Minilya'nın Sade ve Şık Evi ve Çeyizi

evin çok güzel canım güle güle otur tabi çok kalabalık görünüyor ve dağınık ama sen onları bir güzel kaldırır yerleştirirsin fıstık gibi olur ancak sana tavsiyem ünitenin üstündeki dantelleri hemen kaldır asilliği gitmiş bunun dışında sağlıkla aşkla bir ömür boyu sevdiğinle sevdiklerinle güle güle oturmanı dilerim.

evinede ceyizinede bayldımm tatlım yaa cok güsell Allah nazardan saklasın senide bir ömür mutlu mesut etsinn İnşallah

canım çok güzelmiş güle güle kullan :)

merhaba kızlar ben geldım sıze suanda hotelden yazıyorum antalya kemerdeyım tatıl guzel gecıyor valla bukadar sayfa yazmıssınız bravo bu kadar beklemıyordum hepınıze tek tek teşekkur ederım
yatak ortumun resmını cekıp koyucam ınsss
yatak odası halısını gop evkurdan aldım fıyatınıda solıyım 200 tl
tv unıtemın dantel örtulerını bende begenmıyorum ama annecıgımın ıstegı uzerıne serdık cunku kendısı cok gumusluk ıstıordu bız sevmedıgımız ıcın almadık sımdıde sermeseydık gonlu kırılırdı(
ceyızlerımın hepıcıgını annecım yaptı saolsun:)
hepnızı öpuyorum dugun resımlerımı eklıcem 17 ekımde ama sadece bıgun eklı kalıcak cunku kocacık kızıyor
gormek ısteyen 17 ekımde gorebılır:)))

Pazar yerı gıbı yaa kaldır o danteleların hepsını lufen bıde mutfaktakı katlamalı perdenın yanınada takmıssın dantellı perdenı onuda kladır perdeye yazık aglıyooo ısın sakası bıyana çeyız yaymıssın herhalde ıyı gunlerde otur hepsı harıka

evin eşyaların hepsi harika çok zevkli seçimler olmuş ama bir çok arkadaşımla aynı fikirdeyim tamam emek verilmiş yapılmış ama o danteller katletmiş o canım salon takımını yanlış anlama sakın zevkler ve renkler tartışılmaz derler ama madem yorumlarınız dedin bize de hissettiğimizi söylemek düştü güle güle otur arkadaşım

Canım hepsi mükemmel cok begendim çeyizin harika.çeyizini topladıktan sonrada evini gormek isterim..ceyizlerle gormek biraz basdondürdü.allah bir omür boyu mutluluklar nasip etsin.

Allah mesut etsın cnm Allah ağzınızın tadını hıc bı zmn bozmasın bi yastıkta kocayın inş. ömür boyu mutluluklar (bu arada darısı basımıza :)

ayy bu ne çirkin ev böyle :dilcikar: diyim de nazar değmesin canım :teytey: herşeyin çok güzel maşallah..o tülbentler ne kız,yarısını bana yolla... Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım.herşeyin var maşallah.o evde 2 kumru eksikŞeniz

Cnm, Allah Mutlu Etsin,saglikla, agiz tadiyla oturun insallah..

**Unutmadan, yatak ortun hazir mi, yoksa diktirdin mi,cok begendim adeta bir gelinlik gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…