- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi Birakitamolsa
-
Arkadaslar Merhaba. Pazartesi günü kedi almaya karar verdim. Amacım sahipsiz bi kediye yuva olmaktı ama evde annemle yanlız bırakacağım ve annem çok korkuyor kedi den o yüzden sakinligiyle tembelligiyle bilinen bi iran kedisi almaya karar verdim. İlk girdiğim petshop tan bayanın guleryuzune güvenerek minik bi yavru aldım . Dişleri çıkmıştı bayan benm kedimin yavrusu sütten kesildi 2 aylık dedi . Neyse aldım herseyini oyuncagna kadar aldım yediriorm dediği mamada dahil . Bebeğimi eve getrdim yatağında bol bol uyudu neyse bi anormallik yok çünkü daha küçük olduğu için günde 18 20 saat uyurmus. Sonra kalktı su icti çişini kumuna kendisi yaptı ama hicbisekilde yemek yediremedim. Ertesi günde yemedi dayanamadım kadını aradım. Rica ettim annesini biraz daha emmesi için 1 ay kadar daha annesinin yannda kalmasını istedgmi soyledm itiraz etmeden hemen getir dedi. Gotrdum bıraktım bugün aradım veternrde dilinde yara varms serum bağlandı 2 gün antbytk alcak 2 gün snr ara canm dedi . İçim aciyo kahroluyorum o küçücük bebek nasl serum baglanr nasıl ilaç içer dayanabilirmi nolur başına böyle bişey gelen varsa bilgi versn bana. Martin 15 inde teslim edilecektir die kaşe bastı kagit yazdı para umrumda değil yavrum bişey olursa yapablcegim hukuki şeyler varmı o kagtla şimdiden teşekkür ederim
Korkma canım iyileşirArkadaslar Merhaba. Pazartesi günü kedi almaya karar verdim. Amacım sahipsiz bi kediye yuva olmaktı ama evde annemle yanlız bırakacağım ve annem çok korkuyor kedi den o yüzden sakinligiyle tembelligiyle bilinen bi iran kedisi almaya karar verdim. İlk girdiğim petshop tan bayanın guleryuzune güvenerek minik bi yavru aldım . Dişleri çıkmıştı bayan benm kedimin yavrusu sütten kesildi 2 aylık dedi . Neyse aldım herseyini oyuncagna kadar aldım yediriorm dediği mamada dahil . Bebeğimi eve getrdim yatağında bol bol uyudu neyse bi anormallik yok çünkü daha küçük olduğu için günde 18 20 saat uyurmus. Sonra kalktı su icti çişini kumuna kendisi yaptı ama hicbisekilde yemek yediremedim. Ertesi günde yemedi dayanamadım kadını aradım. Rica ettim annesini biraz daha emmesi için 1 ay kadar daha annesinin yannda kalmasını istedgmi soyledm itiraz etmeden hemen getir dedi. Gotrdum bıraktım bugün aradım veternrde dilinde yara varms serum bağlandı 2 gün antbytk alcak 2 gün snr ara canm dedi . İçim aciyo kahroluyorum o küçücük bebek nasl serum baglanr nasıl ilaç içer dayanabilirmi nolur başına böyle bişey gelen varsa bilgi versn bana. Martin 15 inde teslim edilecektir die kaşe bastı kagit yazdı para umrumda değil yavrum bişey olursa yapablcegim hukuki şeyler varmı o kagtla şimdiden teşekkür ederim
Çok haklısınız bende alınıp satılmasına karşıyım ama sırf sakinligi için bi aptallik ettim aldım. Şikayet etmek benim için son safha. Tek istediğim iyilessin yanima aliyim para pul umrumda deil gercektenTedavi gorunce iyilesir yalniz size hasta olan bir kediyi vermisler sizce sikayette bulunmaniz gerekmez mi?
Tedaviyi de siz ustleniyorsunuz anladigim kadariyla. Bir de uzerine para vereceksiniz.
Ayrica ne olursa olsun hayvan satilmasina ve alinmasina karsiyim.
Canli hicbir varlik alinip satilamaz.
Ama o kadar Minik ve zayifki. Bide vicdanım sizlio sanki benm yuzumdenms gibi kendimi berbat hissdyrmYahu benim arkadaşımın bebeğine serum takıldı doğduğu gibi .. beslenir daha iyi olur serum takılınca endişelenmeyin
Annemde serum takılması daha iyi diyo bide işin kötü yani akşam aradım bayanı ve bana aradigimda söyledi veternrde diye en başta soyleseydi en azndn nasıl bi veternre goturuldgnü gorurdum yarn gitmeye çalışıcam bayan 2 gün snr tedavisi bitiyo dedi ama güvenim kalmadikiIyi degilmi serum takilmasi? agzinda yara varsa bir sekilde beslenmesi lazim uzulmeyin sifa vesilesi olsun
Sizinle ne alakasi var olacagi varmis siz elinizden geleni yapmissiniz uzulmeyin duzelir serum toparlar onu veterinerler kediden kopekten iyi anlar belki baska hayvan olsa bende supheyle yaklasirim ama bunlaaarla cok karsilastiklari icin sorun olmaz bence icinizz rahat olsunAma o kadar Minik ve zayifki. Bide vicdanım sizlio sanki benm yuzumdenms gibi kendimi berbat hissdyrm
Çok teşekkür ederim sağolunSizinle ne alakasi var olacagi varmis siz elinizden geleni yapmissiniz uzulmeyin duzelir serum toparlar onu veterinerler kediden kopekten iyi anlar belki baska hayvan olsa bende supheyle yaklasirim ama bunlaaarla cok karsilastiklari icin sorun olmaz bence icinizz rahat olsun
Cins mi kardeşim ben yıllarca sokak kedilerine evimde baktım ofisimin onu kedi dolu okumadan yorum yapmayın sakin bi kedi olduğu için bunu tercih ettim dedim tekir sarman hepsni besledim hepsinin huyunu biliorm bu kediyi sakinliginden dolayi tercih ettimTebrikler petshoptan hayvan alarak bu ticarete ortak olmuşsunuz. Sokaklar kimsesiz kedi yavrusu dolu bilmem hiç baktınız mı etrafınıza. Ama pardon illa cins olacak değil mi ? Yazık...!
İnş canım sagolşuna bak yaa.. düzelir içinizi ferah tutun
Kıyamam ya inşallah bulursunuzbenim kızım sokaktan alıp 1 aydır beslediğim kedim dışarı çıkınca onu attığımı düşünüp ağlaya ağlaya kaçtı cumadan beri yok deli divane gibi arıyorum çok kötüyüm hiç huzurum yok vicdan azabından kahroluyorum ve cook özledim
Kıyamam ya inşallah bulursunuz
Haklısınız ama işte gozumle görmedim ne şartlar altında olduğunu o yüzden çok korkuyorumkeşke yaşadığını bilsem de serum takılı olsa sonunda kavuşacağımı bilirdim siz ne güzel iyileşince kavuşacaksınız boşuna üzülmeyin sabredin ve ona iyi bakın hiç kızmayın şikayet etmeyin sonra çok üzülüyo insan
Haklısınız ama işte gozumle görmedim ne şartlar altında olduğunu o yüzden çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?