herkese günaydıııııııııııın;
akşam nişanlım bizdeydi. onunla beraber yemek yemek zorunda kaldım. 2 yk pilav yedim. ben yemezsem yemezmiş.
sonra ara olarak: sütlü türk kahvesi tabili şekersiz. senelerdir içmiyordum.belki 15 senedir. :) özlemişim.
ara: boyle top çaylar var. onlardan 1 bardak içtim. yasemin ve yeşil çay.
sevgilime ellerimle cips yedirirken arada bikaç tane kaçırmış olabiliriiim...
nişanlım giderken oturduğum yerden bir kalktım kii, belimde nasıl bir ağrı.. böbreğimde, neyse gece yattım ama hep ağrıdı.
hatta garıp garıp rüyalar gördüm. işte doktora gidiyormuşum. su içmediğim için böbrek çalışmıyormuş (allah korusun) kurumaya başlamış. sonra doktor bide şey diyor. çok da su içme fazla yorma dıyor. ay bı dedıgı bı dedıgını tutmuyor.son olarakta zayıflamaktan agrıyor. hemen kılo al dıyor. nişanlımda inanıp kavga edıyordu benimle rüyamda.
neyse gece kalktım, rüyalarda sıkmış beni :) kahvaltımı ettim.
kahvaltı: 1 dl tam tahıllı ekmek, 1 kk peynir, 1 salatalık, 2 küçük domates,1 bardak süt,
ve bombaaaaa taaam 1 litre su.ölüyorum zannettim.
sabah kalktım, bel ağrım hala devam ediyor. bir yerden soğuk aldım sanırım. annemde korse varmış yün. onu aldım annemden. robot gibi oturuyorum şuanda. butun kılları batıyor.atletimin üzerinden giydiğim halde, butun kılları içimde hissediyorum. okadar batıyor yani. akşam eve gidince infra red lamba var bizde. onu tutucam. hemen ıyılestırır. aklınızda olsun kızlar. bir yeriniz ağrıdığında özellikle böbrek.
saol tatlım. Nasıl üşüttüysem...ah minikimmm gecmis olsun tatlim
dikkat et kendine havalar sogudu artik
saol canım. Evet ya dikkat etmek gerekiyor.geçmiş olsun minikk havalar çok soğudu dikkat et kendine cnm geçmiş olsun
günaydınn bu arada:)
kıyamam sana,bılsem kaldırırdım seni. Kocanda beni ortadan kaldırırdı.hahaha mink im rüyana çok güldüm....
Demek nişanlın ısrar etti pilav için,
benim eşimde böyle dayatmalarda bulunuyo napalım
Belin için üzüldüm,ceyranda falan kalmış olma,
sende evde benim gibi tişörtle geziyo,belinde açıkta kalıyosa...
Ondandır.geçmiş olsun canımmm
Bu arada mink im sana derken,bu gecede ben kalkamadım
Benimki sabah bayaa söylendi....
nerdesin kız
selam iyi akşamlar arkadaşlar
nasılsınızz ????
giremedim bugün kayınvalideme gittim sabahtan okul yoktu oyüzden sizi ihmal ettim
minikkim çok geçmiş olsun kendine dikkat et tatlım havalar çok kötü bu arada rüyanada çok güldüm alemsin
toplanmaya başladım yaaaa nasıl zor geliyor anlatamam taşınmak gözümde nasıl büyüyor bu durum kızlar yarın hepinizi bize bekliyorum işin ucundan tutun
birimiz salonu birimiz oturma odasını toplar nedersiniz?????
benim arkadaşlarım kesin gelir dimi????
herkese günaydıııııııııııııııııın,
dün akşam eve gidince bir elma ve yatarkende bir salatalık yedim. dun akşam netten sipariş ettiğim,kurabıye üzerine yazı yazmak için kullanılan alfabeleri kestim. kargocuylada kavga ettim. çok sinirlendirdi beni.
bekçi aradı kargon geldi diye, yukarı yolla dedim. katı karıstırmasın dıyede merdıvenlere cıktım. bekliyorum gelen giden yok. neyse bekçiyi aradım, yan tarafa gıtmıs kargocu
ıyı ben bekliyorum dedim. 10-15 sn sonra bekçi aradı, biriyle gondersem olurmu dedi. hyr efendim kargocu geticek dedim. sonucta kontrol etmem lazım. yarın getircekmiş dedi. saat valla 6 falandı galiba yalan olmasın.
sen onu sakın bırakma hemen geliyorum dedim. indim aşağı, zaten belim ağrıyo rahat yuruyemıyorum.
adama bi bagırdım daha adamın yanına gıtmeden. sen ne yarınından bahsedıyorsun ul..n diye. sen kimsin ki beni aşağı indiriyorsun dedim. tuttum kutuyu, vermiyor. ben çekiyorum,o çekiyor. ama enine boyuna heyvetlii. bide yanında beni düşünün
en sonunda kutuyu ıkı elle tuttum bi çektim. hem kutu geldi,hem adamalamazsın dedı. sen kimin malını kime vermiyorsun ul..n dedim.
işte günün bugun değilmiş. ozaman nıye getirdin bunu buraya dedim. insanlık yapmış,acildir diye. sen adam olsan işini düzgün yapsan ıkı merdiven çıkmaya üşenmezsin dedim. bı yandanda kutuyu açıyorum.geç kaldım diyor ama bu, neretye gitcen dedim. işte aşağı tarafta biri var dedi kapatıyor dedi, yarın götürrüsün dedim. nereeyi imzalıycam ben dedim. kagıtı verdı bı hısımlaaa. elinde kalem vardı kalemi bi çektim elinden :) ımsaladım hadı şimdi git dedim.
eve gidince anneme anlattım, annem kızım nıye bole yapıyosun dedı, yazık dedı. babam dudydu :44::44:
neoldu anlat baıym dedı. anlattım
nıye imzaladın ki dedi. alcaktın kutuyu, ımzalamadan çıkıcaktın yukarı, köp...k gıbı peşinden çıkıcaktı yukarı dedi.
dedim vallaha aklıma gelmediii
neyse gece kalkamadım. tam ezan okunurken uyandım, su içtim, dişlerimi fırçaladım yattım. bu seferde boynum ağrıyor. yok anam bozuldum ben, son kullanma tarıhım yaklaşıyor herhalde..
dün akşam eve gidince bir elma ve yatarkende bir salatalık yedim. dun akşam netten sipariş ettiğim,kurabıye üzerine yazı yazmak için kullanılan alfabeleri kestim. kargocuylada kavga ettim. çok sinirlendirdi beni.
bekçi aradı kargon geldi diye, yukarı yolla dedim. katı karıstırmasın dıyede merdıvenlere cıktım. bekliyorum gelen giden yok. neyse bekçiyi aradım, yan tarafa gıtmıs kargocu
ıyı ben bekliyorum dedim. 10-15 sn sonra bekçi aradı, biriyle gondersem olurmu dedi. hyr efendim kargocu geticek dedim. sonucta kontrol etmem lazım. yarın getircekmiş dedi. saat valla 6 falandı galiba yalan olmasın.
sen onu sakın bırakma hemen geliyorum dedim. indim aşağı, zaten belim ağrıyo rahat yuruyemıyorum.
adama bi bagırdım daha adamın yanına gıtmeden. sen ne yarınından bahsedıyorsun ul..n diye. sen kimsin ki beni aşağı indiriyorsun dedim. tuttum kutuyu, vermiyor. ben çekiyorum,o çekiyor. ama enine boyuna heyvetlii. bide yanında beni düşünün
en sonunda kutuyu ıkı elle tuttum bi çektim. hem kutu geldi,hem adamalamazsın dedı. sen kimin malını kime vermiyorsun ul..n dedim.
işte günün bugun değilmiş. ozaman nıye getirdin bunu buraya dedim. insanlık yapmış,acildir diye. sen adam olsan işini düzgün yapsan ıkı merdiven çıkmaya üşenmezsin dedim. bı yandanda kutuyu açıyorum.geç kaldım diyor ama bu, neretye gitcen dedim. işte aşağı tarafta biri var dedi kapatıyor dedi, yarın götürrüsün dedim. nereeyi imzalıycam ben dedim. kagıtı verdı bı hısımlaaa. elinde kalem vardı kalemi bi çektim elinden :) ımsaladım hadı şimdi git dedim.
eve gidince anneme anlattım, annem kızım nıye bole yapıyosun dedı, yazık dedı. babam dudydu :44::44:
nıye imzaladın ki dedi. alcaktın kutuyu, ımzalamadan çıkıcaktın yukarı, köp...k gıbı peşinden çıkıcaktı yukarı dedi.
neyse gece kalkamadım. tam ezan okunurken uyandım, su içtim, dişlerimi fırçaladım yattım. bu seferde boynum ağrıyor. yok anam bozuldum ben, son kullanma tarıhım yaklaşıyor herhalde..
Eveeeet yine bir gün daha bitiyor. Yine bilgisayarcı vardı ve ben yıne iş yapamadım.Inşallah moduler yazılım programım devreye gırıcek yakında. çok işim var çoook.
Neyse yemeğimi yediim. Ne mi yedim? Aaay çok merak ettiniz dimi
4 yk kabak yemeği,2 yk etli nohut, 1 kase yoğurt.
aman sorma valla. hele benim yemeğim soğuk gelcek haaa. aaaaaaaaaaaaaahaboooooooooooooo minikin cadi tarafi cikti ortaya
iyi yapmissin ama kiz tebrik ederim valla bende aynisni yapardim
cok sasirdim aslinda böle davranmamasi lazimdi o adamin.
benim basima daha hic öyle bisey gelmedi. almanyada zaten biri böyle davransin hemen sikat ederler adami is yerine
türklerin cogu hep böyle oluyor zaten gicik oluyorum bazen kendi milletimize
bi defa döner siparis vermistim (cooook oluyor diyetde degildim o zaman) dönerler 1.5 saat sonra geldi
sogumustu baya felan
öyle bi gicik oldum ki dedim artik: bidaha türklerden bisey siparis etmem
ben şikayet etmedim. kimsenin ekmeği ile oynamak istemem canım.zaten ben butun sinirimi adamdan çıkardıım.ayyy minikkk ulan dışında senle aşırı benziyoruz yahuu! ben de sinirimi alamaz gider kargo firmasına okkalı bi şikayet dilekçesi döşerdim habi kere mc donaldsa yapmıştım adamlar arayıp sizi kaybetmek istemeyiz misafirimiz olun diye çağırmışlardı telefonu kapatınca basmıştım kahkahayı kurabiyeler ne kurabiyesi minikk:) bi de sen nerde yaşıyosun:) bi de sen o kadarcık şeyle bütün gün aç kalıyorsun tatlım ondan şeyettim
anammmm kız sen neymişin...
ne bu asabiyet....
sakin ol mink im
korktm senden vallayiiii
ne oldu sana böyle,paso hastasın,dikkat et kendine,bizi ihmal etme
aman sorma valla. hele benim yemeğim soğuk gelcek haaa. aaaaaaaaaaaaaah
ben şikayet etmedim. kimsenin ekmeği ile oynamak istemem canım.zaten ben butun sinirimi adamdan çıkardıım.seker hamuru kurabıyesi tatlım. üzerine ısım yazmak için alfabe aldım. kınamda kurabıye yapıcam. bulmusken alıym dedim. istanbulda oturuyorum ben,sarıyerde canım.
ya ne bılıym soguk almısım bıyerden, agrıyor hertarafım.bugun erken cıktım işten. kardeşimle döndük. eve giderkende nişanlımıda aldık, bize gittik. köri soslu tavuk yaptım onlara. güzel bir salata yaptım. onlar yedi güzelce. saat 16:50 dede ben yedim.
akşam: 30-40 gr köri soslu tavuk. salata, yarım kase yoğurt
bugun nişanlımla eve gelirken pastaneye gittik, milföylü pastalardan aldık.
kucuk bişey zate,yarısını yıcem
bu sinir sanırım reglım yaklaştığı için...nişanlımda dedi bugun cok sınırlısın dıyee.
nişanlında fark etmişoruçtan kesin,bendede var accık sinir....
ohhh pasta yicen demkküçük bi pastadan bişecik olmaz...
nişanlılık en güzel dönem bence,evlilikte güzel hepsinin tadı başka ama nişanlılık daha güzel,daha heycanlı
ömür boyu bi yastıkta kocarsınız inşallahhhhh
inşallaaaaaaah canım, eskıden denizlideydi dogru durust goremıyordum. şimdi en azından her pazar yanımda :) hafta içi akşamlarıda geliyor.nişanlılık güzelmiiiş :)
sende kendine dikkat et hayatım. sonra oğluşuna da geçer Allah korusun.selam kızlar hayırlı akşamlar
minikkim bugün estirmişsin bencede bu sinirin regli olacağın içindir zaten pastadanda anlaşılıyor güzelim
lütfen bu ara kendine dikkat et sürekli hastasın canım sen bize lazımsın
fıstıkımmmm:))))))
bende kendimi iyi hissetmiyorum bu ara vücudum ağrıyor boğazım yanıyor tam hasta olma havası zaten dikkat edicez artık........
kizzz cok sekersin valla
havalarda ask kokusu var
cok merak ettim nasil tanistiniz siz
cok özele girmiyorsa anlat kiz anlattttttttttt
sende kendine dikkat et hayatım. sonra oğluşuna da geçer Allah korusun.
:) biz nasıl tanıştıık :) hahaha
9 mayıs 2010
bi arkadaşım pikniğe çağırdı. gitmiycektim, hıc cnm istemiyordu.sonra gitmeye karar verdik en yakın arkadaşımla. anam gidicez gidemiyoruz. çünkü gelicek olan kişilerden bitanesi ,kii bu benim nişanlım olur :)) gece çok geç yattığı için sabah kalkamamış. bizim piknik taaa öğleden sonra başladı. neyse tanıştık falan.merhaba merhaba, :)
poyraz mangalı yaıktı bende etleri soslamaya yardıma gıttımbu biyandan mangalda tavukları yapıyor, arada sırada yakıyoor. (bana bakmaktan yakıyormuş meğersem) tabağımada boyuna tavuk,sucuk koyuyor. hahahaha
mangalın başında bizi davet eden arkadaşımıza tam evlenilcek kız demiş. tabii arkadaşımda ciddiye almamış. :) pazar gunu bu şekilde tanıstık. carsamba gunu denizlide işe başladı. ordan aradı beni arkadaşımdan alıp numaramı. konusmaya başladık. 14 mayıstada o denızlıde ben ıstanbbulda ilişkimiz başladı :)
temmuz sonuna kadar gormedık bırbırımızı hiç. yanı web camden gorduk. martta da nişanlandık. kısmetse evlenıceeez ama bana evlenme teklıf etmedii.
ılerde kız arkı olursa nasıl evlenme teklıf edeceğini hayal etmiş olan ve bunu arkadasımla paylaşmış olan sevgilim bana evlenme teklıf etmediiii.
biz evlenicez dedi.bende sen sigarayı bırakmazsan olmaz dedim. sigarayı bıraktı.... evleniceez dedi.
ne güzelllllll
biz evlenicezsüper olmus bu vallah
cok romantik ama tatlimmmm bir yastikta kocayin insallahh
sende kendine dikkat et hayatım. sonra oğluşuna da geçer Allah korusun.
:) biz nasıl tanıştıık :) hahaha
9 mayıs 2010
bi arkadaşım pikniğe çağırdı. gitmiycektim, hıc cnm istemiyordu.sonra gitmeye karar verdik en yakın arkadaşımla. anam gidicez gidemiyoruz. çünkü gelicek olan kişilerden bitanesi ,kii bu benim nişanlım olur :)) gece çok geç yattığı için sabah kalkamamış. bizim piknik taaa öğleden sonra başladı. neyse tanıştık falan.merhaba merhaba, :)
poyraz mangalı yaıktı bende etleri soslamaya yardıma gıttımbu biyandan mangalda tavukları yapıyor, arada sırada yakıyoor. (bana bakmaktan yakıyormuş meğersem) tabağımada boyuna tavuk,sucuk koyuyor. hahahaha
mangalın başında bizi davet eden arkadaşımıza tam evlenilcek kız demiş. tabii arkadaşımda ciddiye almamış. :) pazar gunu bu şekilde tanıstık. carsamba gunu denizlide işe başladı. ordan aradı beni arkadaşımdan alıp numaramı. konusmaya başladık. 14 mayıstada o denızlıde ben ıstanbbulda ilişkimiz başladı :)
temmuz sonuna kadar gormedık bırbırımızı hiç. yanı web camden gorduk. martta da nişanlandık. kısmetse evlenıceeez ama bana evlenme teklıf etmedii.
ılerde kız arkı olursa nasıl evlenme teklıf edeceğini hayal etmiş olan ve bunu arkadasımla paylaşmış olan sevgilim bana evlenme teklıf etmediiii.
biz evlenicez dedi.bende sen sigarayı bırakmazsan olmaz dedim. sigarayı bıraktı.... evleniceez dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?