eylül döktürmüşsün yine. çok hoş olmuş bayıldım valla. birde duvar kağıdı oldumu tamamdır. yada tablo ile de tamamlayabilirsin duvarını.sıkıldıkça evle uğraşıyorsun. bakalım sırada ne var. bende borçlarımı hafifleteyim evle uğraşıcam. benim dekorascım da sen ol.
insan zamanla sıkılıyor malesef eski takımın da hoştu aslında klasik de olsa ..o güzel abajurlarını ne yaptın şimdi tablo falan da değişecek sanırım mecburen..kırmızı moda mutfagına d auymuş güle güle kullan..
abajurları salona koydum canım ,iki sehpa vardı karşılıklı ,onların üstünde şimdilik ,salon içinde değişik fikirlerim var bakalımzamanla ..tablo da anneme gitti ,eski takımımı kervan mobilyadan almıştım 8 yıl önce ,çok şık ve ağır bir takım aslında ,koltuklarla beraber büyük bir salonda çok şık duruyorlardı ,ama malesef bu evde o takımı bozmak zorunda kaldım ,hemde sıkılmıştım iyi oldu .
güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ederim ..
Kervan mobilyana nasıl kiyabildin canım ya keske beyaza boyatsaydin eskitme tarzında vallaha 20 binlik mobilya olurdu. Ben biraz klasik avangarde seviyorum sanırım :)
eylülcüm senin evine baktıkça bakasım geliyorrr zatennnn eski yemek odan çok dahaa dolu ve ihtişamlıydııı bu da güzel ama birseyler eksik gibi geldi nedensee kuzummm sendenn daha tarz atraksiyonlarr beklıorummmm kırmızı severimmm kırmızla siyahı kombinlee agır hoş dururr <3 güle güle kullan kuzum
çektim ya canım ,e tabi görünmemesi normal ,pek küçük kendisi minyatür mutfak :):):)mutfağınıda çekseydin iydievin çok değişmiş ve hoş olmuş mutlulukla otur
ayna duvar kagıdııııı fikri güzel meleğim kagıdı desenli olmamasına dikkat böle çicekli böcekli olmasın senin secimlerine güveniyorum zatennn kırmızı kanepenin üstüne kırlent koyabilirsin beyaz olabilir hoş durur masanın üstündeki bezi kaldır bakalım öle nasıl durucak üstüne sık bir samdan koyabilirsin ayyyy bu aradaa noel de nasıl miss olur bu masaa kırmızı beyazzz <3 fotolarını sabırsızlıklaa bekliyor olacagımmm kuzummmm
kendinden kabartmalı ,abartısız duvar kağıtları var öyle bişey olabilir mesela ,bide beyaz çerçeveli dikdörtgen ayna olabilir ,yada tablo dimi ,ben böyle düşündüm ,masa örtüsüz de güzel duruyor aslında arada değiştiririm canımm..noelde genelde arkadaşlar bende olur ,masa donatılır ,bu yılda bu masayı donatırız artık baby
aynenn bitanemm tabloda hoş durur ama beyaz cerceveli aynada iddialıı dururrrr <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?