minik yemek odam ESKİ HALİ -YENİ HALİ

eylül döktürmüşsün yine. çok hoş olmuş bayıldım valla. birde duvar kağıdı oldumu tamamdır. yada tablo ile de tamamlayabilirsin duvarını.sıkıldıkça evle uğraşıyorsun. bakalım sırada ne var. bende borçlarımı hafifleteyim evle uğraşıcam. benim dekorascım da sen ol.

çok hoşsun çido ,napim ya ,batıyo bana hep evdeki eski şeyler ,bende bütçem elverdikçe yeniliyorum işte ,sırada yatak odamdaki boş alana gönme dolap yada iki tane 2 kapılı gardorp fikrim var ,henüz karar verebilmiş değilim ,verdiğimde sıraya girecek inş.seve seve sana fikir vermeye hazırım ,öyle çok lüks şeyler olmasada az çok yapıyoruz işte bişeyler ..
beğenmene çok sevindim canımmm

insan zamanla sıkılıyor malesef eski takımın da hoştu aslında klasik de olsa ..o güzel abajurlarını ne yaptın şimdi tablo falan da değişecek sanırım mecburen..kırmızı moda mutfagına d auymuş güle güle kullan..

abajurları salona koydum canım ,iki sehpa vardı karşılıklı ,onların üstünde şimdilik ,salon içinde değişik fikirlerim var bakalım zamanla ..tablo da anneme gitti ,eski takımımı kervan mobilyadan almıştım 8 yıl önce ,çok şık ve ağır bir takım aslında ,koltuklarla beraber büyük bir salonda çok şık duruyorlardı ,ama malesef bu evde o takımı bozmak zorunda kaldım ,hemde sıkılmıştım iyi oldu .

güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ederim ..

Kervan mobilyana nasıl kiyabildin canım ya keske beyaza boyatsaydin eskitme tarzında vallaha 20 binlik mobilya olurdu. Ben biraz klasik avangarde seviyorum sanırım :)

Kervan mobilyana nasıl kiyabildin canım ya keske beyaza boyatsaydin eskitme tarzında vallaha 20 binlik mobilya olurdu. Ben biraz klasik avangarde seviyorum sanırım :)

ben de tam onu diyecektim. önceki mobilyalarınız çok güzel ve kaliteli görünüyor. internette bu tarz mobilyaların boyanıp, bambaşka tarzlara dönüşümünü gösteren bloglar var. bir bakın derim. yeni aldıklarınız da güzel olabilir ama eski mobilyanızı değerlendirbilirseniz çok daha şık duracak kesinlikle

Evet kızlar ,bende çok beğenerek almıştım ,ablamda boyayalım dedi ama çok büyükler ebat olarak evim keşke biraz büyük olsaydı da boyayıp vermeseydim,masif ağaç onlar birde ,bildiğiniz saf mobilya,ama olsun annemde zaten yabancıya gitmedi.

eylülcüm senin evine baktıkça bakasım geliyorrr zatennnn eski yemek odan çok dahaa dolu ve ihtişamlıydııı bu da güzel ama birseyler eksik gibi geldi nedensee kuzummm sendenn daha tarz atraksiyonlarr beklıorummmm kırmızı severimmm kırmızla siyahı kombinlee agır hoş dururr <3 güle güle kullan kuzum

mutfağınıda çekseydin iydievin çok değişmiş ve hoş olmuş mutlulukla otur

ya işte bende o eksiği bulamıyorum ,fikirlere açığğm ,masa geldi hemen çktim fotoyu ,bi duvar kağıdı ve ayna düşündüm aslında ,başka neler yapabilirim ,oda da çok küçük anacım ne olurki buraya bilemedim başka ,bu arada güzel yorumun için ayrıca teşekkürler cancazım :)
mutfağınıda çekseydin iydievin çok değişmiş ve hoş olmuş mutlulukla otur
çektim ya canım ,e tabi görünmemesi normal ,pek küçük kendisi minyatür mutfak :):):)

ayna duvar kagıdııııı fikri güzel meleğim kagıdı desenli olmamasına dikkat böle çicekli böcekli olmasın senin secimlerine güveniyorum zatennn kırmızı kanepenin üstüne kırlent koyabilirsin beyaz olabilir hoş durur masanın üstündeki bezi kaldır bakalım öle nasıl durucak üstüne sık bir samdan koyabilirsin ayyyy bu aradaa noel de nasıl miss olur bu masaa kırmızı beyazzz <3 fotolarını sabırsızlıklaa bekliyor olacagımmm kuzummmm

kendinden kabartmalı ,abartısız duvar kağıtları var öyle bişey olabilir mesela ,bide beyaz çerçeveli dikdörtgen ayna olabilir ,yada tablo dimi ,ben böyle düşündüm ,masa örtüsüz de güzel duruyor aslında arada değiştiririm canımm..noelde genelde arkadaşlar bende olur ,masa donatılır ,bu yılda bu masayı donatırız artık baby

aynenn bitanemm tabloda hoş durur ama beyaz cerceveli aynada iddialıı dururrrr <3

Eylül'cüm ben senin yemek odanın bu haline hayrandım..
İngiliz tarzına benzetmiştim,çok hoşlandığım tarzdır..

Yenisini de güle güle kullan,tabii ki o da hoş

Eylül'cüm ben senin yemek odanın bu haline hayrandım..
İngiliz tarzına benzetmiştim,çok hoşlandığım tarzdır..

Yenisini de güle güle kullan,tabii ki o da hoş

gidip annemden geri aldırcaksın ama ya bende çok seviyordum ,ingiliz tarzıydı evet ,ama çok boğulmuştum artık meg ,evde mobilyaya dair bişey görmek istemedi gözüm ..içim karardı baka baka dur bak şimdi ben bu yeni halini bi kombin yapayım onu daha çok seveceksin

eylülcüm yani bambaşka olmuş yemek odan
eski halide çok hoştu ama yenilik lazım değil mi bize
alışınca dekore etmeye değiştirmeden duramıyoruz galiba
masa için english home da odri masa örtüsü var 2 tane hediyelik aldım çok hoş bir bakmanı isterim
duvarı dekore edince daha güzel olacak ama bir renk daha lazım buraya
siyah tavsiye edebilirim şık gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…