alamadım şimdi bile korkarak alıyorum odasının siparişini bile bu hafta verdik bebiş erken gelse hiçbirşeyi yok (
Hilal canım kızına çok iyibak görüşmek üzere.....

Hilalcim doğum yaptığını bilmiyordum canım,demek 32 haftalık geldi minik Mina:).şimdi nasıl,iyi mi?benimkilerde 33 haftalık doğdular,aceleci bizim sıpalar desene:).eve çıkmış bebişin sanırım,gözün aydın canım.Allah sağlık varsin İnşallah.

minik minacık ne yapıyormuş?benim kızım biraz korkuttu bizi.sarılık çıktı.ama değeri düşüşe geçti.ödüm koptu hastanede yatacak diye.inan hilalcim ben ve babası nazar ettik kızımızı.:))ama şimdi herşey yolunda.şimdide yanımda mışıl mışıl uyuyor.kızın ne alemde.geceler uykusuzluk başladı dimi?benim kız 1 ve 4 arası gece yani cin gibi onun dışında zorla uyandırıp emziriyorum.

Canım Allah sizi ayırmasın..Hayırlı uğurlu olsun..................

:)))))) gece ıle gunduzu sımdı anlamaz annesı o :)))
ay cok gudlrudun benı cın gıbı dıyınce
maşşşşşşşş
rabbım senı ondan onuda senden ayrmasın

benim kızın herşeyini erkenden annem almaya başladı.kızım doğduğunda yatak odası dahi alınmıştı..herşeyi erkenden alındığı gibi kendide erken geldi...
senim ki zamanında gelir illaki geç başladın ya almaya:)))))
şaka bir yana inş zamanında gelir kızın canım...
canım kızıma çoooook iyi bakıyorum.onu gözümden sakınıyorumm...

evet bizim sıpalar bayağı aceleci...şimdi iyi allaha şükür kızım...
senin bebişler nasıl kaç haftalık oldular??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…