Minikk'in Sevgili Günlüğü :)

kızlar sizce minik 44 kg ya inip incecik bir gelin olabilecek mi?

• Ankete Katılan
    73
günaydınlar
nedense bende bu sabah çok gerginim anlamsız bir sinir ve mutsuzluk var canım hiç birşey istemiyor zar zor 4 kaşık nesfit yedim biraz önce öğlen ne yerim bilmiyorum
ama akşam belli k fasulye 3 kaşık ve bir kase yoğurt belki salata aralarda yeşil çay ve suu
minikkim kesin tartı yanlıştır canım hiç üzülme sen gayet güzel kilo veriyorsun
allah orucunu kabul etsin
ve lütfen gece yemeğe çalış bu çok önemli hafifte olsa ye lütfen

TAMAMMI TATLIM

öle moral bozmak yok, anlat bakıym noldu kuzum? niye bu mutsuzluk ve gerginlik?
valla canım ramazandada gece kalkıyorum mutlaka. zaten yemek yemiyoruz bız sahurda. kahvaltı ediyoruz çünkü yemek ağır gelir. ben sabah kahvaltımı gece yicektim. ama kalkamadım işte. ama bu gece kalkmak için telefonu yanıma almıycam. odamdakı koltugun üzerinde bırakıcam ki kalkıym. tek basına kalkmak zormuş. o tartıyı kırıcaaaam

şaka bir yana, benim tartıyı çıkarıcam ona pil alana kadar. ama benim tartıylada onun arasında oynama varmı bilmiyorum hiç.

şu leslie bir türlü başlayamadım

bence hemen başla tatlım. ben işe yarıyacağını düşünüyorum. yalnız ben yururken, koşarken dorun yaşamıyorumda, ne zmana hem kol hem bacak calıstırmak gerekse, ozaman bıtıyoruuuuuuum. çok yoruluyorum. hemde bazen ıkısını bır yapamıyorum ya. nasıl bır tembellikse benimkii.

Gerginim yaaaa uffffff olağan durumlar aslında biz evi taşıcaz şuan oturduğum yer kayınvaldeme çok yakın başka bir semte gidicez diye konuşmuştuk ilk karar verdiğimizde ama şimdi eşim araştırdığı evler buraya yakın açıkçası uzaklaşmak istiyorum burdan ne kadar iyi olursa olsun fazla yakın olmak iyi olmuyor benim görüşüm öyle oturduğum yerde eşimin bütün akrabaları yakın en fazla 10 dakikia yürüme mesafesi var çok korkuyorum yine yakınlarda tutar diye evi ben çok sıkıldım burdan özel diye birşey yok zaten eve bir misafir gelse bizi niye çağırmadın diyorlar herşeyin içinde olmak istiyorlar işim allaha kaldı çok soğudum onlardanda burdanda

valla haklısın canım, kesinlıkle yakın olmak ıyı değil, ne kadar ıyı olursa olsun adı ustunde işte kaynana. Aman kımseler duymasın :) yanı sonucta annen bısey dese, karsılgını vermek hernekadar yanlısda olsa, verirsin cevabını , sonra gıder ıkı sarıırsın barısırsın. Ama kaynana oyle degılkı, bıkırsan bıttın. 20 sene konusur arkandan. Sen kavga etmeden tatlı dille konus kocanla. Ikna et hayatım. Yanı evıme cagırmak zorundamıyım ben herdefasında akrabaları. Hiç mi özelim olmıycak.

slm minikkcim
bn de iade-i ziyaret yapayım dedim sana
geçmişi okumadım henüz ama söz müsait bir zaman diliminde okuyacagım... (ilk yazını okudum sadece)
ankete gelince, 44kg iyi güzel de 50kg ve 36 beden de iyi... ama eğer yapacagından eminsen, desteklerim tabii...
ama bn ikinci şıkkı işaretliyorum haberin olsun... etine dolgun olmana gerek yok 50kg cok etine dolgunluk dğildir ayrıca bunu da belirteyim cnm...
başarılar diliyorum inşallah sağlam iradeyle herşeyin üstesinden geleceğiz...
sevgiler...

öğle arasında babamın odasında biraz uzandım,yarım saat uyumusum. ooof nasıl tatlı geldi. sanırım 2 gundur leslie nın, devamlı dısarda olmanın yorgunluğu bunlar.

saol canım, herzaman beklerim, hep gel.
valla bayramdan önceki resimlerimi eklerim. dün buldum tıkmışım bilgisayarın bir köşesine.ama tarihine bakmadım. ramazandan öncesine ait resimlerse 52 kg falan olmam lazım. ramazada biraz verdim. bayramda ponçikler, tahinli kurabıyeler derken 50,5 olarak karşınızdaydım işte. bana okadar çok geliyorki, taşıyamıyorum. zaten hantalım iyice hantallaşıyorum ve bırturlu karın çekmeyi öğrenemedim. bu gidişlede öğrenemeyeceğim. göbeğim çok cıkıyor. biraz daha geçsin. öncesi ve sonrası sıye koyucam. ozaman hak vericeksiniz bana.

en önemlisi nişanlım dün resimlere bakarken, oof aşk nasıl kıloluymussun sen boyle yazın dedi. dedimki içimden, "gül,sen çok doğru bir karar vermişsin."

dolabımda okadar cok kıyafet varkı gıyemedıgım. cunku belleri kapanmıyor.

eveeeeeeeett, akşam yemeğimi güzelce yedim. tavuk prenses,salata, 1 bardak su,açık çay. çay nasıl içimi ısıttı varyaa. şimdi 1 bardak daha içicem. nasıl üşüdüm bugun.

ya ben dun 1 bardak kola içtim ama yazmayı unuttum. akşam yemeğinde...

canım senin boyun kaç 44 kg cok az değilmi ya tabi insan gelinliğin içinde incecik olmak istiyor ayrı ,
takibe başladım senin günlüğü, hayırlısı ve sağlıklısı

Son düzenleme:
Bende onu merak etdim 44 kilo cok az su andaki resimde gayet hos görünyorsun sonra kilo vercem diye bir deri bir kemik kalirsin :26: Dügüne Alti ay kalmis sanirim allah tamamina erdirsin insallah amin

canım senin boyun kaç 44 kg cok az değilmi ya tabi insan gelinliğin içinde incecik olmak istiyor ayrı ,
takibe başladım senin günlüğü, hayırlısı ve sağlıklısı

boyun 1.54 canım. boyum kısa olduğu için hedef size az görünüyor. ama diyetisyen de 44 kilo ideal kilon dedi.

Bende onu merak etdim 44 kilo cok az su andaki resimde gayet hos görünyorsun sonra kilo vercem diye bir deri bir kemik kalirsin :26: Dügüne Alti ay kalmis sanirim allah tamamina erdirsin insallah amin

saol canım ama azcık bişey daha kaldı. onuda leslie ile veririm herhalde. yada sıkılaşsam yeter galiba.

mink im benim boyumda 1.55 aynıyız kız
ama kilo yu sorma allh bilir....
bu ara tartılmaya hiç niyetim yok nedense:18:

kendimi şiş hisediyorum ....adetimde yaklaşıyoo
cuma ya tartılırım herhalde...

ayyyyy ben çok daralıyorum bugün ne oluyor anlamadım yeşil çay içiyorum şu an içinede karanfil ve tarçın çubuğu attım belki biraz gevşetir beni
lesli yaptım bugün 3 mill allahtan vucudum alışkın plates yaptığım için yoksa ham olsam yapamazdım 3 mill hareketler basit gibi görünsede zor

bugun doymak bılmiyorum. bişey yemiyoooruuum ama ha yanlış anlamayın.kendimi en son bitter çikolata kasesinin kapağını açmış. kokusunun odaya dolmasını beklerken yakaladım. yedim mii? HAYIR ASLA sanırımm sahurda bişey yiyemediğim için açım hala. akşamda çook az yedim çünkü.eve gelince 1 dilim ayva yedim. kesmedi yarım kk peynir yedim. şimdide 3. bardak açık cayımı içiyorum. bu gece kalkmam lazım yani anlıycağınız. bugun leslie yapamadım. hiç halim yok. yatıcam şimdi. 1 bardak daha çayımı içeyim de.

hadi herkese iyi uykular. :80:

sanada iyi uykular canım yat dinlen yaa kıyamam sana gece mutlaka kalk tatlım öptüm

Canımmm aman dikkat et kendine de oruç tutcam diye sağlığından olma. Sahura kalkmaya çalış mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…