- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
çabuk alışıyorlar canım bir hafta sürer en fazla alışması :) babaanne olunca böyle oluyor ben de bakıcı vs düşünemiyorum ama aynı candan olunca farklı oluyor sankiGünaydınlar.
İşler son hız yoğun devam ediyor.
evde iyi kötü temiz toplu tutmaya çalışıyorum.
birde babamın durumu çok takılıyor aklıma ama şuan durumu iyi çok şükür yarın belli olacak doktorlar karar vereceklermiş tedavi yöntemine
yarın kızım babannesinde kalmaya başlayacak annem esk de kalacak .
bu güne kadar hiç başkası bakmamıştı.
acaba nasıl bir etki yaratır bilmiyorum
Benim de hayalim
çabuk alışıyorlar canım bir hafta sürer en fazla alışması :) babaanne olunca böyle oluyor ben de bakıcı vs düşünemiyorum ama aynı candan olunca farklı oluyor sanki
zor birikirince harcanmiyor
bizde birikim yaptık zar zor...
50 bin yaklaştı çok şükür. :)
hemen şikayette bulunun.şimdiki makineler uzun süreli degil.
bulaşık makinesi bozuldu alalı 5 yıl oldu.
hortumun orda plastik yırtıldı. parçayi bulamiyoruz
zar zor gidiyor suyu. çalışıyor da.:/ su kaliyor.
5 yıl geçti garantisi kabul eder mihemen şikayette bulunun.
Size o parçayı temin etmek zorundalar.
Edemiyorlarsa sıfır makine vermeliler.
içinde Su kalan makine mi olur. böyle saçmalık olamaz. şu satışçı markalara uyuzum ben yaaa!
tekrar geçmiş olsun. Allah şifalar versin.Günaydınlar.
İşler son hız yoğun devam ediyor.
evde iyi kötü temiz toplu tutmaya çalışıyorum.
birde babamın durumu çok takılıyor aklıma ama şuan durumu iyi çok şükür yarın belli olacak doktorlar karar vereceklermiş tedavi yöntemine
yarın kızım babannesinde kalmaya başlayacak annem esk de kalacak .
bu güne kadar hiç başkası bakmamıştı.
acaba nasıl bir etki yaratır bilmiyorum
50 bin birikmişsen eşime biraz kredi çekerim dedim yanaşmiyo krediye..maşallah bizimki de toplamda 20bin civarı
kaç yıl Garantiliydi?5 yıl geçti garantisi kabul eder mi
benim kızım babaannesi baksa hergün anneanneye gitmek istediği sölüyor.tekrar geçmiş olsun. Allah şifalar versin.
şimdiden kızına artık babaannede kalacaksın diye sürekli, her gün söyle. çocuklar önceden söylendiğinde daha çabuk uyum sağlıyor.
ben hep öyle yaptım.
"sabah sen uyurken gideceğiz. babaannen gelecek, yalnız kalma diye. Akşam saat 7'de biz eve gelmiş olacağız. Sen uslu uslu dur, babaanneni üzme. O olmasa yalnız nasıl kalırdın, ben de üzülürdüm sen yalnızsın diye.
Ayrıca bizim işe gitmemiz lazım. herkesin sorumlulukları var. Sen kreşe gitmelisin biz de işe gitmeliyiz. abin (kuzen) nasıl okula gidiyor, halan nasıl işe gidiyor biz de gitmeliyiz."
diye, diye alıştırdım çocuğu. şimdi nerde olsa kalıyor
Eğer bakan kişi değişecekse de söylüyorum. Şimdilerde mesela büyük dedemiz düşüp kalçasını kırdığı için babaanne bakamayacak. "dede hasta olduğu için babaanne ona bakmaya hastaneye gidecek bu yüzden biz işteyken anneannede kalacaksın" diye söylüyorum.
Eşin başlasa işe daha rahat biriktirirsin elbette. o da çalışmadığı için güvenemiyordur, naapsın.50 bin birikmişsen eşime biraz kredi çekerim dedim yanaşmiyo krediye..
kendi de işe girse birikimi çok iyi kar edecegi düşünüyorum.
2 yılkaç yıl Garantiliydi?
Eğer garantisi bittiyse bile, o parçayı siz değil onlar size temin etmek zorunda. parasıyla elbette.
Ama olaki temin edemiyoruz falan derseler, sıfır makine vermek zorundalar.
Beyaz eşyalarda ve elektronik bazı ürünlerde 10 yıl size parça temini ya da servis sağlamak zorundalar. Bu yasal bir durum!
eşim işsiz olsada sala sola harcamayan biri.. birikimi iyi bilir. çok şükür. evde organik beslenmeye başladim. salçasini tavuk bunyonu. tuzunu. herşeyini eşim hallediyor:)Eşin başlasa işe daha rahat biriktirirsin elbette. o da çalışmadığı için güvenemiyordur, naapsın.
inşallah Allah gönlüne göre verir.
tekrar geçmiş olsun. Allah şifalar versin.
şimdiden kızına artık babaannede kalacaksın diye sürekli, her gün söyle. çocuklar önceden söylendiğinde daha çabuk uyum sağlıyor.
ben hep öyle yaptım.
"sabah sen uyurken gideceğiz. babaannen gelecek, yalnız kalma diye. Akşam saat 7'de biz eve gelmiş olacağız. Sen uslu uslu dur, babaanneni üzme. O olmasa yalnız nasıl kalırdın, ben de üzülürdüm sen yalnızsın diye.
Ayrıca bizim işe gitmemiz lazım. herkesin sorumlulukları var. Sen kreşe gitmelisin biz de işe gitmeliyiz. abin (kuzen) nasıl okula gidiyor, halan nasıl işe gidiyor biz de gitmeliyiz."
diye, diye alıştırdım çocuğu. şimdi nerde olsa kalıyor
Eğer bakan kişi değişecekse de söylüyorum. Şimdilerde mesela büyük dedemiz düşüp kalçasını kırdığı için babaanne bakamayacak. "dede hasta olduğu için babaanne ona bakmaya hastaneye gidecek bu yüzden biz işteyken anneannede kalacaksın" diye söylüyorum.
Günaydın,günaydin..
sabah anneme gitcektim.
baktim dolapta yemek var.
eşimin dün gece yaptığıtavuk haşlama ve tavuk çorbasi..
ee gitsek yazik olucak yemekler dedim. yarina erteledim.
kızım uyandi. ben işe giderken bi agladi birakmiyor hiç..
her zaman işe gidiyorum benimseyemedi galiba niye öyle yaptı
çamaşir asacaktim işe giderken kız yüzünden geç kaldim.
eh işte akşam gelince üstümü degiştirmeden iki dk asarim hele geç karariyor havalarda.
kızım yüzünden modum düşük... hiç keyfim yok.
her zaman gidiyorum o uyuyordu nede uyanik halde. bu sefer çok farklıydı.. babasi evdeydi zor teslim ettim.Günaydın,
takılma ona, dönem dönem öyle krizler oluyor. sen de gergin veya stresli olursan o da hissediyor, durum kötüleşiyor. Sakin ol, işe gidip geleceğim falan de sürekli.
Zaman zaman değişir huylar. Bi de bazı çocuklar anneyi deniyor.her zaman gidiyorum o uyuyordu nede uyanik halde. bu sefer çok farklıydı.. babasi evdeydi zor teslim ettim.
zor biraktim kucagima yapıştı inmiyorZaman zaman değişir huylar. Bi de bazı çocuklar anneyi deniyor.
Böyle çok ağlarsam işe gitmez gibi düşünüyorlar. Bi süre sonra yine değişir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?