- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi Birakitamolsa
-
Ya benim kadar sokak kedisi besledinmi acaba boş konuşma allah aşkına.
Sizin adınıza çok sevindimmelek oldu yavrucak acı çekiyormuş demek ki, bende kedimi buldum çook mutluyum 1 haftadır neler çekiyorum bu akşam işten dönerken bi baktım apartmanın önünden bana doğru koşuyor dukkandaki amca besliyorum ben bunu dedi, dedim kaçtı bulamıyodum teşekkür ederim dedim kucakladığım gibi eve getirdim cadı eve girene kadar miyav miyav 6.kata kadar zor çıktım elimde poşetler, tavuk almıştım içimden de keşke kedim evde olsaydı o da yerdi diye, hemen haşladım biraz yedirdim, evde kardeşime bıraktım koştum matkete kum mama almaya, yıkadık güzelce mis gibi oldu bizi çok özlemiş evini çok özlemiş bebeğim şimdi kurulandı karnı doydu uyuyor çok şükür herkes kayıp kedisini bulsun elindekilerde kıymetini bilsin, sizde yeni muhtaç bir yavrucağa yuvanızı açın hem teselli olursunuz üzülmeyin lütfen
İyi devam et o zaman yazma lütfen ugrasamam sen 3 tane beslion ben 33 tane boş muhabbete gerek yok yorumlarınızı kendinize saklayınBesledim. Üçü de evimde.
İyi devam et o zaman yazma lütfen ugrasamam sen 3 tane beslion ben 33 tane boş muhabbete gerek yok yorumlarınızı kendinize saklayın
Canm defalarca açıkladım amacım cins olmasi değildi oda can Sokaktaki de can annem korkmasn maksat sakin olsun diye engelli bi kedi alicaktm olmadı buna kismetms buda gitti yapacak bişey yok malesef bide anlamadıgm nokta tamam sokaktan almak en doğrusu ama petshoplarda satılan kediler hiç alınmazsa adam ona nereye kadar bakcak bigün sokağa birakcak belki yada hastaligyla ilgilenilmicek benim aldığım kedi gibi ölüp gidicek anlamıyorum neden bu kadar tepkili burdaki insanlarArkadaşlar bu kadar sorun yapmayın ya ..
Alabılen sokaktan alsın.
İlk bende kedı almak ıstedıgımde cins istedim !
Ama snra oğlumu bana gösterıler annesı terk etmış hasta diye sen al dediler.
Hem cins isteyen hem sarı renk kedı ısteyen helcın gitti sokak kedısı aldı şimdi hayatımın odağında ..
Haatta 2. kedim bile sokak kedısı
Bak bikere banlandim seviyemi senin seviyene düşürmek istemiyorum konuma dahil olmanı istemiyorum yok ol kaybol yazmaBos olan sensin canim benim. Yiyorsa al evde bak cins de cins cins de cins. Hayvani öldürmüssün hala cak cak! Kabahatinle otur sus da.
Arkadaşlar bu kadar sorun yapmayın ya ..
Alabılen sokaktan alsın.
İlk bende kedı almak ıstedıgımde cins istedim !
Ama snra oğlumu bana gösterıler annesı terk etmış hasta diye sen al dediler.
Hem cins isteyen hem sarı renk kedı ısteyen helcın gitti sokak kedısı aldı şimdi hayatımın odağında ..
Haatta 2. kedim bile sokak kedısı
Bak bikere banlandim seviyemi senin seviyene düşürmek istemiyorum konuma dahil olmanı istemiyorum yok ol kaybol yazma
Aksine benım oğlum çok aksidir. Sürekli ısırır tırmalar. Bi gün olsun onu sokaga bırakmak aklımın ucundan gecmedı hatta kısırlştırmadan önce her gun koku bırakırdı her gun işten gelip onları sılerdım çamaşır sularıyla sirkelerle.Canim barinaklarda cins kedi dolu British mi ararasin Ankara mi ne ararsan var. Arkadas gibi kediyi karakterine göre secmek isteyenler almis kedi istedikleri gibi cikmayinca birakmis.
Ben kedide huy arayan insana hayvan sever demem kimse kusura bakmasim. Kedi kadar karakterli bir hayvan yoktur , o ne isterse onu yapar ve senin annem korkar sakin olsun demen bencillik. Kedi sakin cikmasaydi ne yapacaktin ? Kesin sokaga di mi ?
Eğer petshoptakıler rağbet görmezse satılmaz tabıkıde..Canm defalarca açıkladım amacım cins olmasi değildi oda can Sokaktaki de can annem korkmasn maksat sakin olsun diye engelli bi kedi alicaktm olmadı buna kismetms buda gitti yapacak bişey yok malesef bide anlamadıgm nokta tamam sokaktan almak en doğrusu ama petshoplarda satılan kediler hiç alınmazsa adam ona nereye kadar bakcak bigün sokağa birakcak belki yada hastaligyla ilgilenilmicek benim aldığım kedi gibi ölüp gidicek anlamıyorum neden bu kadar tepkili burdaki insanlar
Begenmeyince bıraktığımı kim söyledi . Kediyi aldığım aksm hiç yemek yemedi ertesi gün sabah götürdüm annesini emsin 1 ay daha diye sonra emmeyince veternre götürmüş kadın önce bana ağzında yara var serum takıldı dedi ertesi gün aradım yanına gidicektim kansermis öldü istersen gel vetenrmzden bilgi al gör dedi. Begenmemek ne demek 2 gün ağladım içim yandı . Diğer arkadaş konumu dikkatli okumaDigi için yanls bilgiler veriyor işte boyleAksine benım oğlum çok aksidir. Sürekli ısırır tırmalar. Bi gün olsun onu sokaga bırakmak aklımın ucundan gecmedı hatta kısırlştırmadan önce her gun koku bırakırdı her gun işten gelip onları sılerdım çamaşır sularıyla sirkelerle.
Ben konu sahıbının begenmeyınce bıraktıgını falan bilmıyordum sadece hasta olduğunu ve öldüğünü sandım..
Senin anlayışında sorunmu var kediyi istediğim gibi çıkmaynca götürdüm yazısını nerden buldunda okudun senCanim barinaklarda cins kedi dolu British mi ararasin Ankara mi ne ararsan var. Arkadas gibi kediyi karakterine göre secmek isteyenler almis kedi istedikleri gibi cikmayinca birakmis.
Ben kedide huy arayan insana hayvan sever demem kimse kusura bakmasim. Kedi kadar karakterli bir hayvan yoktur , o ne isterse onu yapar ve senin annem korkar sakin olsun demen bencillik. Kedi sakin cikmasaydi ne yapacaktin ? Kesin sokaga di mi ?
Senin anlayışında sorunmu var kediyi istediğim gibi çıkmaynca götürdüm yazısını nerden buldunda okudun sen
Canim barinaklarda cins kedi dolu British mi ararasin Ankara mi ne ararsan var. Arkadas gibi kediyi karakterine göre secmek isteyenler almis kedi istedikleri gibi cikmayinca birakmis.Anlayışında sorun olan sizsiniz. Öyle bir şey okudum mu demişim bir daha bakın ne yazdığıma. İstediğiniz gibi çıkmaz, yaramaz olursa geri mi götürecektiniz dedim. Ok ?
Canim senin 3. Yazisinda bugun c.tesiArtık konumu kapatirmisiniz 3. Yazışm lütfenKazen
Hayır da herkes iyi yada kötü yazdı konuştuk . Biri takıntılı çıktı ya yazmasni gerçekten istemyrm gerdi beni bu kadar olmaz yani neyin hirsini alıyo anlamış değilmCanim senin 3. Yazisinda bugun c.tesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?