bizimki de öyle.zor biraktim kucagima yapıştı inmiyor
haftasonu ben evde olunca nasıl mutlu:)
İş yerine sabahın köründe gelmemiş gibi işte ne güzelöğlen olmuş ben günaydın yazmışım :)
iyice şaşırdım.
İş yerine sabahın köründe gelmemiş gibi işte ne güzel
bi burasi bide verimli rutin..
mia ve elecdayi okumak bana huzur veriyor:)
okudukça içime su serpiyor.
ikisi de eskişehirli.:) hemde memleketimden...:)
memleketimden birileri çikinca mutlu oluyorum:)
Benim de üniversite tercihlerinde beynim yanıyor nasıl akşam oldu anlamıyorum:) Buraya günaydın demek alışkanlık oldu demek.
zaman çabuk geçti bugün o kadar iş vardı ki daha bitmedi.
yemeğe gidelim mi diye soran olunca anladım öğlen olduğunu :)
Benim de üniversite tercihlerinde beynim yanıyor nasıl akşam oldu anlamıyorum
şimdi biraz boşluk buldum akşam ne yapmak yapsam yetişir evde ne iş vardır diye düşünüyorum
Dün de ben tartışacak gibi oldum, artık tartışamıyorum oysa ilk yıllar doludizgin tartışırdık. Büyüdük galibaeşimle tartıştık, canım sıkıldı şimdi...
biz büyüyemiyoruz. 1 adım ilerleyemiyoruz. dönüyoruz dolaşıyoruz aynı yer.Dün de ben tartışacak gibi oldum, artık tartışamıyorum oysa ilk yıllar doludizgin tartışırdık. Büyüdük galiba
Ben kendimi ifade edip susuyorum, kendime dönüyorum. Uzatmıyorum, o uzatacak olursa da uzatma diyorum, kafamda da kurmuyorum. Böyle daha etkili oluyor.biz büyüyemiyoruz. 1 adım ilerleyemiyoruz. dönüyoruz dolaşıyoruz aynı yer.
Ben kendimi ifade edip susuyorum, kendime dönüyorum. Uzatmıyorum, o uzatacak olursa da uzatma diyorum, kafamda da kurmuyorum. Böyle daha etkili oluyor.
Kafada kurmak ortalığı çok karıştırıyor, en güzeli konuşup orta yol bulmakBir konuda anlaşamadıysak net fikrimi söylüyorum.
genelde kafamda kurmamak için temizlik yapmaya başlarım.
sonra eşim gelir yanıma.
tekrar sakince konuşuruz.
genelde ben haklı çıkarım :)
Kafada kurmak ortalığı çok karıştırıyor, en güzeli konuşup orta yol bulmak
Hangi video o ben de izlemek isterim. Ayrıca çok haklısın başlarda bir bakışından bile alınırdım niye öyle baktı diyeBirde her meseleyi olay haline getirmekte ilişkiyi yıpratıyor.
bir zamanlar derdim var bölümünü aşırı okuyordum paronaya olmuştum. Eşimin her hareketine lafına etkileniyordum.
sonra kendime döndüm.
başak kaplanın bir videosu da çok yardımcı oldu geçenlerde izlemiştim. baya aydınlanma yaşadım :)
Başak kablan insanları hayatımdan nasıl temizliyorumHangi video o ben de izlemek isterim. Ayrıca çok haklısın başlarda bir bakışından bile alınırdım niye öyle baktı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?