Minik melegim:((

Canim cins önemli değil ben o kadr çok sokak kedisi besledim ki bunun haddi hesabı yok sakinlgi naifligi için aldım ben bunu kendi kedisinin yavrusuyms resimlerini gosterp gidip evinden getirdi ha bende bu kadar küçük beklemiyordum ama dişleri falan çıkmıştı yani zaten eziyet etmedimki yemek yemedi diye sabaha kadar başında bekledim sabahta götürüp biraktm suan veternrde inşallah iyilesrde kavusurum

Asla cins meraklısı yada evinde kedi besleyp hayvansever gecinip disardakileri unutanlardan olmadım arkadaşlar bunlarda benim

Eklentiler

• 20160127_112941.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 67
  • 20160127_103941.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 59
  • 20160121_102903.webp
    11 KB · Görüntüleme: 70
sokak kedileri de çok sakin olurlar.biraz da bulunduğu ortam ve ortamdaki insanların davranışları bunu belirler.benim sokak kedim var,istediğiniz kadar sıkın tırmıklamaz mesela,yabancılar,çocuklar,tanımadığı kedi ve köpeklere bile aşırı uysal yaklaşır.başka kedi tırmıklasa bile öyle şapşal şapşal durur.ne kadar küçük olursa olsunlar dayanabiliyorlar.benim ki neredeyse hep hastadır,annesinden genetik geçti.sürekli burnu tıkalınır,antibiyotik ve burun damlalarıyla rahatlar.bazen o kadar rahatsız olur ki baygın yatar zannedersiniz ölüyor.kaç kere paniklemiştim bebekken vet. arayıp açtırıyordum muayenesi :) şimdi artık bildiğimden ilaçlarını veriyorum bir kaç güne normale dönüyor.

sokak hayvanlarindan yardima muhtac olanini sahiplenseniz daha yerinde bir davranis olurdu.yanliz olan olmus ve almissiniz.bence dilinde yara var lafi sallama gibi geldi.resmi siz cektiyseniz eger su anki durumunu gosteren bir resimse hasta kedi boyle yatmaz.yuzustu yatar ve bacaklarini kendine ceker.cok agir hastaysa zaten yan duser ve bacaklar istemsiz uzanir.sizinki keyifli gorunuyor.belki hafif bir parazit durumu vardir onu hallediceklerdir.eger viral bir kedi hastaliginin baslangic asamasiysada isiniz zor.
kotu bir durumla karsilasirsaniz ve size sorun cikarirlarsa ilce tarim a gidin

İşte tam bi bilgiye sahip değilim yarn daha detaylı goruscem umarım buyuk bi sorunu yoktur. Yutkunurken zorlandigini eve gelince farktmstim ben veternre gotrmeyi düşünüyordum baktım yemekte yemiyor annesini emsin biraz daha die teslim ettim oda emmemis veternre gotrms dilinde yara var demis

Kizlar yaaa hayvansever diye ortada geziniosunz keske insanlara da guzel ve hassas davranmayi ogrenebilseniz yazik yaaa..
Birakitamolsa canim hic uzulme eger anneden gecen br hastaligi yoksa cabuk toparlanacaktir emin oll.. Smdi cok kucuk olduğu icin endiselenmen normal birde bakmissin bugunler gecmis koca essek olmus afedersin:) ustune atliyor birak mama yemeyi seni bile yer
Birde tavsiyem ins boyle brsey yasamazsn ama oldu ki yavrucak yasayamadi bir daha kedi dusunursen barinaklarda minnak minnak yavrular var gidip onlarla br sure vakt gecireblrsn en yumusak huylu olanini sahplenrsn kediciklerde bzler gbi karakter ozellikleri oluyor anneden babadan gecen irkla pek bi ilgisi yok senn anlicagin
Insallah minigine sag saglim kavusursun

Kızın üstüne yüklenmişler sanırım kiblemişlerde :)) o kadar üzülmüş kızı üstüne linç edeceklerdi bir de :) kusura bakmasınlarsa satanın hiç mi suçu yok. Kızın tercihini neden sorguluyorlar bu sokaktan al dayatması nedir yani gereksiz aşırı baskı yapmışlar neden kızın tercihine saygı duymayıp üstüne gittiler üzüldüm yani. Benim evde bebeğim var her ırkında özellikleri ortadadır ben olsam yumuşak huyu ön planda bir ırk sahiplenirim işimi şansa bırakmazdım, zira zaten annemlerin kedisi tam bir cadaloz oğlumun bacağını tırmaladı profil fotomdaki kedi kendisi olur. Ayrıca kimse bedava günahını bile vermiyor sokak kedileri basit ve sıradan olmasaydı(!) bazı hayvan sever geçinenler kolayca vermezlerdi. Ben 1 sene önce siyam kedisi sahiplenmek istemiştim hani para vermiim hayvanlar mal değildir alınıp satılmaz diyerekten ama bir insaflı hayvan sever bulamadım bedava veren ya da mama karşılığı falan. İyi ya , onlar parayla satıyorlar diye sevdiğimiz istediğimiz kendimize ,yaşam alanımıza uygun gördüğümüz bir ırkın kedisine sahip olmayalım. Bu satış olayı kalksada herkes dayatma olmadan istediği kediyi alıp sahiplense (sözleşme en güzeli)

Canm çok teşekkür ederm bugn bebeğimin kanser olduğunu ve öldüğünü veternr tarafndn aranarak öğrendim çok sarsıldım hiçbişey düşünemiyorum . Ama evet bi evlat edinmeye karar verdigimde mutlaka barınaga gidicem tekrr teşekkür ederim

Evet banlanmisim. Önemli değil Bebeğimi kaybettim malesef amacım cins olmasi değil sakin bi kedi olmasıydı o yüzden onu tercih ettim besledigm kedilerin de resmini paylaştım . Sokaktaki de can haklilar ama daha önce evde yasamamis bi hayvanı eve alıp alıştırma süreci geçirmek gerekio ki ben çalışıyorum neyse arkadaşım yorumun için saol teşekkür ederm yavrumu kaybettim içim aciyo gercekten

Birakitamolsa gidip gormek istedgini soyle kesinlikle
Canm zaten gel gör istiyosan vetenrmzden bilgi al yapılabilecek hiçbişey kalmdi dedi de ben duyduğum anda sinir krizi geçirdim resmen görmek istemedim daha kötü olurdum çünkü biliyorum yani zaten hep uyuyodu yemek yiyemiodu bi deri bi kemikti bekliyodum böyle bi haber

melek oldu yavrucak acı çekiyormuş demek ki, bende kedimi buldum çook mutluyum 1 haftadır neler çekiyorum bu akşam işten dönerken bi baktım apartmanın önünden bana doğru koşuyor dukkandaki amca besliyorum ben bunu dedi, dedim kaçtı bulamıyodum teşekkür ederim dedim kucakladığım gibi eve getirdim cadı eve girene kadar miyav miyav 6.kata kadar zor çıktım elimde poşetler, tavuk almıştım içimden de keşke kedim evde olsaydı o da yerdi diye, hemen haşladım biraz yedirdim, evde kardeşime bıraktım koştum matkete kum mama almaya, yıkadık güzelce mis gibi oldu bizi çok özlemiş evini çok özlemiş bebeğim şimdi kurulandı karnı doydu uyuyor çok şükür herkes kayıp kedisini bulsun elindekilerde kıymetini bilsin, sizde yeni muhtaç bir yavrucağa yuvanızı açın hem teselli olursunuz üzülmeyin lütfen

Petshoptan hayvan alarak bu cinayete siz de ortak olsunuz bu yüzden bu timsah gözyaslariniz bana hic inandirici gelmiyor. Pekala sokak kedisinin de sakin huylu olani var ama neden cins olmasin di mi !

Petshoptan hayvan alarak bu cinayete siz de ortak olsunuz bu yüzden bu timsah gözyaslariniz bana hic inandirici gelmiyor. Pekala sokak kedisinin de sakin huylu olani var ama neden cins olmasin di mi !
Ya benim kadar sokak kedisi besledinmi acaba boş konuşma allah aşkına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…