çabuk alışıyorlar canım bir hafta sürer en fazla alışması :) babaanne olunca böyle oluyor ben de bakıcı vs düşünemiyorum ama aynı candan olunca farklı oluyor sanki

şimdiki makineler uzun süreli degil.
bulaşık makinesi bozuldu alalı 5 yıl oldu.
hortumun orda plastik yırtıldı. parçayi bulamiyoruz
zar zor gidiyor suyu. çalışıyor da.:/ su kaliyor.
hemen şikayette bulunun.
Size o parçayı temin etmek zorundalar.
Edemiyorlarsa sıfır makine vermeliler.
içinde Su kalan makine mi olur. böyle saçmalık olamaz. şu satışçı markalara uyuzum ben yaaa!

tekrar geçmiş olsun. Allah şifalar versin.

şimdiden kızına artık babaannede kalacaksın diye sürekli, her gün söyle. çocuklar önceden söylendiğinde daha çabuk uyum sağlıyor.

ben hep öyle yaptım.

"sabah sen uyurken gideceğiz. babaannen gelecek, yalnız kalma diye. Akşam saat 7'de biz eve gelmiş olacağız. Sen uslu uslu dur, babaanneni üzme. O olmasa yalnız nasıl kalırdın, ben de üzülürdüm sen yalnızsın diye.
Ayrıca bizim işe gitmemiz lazım. herkesin sorumlulukları var. Sen kreşe gitmelisin biz de işe gitmeliyiz. abin (kuzen) nasıl okula gidiyor, halan nasıl işe gidiyor biz de gitmeliyiz."

diye, diye alıştırdım çocuğu. şimdi nerde olsa kalıyor

Eğer bakan kişi değişecekse de söylüyorum. Şimdilerde mesela büyük dedemiz düşüp kalçasını kırdığı için babaanne bakamayacak. "dede hasta olduğu için babaanne ona bakmaya hastaneye gidecek bu yüzden biz işteyken anneannede kalacaksın" diye söylüyorum.

5 yıl geçti garantisi kabul eder mi
kaç yıl Garantiliydi?

Eğer garantisi bittiyse bile, o parçayı siz değil onlar size temin etmek zorunda. parasıyla elbette.
Ama olaki temin edemiyoruz falan derseler, sıfır makine vermek zorundalar.
Beyaz eşyalarda ve elektronik bazı ürünlerde 10 yıl size parça temini ya da servis sağlamak zorundalar. Bu yasal bir durum!

benim kızım babaannesi baksa hergün anneanneye gitmek istediği sölüyor.
haftada bi gün anneme birakiyorum. dün dediki yarin anneanneye gidecem üstümü giyinip gitçez diyor Anneannesini bi başka seviyor. :)babaannesini de sever özellikle halasına çok düşkün.. halası geldi mi anne babaya hiç bakmaz öle olunca ben işime gücüme bakiyorum rahat rahat

2 yıl

Eşin başlasa işe daha rahat biriktirirsin elbette. o da çalışmadığı için güvenemiyordur, naapsın.

inşallah Allah gönlüne göre verir.
eşim işsiz olsada sala sola harcamayan biri.. birikimi iyi bilir. çok şükür. evde organik beslenmeye başladim. salçasini tavuk bunyonu. tuzunu. herşeyini eşim hallediyor:)

Dün annemde kaldı
bu akşam söyleyeceğiz bakalım ilk gün zor geçer de sonra alışır diye tahmin ediyorum.
köyde kediler var bahçeden içeri girmez.

Önemli değil. Siz söyleyin, arızayı tespit etsinler. Eğer ki "parça artık elimizde yok, üretilmiyor, temin edilemiyor" gibi cevaplar alırsanız, direkt olarak ürünün yenisini ya da şu an ellerinde olan muadilini ya da bir üst modelini, müşteri hizmetlerini arayarak, isteyin. Olmadı şikayet sitesinden halletmeye çalışın.

Bu sayede buzdolabımı yeniledim ben.

günaydin..
sabah anneme gitcektim.
baktim dolapta yemek var.
eşimin dün gece yaptığıtavuk haşlama ve tavuk çorbasi..
ee gitsek yazik olucak yemekler dedim. yarina erteledim.
kızım uyandi. ben işe giderken bi agladi birakmiyor hiç..
her zaman işe gidiyorum benimseyemedi galiba niye öyle yaptı
çamaşir asacaktim işe giderken kız yüzünden geç kaldim.
eh işte akşam gelince üstümü degiştirmeden iki dk asarim hele geç karariyor havalarda.
kızım yüzünden modum düşük... hiç keyfim yok.

Günaydın,
takılma ona, dönem dönem öyle krizler oluyor. sen de gergin veya stresli olursan o da hissediyor, durum kötüleşiyor. Sakin ol, işe gidip geleceğim falan de sürekli.

Günaydın,
takılma ona, dönem dönem öyle krizler oluyor. sen de gergin veya stresli olursan o da hissediyor, durum kötüleşiyor. Sakin ol, işe gidip geleceğim falan de sürekli.
her zaman gidiyorum o uyuyordu nede uyanik halde. bu sefer çok farklıydı.. babasi evdeydi zor teslim ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…