ayyyyy ben çok daralıyorum bugünne oluyor anlamadım yeşil çay içiyorum şu an içinede karanfil ve tarçın çubuğu attım belki biraz gevşetir beni
lesli yaptım bugün 3 mill allahtan vucudum alışkın plates yaptığım için yoksa ham olsam yapamazdım 3 mill hareketler basit gibi görünsede zor
mink im benim boyumda 1.55 aynıyız kız
ama kilo yu sorma allh bilir....
bu ara tartılmaya hiç niyetim yok nedense:18:
kendimi şiş hisediyorum ....adetimde yaklaşıyoo
cuma ya tartılırım herhalde...
ya superonline ı allah bıldıgı gıbı yapsın. ıyıce sapıttı dun. ben dun sayfaları bıle okuyamadım. eskıden bı 10 sene nasıldı baglantı hızı aaha dünde öyleydi. önceki gün benim odamda,salonda int yoktu. sadece mutfakta vardı. bı onncekı gun sırf kardeşimde vardı. oyuzden ben yazdıklarınızı görmedim. hepiniz burdaymışsınız yaaaa. canımda sıkılıyordu. muhabbet ederdik.canım naber seni gördüğüme sevindim naptın?????
sanada iyi uykular canım yat dinlen yaa kıyamam sana gece mutlaka kalk tatlım öptüm
Canımmm aman dikkat et kendine de oruç tutcam diye sağlığından olma. Sahura kalkmaya çalış mutlaka.
kısmetse 12 mayısta canım.minik düğünün ne zamandı senin?
eveeeeeeet herkese günaydıııııııııııııııın, günlüğüm sanada günaydın tatlım.
gece saat 04:00 de kalktım. bir dl çavdar ekmeğini bir güzel kızarttım. 1 kk keçi peynirini güzelce tabağa koyduktan sonraaa, 5 tanede zeytin attırıverdim tabağa. salatalıksız olurmu? olmaaaaaaaaz. birde salatalık yıkadım. birgüzel kabuklarıyla yedim. sonra kesmedi bir salatalık daha yedim.birde açık çaaay, oooooooooh mis. 3 koca bardak da su içtim. cıldır cıldır su dolu bir mideyle saat 04:45 de yattım.
şimdi iş yerindeyim. dünden daha iyiyim. umaım böyle gider. :) çoooooook işim var çünkü dün hiçbirşey yapamadım. şimdi onları yapıcam. arada gelirim.
akşam: saat 17:10 4 yk kapuska, 1 kase yoğurt, birkaç tane acı biber turşusu ve pulbiber.belki yarım dilimde ekmek yerim. kapuska acılı olcak bide ekmeksiz yiyemem sanırım.
günaydın canım sevindim gece kalkmana iyi olmuş bende sabah kalktım biraz egzersiz yaptım banyoyu yıkadım
sonra iyice acıkıp kahvaltımı yaptım 2 yumurtanad omlet içine 5 ince dilim sucuk koydum oğluşum istedi ben sucuk sevmem 1 domates 1 salatalık 2 dilim tahıllı ekmek ve yeşil çay
öğlen nesfit yicem ooooo süper
akşam 3 tane köfte salata yarım kase mercimek çorbası bol sebzeli
bayrama az kaldı kızlar ataa geçelim bu hafta bütün boş zamanımı sporla geçircem uzun zamandır görüşmediğim arkadaşımla görüşçem telefonda konuşuyoruz en son görüştüğümüzde 65 kiloydum beni çok merak ediyor yüzündeki şaşkınlık ifadesini görmek istiyorum çok heyecanlıyım cumz günü burda inşallah istediğim gibi olur
eveeeeeeet herkese günaydıııııııııııııııın, günlüğüm sanada günaydın tatlım.
gece saat 04:00 de kalktım. bir dl çavdar ekmeğini bir güzel kızarttım. 1 kk keçi peynirini güzelce tabağa koyduktan sonraaa, 5 tanede zeytin attırıverdim tabağa. salatalıksız olurmu? olmaaaaaaaaz. birde salatalık yıkadım. birgüzel kabuklarıyla yedim. sonra kesmedi bir salatalık daha yedim.birde açık çaaay, oooooooooh mis. 3 koca bardak da su içtim. cıldır cıldır su dolu bir mideyle saat 04:45 de yattım.
şimdi iş yerindeyim. dünden daha iyiyim. umaım böyle gider. :) çoooooook işim var çünkü dün hiçbirşey yapamadım. şimdi onları yapıcam. arada gelirim.
akşam: saat 17:10 4 yk kapuska, 1 kase yoğurt, birkaç tane acı biber turşusu ve pulbiber.belki yarım dilimde ekmek yerim. kapuska acılı olcak bide ekmeksiz yiyemem sanırım.
Hem oruç hem diyet valla süpersin:) Ben de hem diyet yapayım hem de kaçamak yapayım her gün ne yapcam ben böyle yaaa. Hiç iradeli değilim
valla canımnaparım biliyorsun dimi? kaçamak haftada 1 olcaaak anca. ben haftaiçleri iyiyim hatta süperim de nişanlım gelince puuuf saatler kayıyor.bayram var bayraaaam
bayramda napıcaaaz gamzecim?
evet yatmadan önceki elmamı yaklaşık 1.5 saat önce yemiş bulunmaktayım. normalde 1 çay bar süt içme hakkım vardı. ama 1 kk peynirle değiştirdim. çünkü peyniri cumartesi aldık, peynir sarardığı zaman yiyemiyorum. yani sararmadan yiyeyim dedim.
ben yatıyorum kızlar, yarın görüşürüz. yarın iş yerinde tavuk var ama annem okadar çok yemek yapmışki,karar veremıyorum hem tavuk hem pırasa yesem fazla gelirmi acabaya?
Tavuk haşlamaysa hiç bir problem olmaz.İkisindende azar azar yiyebilirsin bana kalırsa.:)
Allah kabul etsin oruçlarını ben bir öğünde sebze bir öğünde et yemeyi tercih ediyorum ikisi bir arada olmuuyor benim için ne yesem yarıyor cünküdaha düğüne var öle yediğin herşeyde yaramıyorsan azar azar ye sorun etme kendine bu arada bende liseyi bitireli 11 sene oldu ve hiçbiri ile görüşmüyorum en azından geçte olsa kavuşmuşsunuz arkdaaşınla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?