Uzun vadede sıkıntı çıkarır mı acaba diye düşünüyorum. Bi 15 hatta mümkünse 20 yıl gitsinKurutma makinesi düşünen arkadaşlara Grundig markasını araştırmalarını tavsiye ederim.
Yeğenimin kocası uzun ve kapsamlı araştırma yapmadan bir iğne dahi almaz,aldırmaz.
Onlar Grundig aldı,memnun kalınca diğer yeğenim de aynısından aldı.
İkisi de çok memnun.
ev için birikitriyorumO kadar yok bizim o kadar olsa hiç kıyamam
şimdiki makineler uzun süreli degil.Uzun vadede sıkıntı çıkarır mı acaba diye düşünüyorum. Bi 15 hatta mümkünse 20 yıl gitsin
Ev için eşimin heveslenmesi lazım onda da öyle bi heves yok. Parayı verince bütün evler bizim kafasında. Ama benim hayalimde bir duvar saatimin olmasıev için birikitriyorum
nasıl yani duvar saatiniz yokmuEv için eşimin heveslenmesi lazım onda da öyle bi heves yok. Parayı verince bütün evler bizim kafasında. Ama benim hayalimde bir duvar saatimin olmasıhiç saatim olmadı benim
Yok kiracıyız diye hiç delmedik duvarı. Evim olursa ilk saat alıcamnasıl yani duvar saatiniz yokmu
Kızlar benim çocuğum birden bire kekelemeye başladı 1 hafta oldu yaşayan varmı bu durumu geçici olabilir dedi doktoru ama endişeliyim baya
Geçmiş olsun.
Durduk yere mi oldu?
Sıra dışı bir şey mi yaşandı?
Not:Kalp krizi geçiren beyfendiye acil şifalar diliyorum.Kayınpederim iki ayrı kriz atlattı.
Şu anda 85 yaşında gayet sağlıklı.
Not 2:Ayağını burkan yavrumuza da çok geçmiş olsun.
Allah tekrarından muhafaza etsin.
Ev kendimizin ama bizim de duvar saatimiz yok.Yok kiracıyız diye hiç delmedik duvarı. Evim olursa ilk saat alıcam
Kızlar geçen hafta kızın ayağı, bebeğin dişi oğlanın dersleri derken hiç bir şey yapamadım. Ev çok dağıldı. Bu gün de buzluğa fasulye, patlıcan attım. Yarından itibaren dolap içlerini, etrafı halledip haftaya cam kapı için birini çağırayım diyorum bakalım.
Ben de kiracıyım ama biz deldik duvarları valla. Zaten kiraladığımızda evin duvarları kötüydü. Boyattık yeniledik.Yok kiracıyız diye hiç delmedik duvarı. Evim olursa ilk saat alıcam
Ben de kiracıyım ama biz deldik duvarları valla. Zaten kiraladığımızda evin duvarları kötüydü. Boyattık yeniledik.
Bulabilirsem ben de büyük boy bir saat alıp yemek takımının olduğu konsolun üstüne asmayı düşünüyorum.
Agustos gelmeden plani yazsam iyi olur..
kıza wc egitim vermeyebaşladik hala uğraşmaktayiz
evi eşyaları azaltmaya kafama koydum.. yatak odasi çok kalabalık duruyor bi kaldirsam oh diyecegim..
perdeler yıkancak.. hala yıkanmadi
mutfakta çok yüksekte duran dolap.. artık gözüm batiyor.çökmek istiyorum eşim izin vermiyo ki..
baya temizlik yapacagiz bakalim bi aydir temizlik yapılmadi( düğünlerden dolayı)
kaynanama bakiyorum o baya baya azaltti çöpe bile atti benden daha minimalist kadinnasıl da özeniyorum ya
kaynanam 5 yıl oturmuş evimde. ama gelin geldiğimde ev temizdi.:)Canım üst kata çıkınca aklındaki ev düzenini oluşturursun.
bence hiç yorma büyük eşyalar konusunda kendini.
kaynanam 5 yıl oturmuş evimde. ama gelin geldiğimde ev temizdi.:)
üst katı ben daha eşimle tanişmadan 2 ay önce taşinmiş.yeniydi üst katta..
aslinda bizimmiş orasi annesi balkonlu ev istemiş eşimde kiramamiş.
zemin kattayim.
zemin katta büyük avantaji gördüm. bahçeli bide direk çaydanlığa uzatiyorsun
yatak odasina balkon yaptırsam. mutfak banyo düzenleyebilsem çok güzel olucak ebey de masraflı.. o masrafa harcamak istemiyoruz 3, kata daha iyi daha güzel olacagi düşünüyorum.:)
Ben de hissetmedim ama duvarlar çok boş.Ev kendimizin ama bizim de duvar saatimiz yok.
Hiç ihtiyaç hissetmedik.
Benim de hayalimVerandalı güzel bir evim olsaydı bahçeli bayılırdım.
ama apartmanda üst kat tercihim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?