Minilya'nın Sade ve Şık Evi ve Çeyizi

Allah huzurla, mutlukla oturmayı nasip etsin inşaallah canım :)

Allah mutluluğunuzu daim etsin ... yalnız o başörtü ve patik enflosyonuna şaşırmadım desem yalan olur onlar nkdr çok öyleeeee akannehir

canım yoğun istek üzerine yatak örtünün resmini koyabiilirmisin acaba biiz burda bittikte

Bu çeyiz serme de nedir yahu...Bizdede var maalesef ama 15 gün sonra 3.kızkardeşimde evlenio biz kesinlikle yapmadık,olmadğndan değil inan bi bu kadarda herbirimizin çeyizinde var ama serdirmedik,tek tek diz...geri topla...
Canım güzel anneciğinin hatrını kırmamışsın ve çeyiz günü sermişsin...ama bütün dantelleri yok et...Bizdede ne iğne oyaları danteller vardı ama olmuyo olmuyo olmuyo işte...
O yatak oda takımının gardrobunun üzerindekileri bi hurca sığdırın aynı şekilde ütü odanınkileride...Açık saçık görünüyo...Onun dışında görebildiğim herşey cici...Bugün kına yakılıyodur sana Allah mutluluğunuzu daim etsin canım...

Canım çeyizine diyecek yok maşallah. Güle güle kullan. Eşyaların çok güzel. Allah utandırmasın

evin güzel ama ttlım o spor ünitenin üzerinde ve o tvnin üstünde dantellerin ne işi var anlamadım kötü durmuş kırmak istemem seni ama gerçek

Allah ömür boyu mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin. herşeyin çok güzel.
mutluluklar dilerim.

Evin tertemiz yeni gıcır gıcır... Çok beğendim.. Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin.

canım yatak oda takımı dantel olan başlıktakş benimkiyle aynı ordan onu keşfettim her şey çok güzel allahım ağzının tadını bozmasın mutluluklar

bayildim evinede ceyizinede cok guzel cetiklerden istiyorummmmmmmmmmm:)

canım şuara giremezsin balayı falan yani..
ama bana bir ara özelden şu yatak odandaki halının markasını atarmısın sağol güzelim..

Evinde mobilyalarında çok güzel ama örtülern çok yoğun bir de mutfak store perden çok güzel onun üstüne daha uygun bir perde bulabirlisin güle güle oturun Allah ağzının tadını asla bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…