- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi Birakitamolsa
-
Çok haklısınız engelli bi kedi bulmuştum sahibiyle görüştüm sarmandi sahibi çok oyuncu anneniz korkuyomus biraz zor yanlız kalırlar . Alıp geri verirseniz kedinin pskoljisi açısından kötü olur dedi ondan vazgeçtim. İnşallah iyileşir kavusurm bebeğime ya . İlk eve getrdigim gün cisi gelmiş yana yana Kumunu aradı pıtır pıtır gözümün önünden gtmio yaah keşke cins olmayan bir kedi sahiplenseydin
ben kedimi sokaktan aldım
2 kardeşini araba ezdi.
cins kedilerde bazı cinse özgü rahatsızlıklar da oluyor malesef.
üstelik bir de petshop ta küçükken daha güzel daha sevimli satması kolay diye annelerinden erken ayırıyolar.
umarım iyileşir ama iyileşmezse de sokaktan bir can sahiplen derim.
cins olmadıkları için genetik çarprazlama daha fazla ve daha sağlıklı genlere sahipler.
Doğru söylüyorsunuz inşallah sizde kavusursnzveterinerde olduğunu biliyorsunuz sokakta savunmasız olmasından daha iyi emin ellerde
İnşallah canım baya zayfti inşallah düzelirİnsanların doktorları, hayvanların veteriner hekimleri:)))) Bişeycik olmaz benimde köpeğim var.oğluşumda hastalandıkça ne iğneler ne serumlar.İyileşip çıkıyolar.. :)
Çok haklısınız engelli bi kedi bulmuştum sahibiyle görüştüm sarmandi sahibi çok oyuncu anneniz korkuyomus biraz zor yanlız kalırlar . Alıp geri verirseniz kedinin pskoljisi açısından kötü olur dedi ondan vazgeçtim. İnşallah iyileşir kavusurm bebeğime ya . İlk eve getrdigim gün cisi gelmiş yana yana Kumunu aradı pıtır pıtır gözümün önünden gtmio ya
Ne güzel anlatmissiniz ya resmi yokmu kayıp die bastrp assaydiniz nette paylaşın belki bulan gören olur haysev de falan paylaşın bencebu duyguyu yaşamayan bilemez dışarda kör yavru bulmuştum köpekler çocuklar saldırıyodu eve getirmiştim pirelenmişti ertesi gün barınağa bırakmıştım sonra evde kedi olmuyo pireler falan diye ve kedi fobisi olan uzaktan seven dokunamayan aynı ortamda evde duramayan biriydim küçükken evde kedimiz de vardı ama ben hep korkar kaçardım, bu kedime de zor alıştım bir korkar iki korkarım alışırım dedim çok şey yaşadık ama öyle tatlı ki öyle sevdirdi ki ve o kadar temiz akıllıydı ki oyun delisiydi bi tokayla bile akşama kadar oynardı yavrum oyuncaklar alacaktım daha ona patileriyle balkonun kapısını itekler açar yemeğini yer çişini yapar gelir temizlenir kurulur başköşeye ya da sırnaşır gelir yanıma yatar uyur saçımla oynar ağladığımda dört döner etrafımda patisiyle yüzüme dokunur birlikte poz verir foto çekerdi işteyken yalnız kalırdı koşarak gelirdim eve anahtar sesini duyar duymaz koşardı kapıya yerlerde yuvarlanır mutlu olurdu ne tv izletir ne yemek yaptırır ne telefonla konuştururdu hep yanımda olmak isterdişimdi o sokaklarda psikolojisi bozuldu biliyorum onu terk ettim sanıyo ve saç kurutma çamaşır makinesi sesinden öyle korkardı ki arabalardan nasıl korkuyodur kim bilir bu üzüntü beni kahrediyo
Ne güzel anlatmissiniz ya resmi yokmu kayıp die bastrp assaydiniz nette paylaşın belki bulan gören olur haysev de falan paylaşın bence
Bu hayvansever sayfalarinda paylassaniz gerçekten faydası olabilirev sahibimden gizli bakıyodum evde resmini bastıramıyorum o yüzden maalesef
Dilinde yara var die mama yiyememiş o hale gelmiş açlıktan ölse ölür giderdi o hayvancağız siz alıp fark etmeseydinizAma o kadar Minik ve zayifki. Bide vicdanım sizlio sanki benm yuzumdenms gibi kendimi berbat hissdyrm
Konudan bağımsız olacak ama petshop lardan hayvan edinmeyin lütfen. Barınaklarda o kadar sahipsiz hayvan varken, canlıya mal muamelesi yapılmasını doğru bulmuyorum.Arkadaslar Merhaba. Pazartesi günü kedi almaya karar verdim. Amacım sahipsiz bi kediye yuva olmaktı ama evde annemle yanlız bırakacağım ve annem çok korkuyor kedi den o yüzden sakinligiyle tembelligiyle bilinen bi iran kedisi almaya karar verdim. İlk girdiğim petshop tan bayanın guleryuzune güvenerek minik bi yavru aldım . Dişleri çıkmıştı bayan benm kedimin yavrusu sütten kesildi 2 aylık dedi . Neyse aldım herseyini oyuncagna kadar aldım yediriorm dediği mamada dahil . Bebeğimi eve getrdim yatağında bol bol uyudu neyse bi anormallik yok çünkü daha küçük olduğu için günde 18 20 saat uyurmus. Sonra kalktı su icti çişini kumuna kendisi yaptı ama hicbisekilde yemek yediremedim. Ertesi günde yemedi dayanamadım kadını aradım. Rica ettim annesini biraz daha emmesi için 1 ay kadar daha annesinin yannda kalmasını istedgmi soyledm itiraz etmeden hemen getir dedi. Gotrdum bıraktım bugün aradım veternrde dilinde yara varms serum bağlandı 2 gün antbytk alcak 2 gün snr ara canm dedi . İçim aciyo kahroluyorum o küçücük bebek nasl serum baglanr nasıl ilaç içer dayanabilirmi nolur başına böyle bişey gelen varsa bilgi versn bana. Martin 15 inde teslim edilecektir die kaşe bastı kagit yazdı para umrumda değil yavrum bişey olursa yapablcegim hukuki şeyler varmı o kagtla şimdiden teşekkür ederim
Veternr masrafini da sizden alicam falan demedi daha konsmadim o konuyu ne kedisi olduguda önemli deil gerçekten yaşasın başka bişey istemyrm ölürse o zaman gorscem kendileriyleYerinizde olsam bir dk durmam belediyeye şikayet ederim o yeri. Veteriner masrafınıda siz ödüyorsanız oh gel keyfim gel petşoplara.. Chincilla ırkına benziyor ayrıca kedinizi safkan irana benzetmedim kaç para bayıldınız?
Evet inşallah iyileşir kurtulur nasıl farkedemedi yemek yiyemedgni aklım almioDilinde yara var die mama yiyememiş o hale gelmiş açlıktan ölse ölür giderdi o hayvancağız siz alıp fark etmeseydiniz
Okumadan yorum yapmayın . Sikintilym moralim bozuk zaten sanki evinde 10 tane tekir beslion keşke herkes benm kadar hayvansever olsa kaç tane sokak kedisi baktığımın haddi hesabı yok yeri geldi borçla mama aldım bilip bilmeden boş boş konusmayinHayvan ticaretine katkıda bulunarak hayvansever mi oluyosunuz?!
Sokaktaki tekirin neyi eksikti acaba???
O kadar küçük kediyi alırsanız olacağı bu.
Hayvanların günahına giriyosunuz!Yazık!
Okumadan yorum yapmayın . Sikintilym moralim bozuk zaten sanki evinde 10 tane tekir beslion keşke herkes benm kadar hayvansever olsa kaç tane sokak kedisi baktığımın haddi hesabı yok yeri geldi borçla mama aldım bilip bilmeden boş boş konusmayin
Çok komiksin sana hiçbişey ispatlamak zorunda değilim beni bilen biliyo sen inanmasanda olur ne kadar bilinçli olduğunu gösterip sosyal mesajını verdgine göre cekilebilirsin gerçekten ugrasamamEvet evde tekir bakıyorum ve sen hiç inandırıcı değilsin.Dediklerinin onda birini yapan biri asla bir canı mal olarak görüp gidip satın almazdı.Senin gibi insanlar oldukça o hayvanlar orda satılmaya devam ediyor, alan olmasa satan da olmaz bu kadar basit.Hayvanseverlik bunun neresinde?
Gerçek bir hayvansever o hayvanların makine gibi çiftleştirildiğini, eziyet gördüğünü,yavruların annelerinden zorla ayrıldıklarını bilir ve buna ortak olmaz!
Ayrıca cins kedilerin tekirlere göre çok daha fazla hastalığı olduğunu, bakımlarının zor olduğunu ve bağışıklık sistemlerinin de daha zayıf olduğunu bilir.
Yani senin bişey bildiğin yok.
Çok komiksin sana hiçbişey ispatlamak zorunda değilim beni bilen biliyo sen inanmasanda olur ne kadar bilinçli olduğunu gösterip sosyal mesajını verdgine göre cekilebilirsin gerçekten ugrasamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?