Bu yazı hoşuma gitti

doğru yoldaymışım oğlum bebek taklidi yapınca aaa sen büyüksün demek yerine aman benim bebeğim ne istiyormuş şimdi konuşmayı da bilmiyor bana derdini nasıl anlatacak bakalım diyorum. sessiz sinema tadında devam ediyor oyunumuz.

Bugün ilk günüm ilan ediyorum Allah'ın izniyle.

Emzirsen de yapay şekeri vücuduna alma. Evet meyve yiyeceksin tabiki, ama gidip de kola!!!! , yapay meyve suyu!!!!! içme kesinlikle.
Ben emzirme dönemimde sadece kuru incir ve kuru kayısı kaynatıp içiyordum. dolaba koyup soğutabilirsin de. hem süt yapıyor, hem de meyve suyu ihtiyacını karşılıyorsun.

Haydi hayırlı uğurlu olsun
baş ağrısı oluyormuş, halsizlik ama sonra enerji geliyormuş.
bunlar doğru mu deneyimledikçe yorumlarını bekliyorum.

çikolatalı gofretle aşk yaşıyorum bu aralar
hurma ve incire dönüş yapsam iyi olacak :)

yani Kondo gibi katlamıyorum demek için onu yazdım. ya konfeksiyon gibi ya da klasik anne / anneanne katlaması gibi katlıyorum. Eğer kırışmasın istiyorsam direkt asıyorum.
ben kolay yolu dagilmamak için youtubede baktim alt ve üst iç çamaşirlari katlamalari felan. kolay yolu bulmuşum çekmecem düzgün düzenli oldu alt iç çamaşiri kondo gibi degil.

ben kolay yolu dagilmamak için youtubede baktim alt ve üst iç çamaşirlari katlamalari felan. kolay yolu bulmuşum çekmecem düzgün düzenli oldu alt iç çamaşiri kondo gibi degil.

Ben de ikeadan bu düzenleyiciden aldım iç çamaşırları için çok kullanışlı oldu. dağılmıyor.

Az önce oturdum ve kendime aylık bir plan oluşturdum.
öyle aklıma gelen önemli işleri yazdım.

Daha vaktim kalırsa da notlar bölümüne yapmak istediklerimi yazacağım.

Bugün hazırlıksızım aslında.
Kahvaltı malzemem yok yanımda o yüzden kahvaltı edemedim.

-Öğle yemeğim
- 1 karnıyarık
- 1 kase yağlı limonlu tuzsuz yeşil salata.
- 1 bardak cacık

şimdi biraz acıkıyorum gibi bir hissim var. ama öğle yemeğinde yemediğim bir kase yoğurdum var. onu yiyebilirim. yiyemezsem ayran yapıp içicem.

akşamı da sağlıklı şekilde atlatırsam. benden iyisi yok.

bana baş ağrısı yapmıyor ama krize giriyorum. kollarım titriyor (geçen sefer öyle olmuştu)
Su içmezsem baş arım oluyor. o sebeple su içmeye özen gösteriyorum.

Plan yaparken çok aşırı yüklenmiyorum kendime
mesela bazı aylar sadece ödemeleri yazdım.
5 dk iş
mia verimli rutin de elecdanin yazdığı alışkanlıklar bölümü var. ben defalarca okuyorum
neye alışmak istiyorum diye sordum kendime.. cevap yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…