sen geçmek istersen geç yine ben dinlerim :)) sağol canım sen de kışlık hazırlık bile yapmışsın maşallah sana hiç durmuyorsun ben de bu hafta içi tamamlayacağım inşallah buzluk işlerini
Sana da geleyim yrdıma benim kışlık ekip var fasulyeleri koyuyorum ayıklıyorlar biberleri oyuyorlar

Alışkanlıklar

1. Bakımlı olmak- duş makyaj tmm ama dip boyam geldi
  2. Çocuklarımızla / Ailemizle/Arkadaşlarımızla vakit geçirmek değer vermek-geçenlerde gezmelerimizi hep benim ve eşimin aileleri ile yaptığımızı arkadaşlarla hiç görüşmediğimizi farkettim
  3. Pozitif düşünmek-pozitif düşünmeye çalışıyorum
  4. Erken kalkmak-benim için en büyük özgürlük alarmsız uyanmak
  5. Gülümsemek-oldukça güleryüzlüyümdür
  6. Sağlıklı beslenmek-abur cuburu bırakmalıyım
  7. Egzersiz/ spor yapmak-sıfır
  8. Su içmek-kışın çok az içiyorum ama şimdilerde 1.5 lt içiyorumdur ki bu da az
  9. Yürüyüş yapmak-mecbur değilsem hiç yürümüyorum
  10. Zaman yönetmek-pek iyi olduğum söylenemez
  11. Günlük hedefler-bu aralar kendime pek hedef koymuyorum
  12. İlham almak-çevremde böyle biri yok sanırım. Ancak burdan gaza geliyorum
  13. Para birikimi-severek biriktiriyorum
  14. Bütçe takibi-mutlaka yapıyorum
  15. Yeni şeyler öğrenmek-pek bişeyde hevesim yok
  16. Düzenli olmak-düzenim bozulursa çok rahatsız oluyorum
  17. Korkularımızla yüzleşmek-sanırım tek korkum sevdiklerimi kaybetme korkusu
  18. Kendimize zaman ayırmak-tek başıma uzun zamandır birşey yapmıyorum
  19. Okumak- 3 haftadır kitap okumuyorum
  20. Dinlenmek- sıcaklar yorucu pek iş yapılmıyor dinleniyorum
  21. Düşüncelerini not almak-alacaklarımı vereceklerimi telefonuma not ediyorum
  22. Harekete geçmek-en zor kısmı bu olsa gerek
  23. Planlar yapmak ve uygulamak-mümkün olduğunca planlı yaşarım
  24. Minnet duymak / Dua etmek-şükür sanırım yeterince yapılmayan birşey insanoğlu nankör maalesef
  25. Kullanılmayan eşyaları hayatımızdan çıkartmak :) -eşim yakında beni de atacaksın diyor :)

Kızlar sizce bu ajandayı alayım mı? Bana baya faydası olacak gibi görünüyor. Ben de ajanda kullanmak istiyorum ama nereden başlasam bilemiyorum.

Kaç tl :)

İş yerinde maaş sıkıntısı devam ediyor. Ben de konuşup beni çıkarın dedim ama tazminat vermeleri gerektiği için şu an kulak ardı edildim.1 aydır her cts işe gittim diğer arkadaş izindeydi gerçekten çok can sıkıcı bir durum neyse ki bitti. Bu hafta kızıma bakacak kimse yok mecburen işe götürücem. Zaten 5 gün çalışıp bayram iznine çıkıcaz. Bayram sonrası 3 hafta izinliyim. Tatili ayarladık Kuşadasına gidicez üstelik bedavaya geldi çünkü eşimin patronu ödeyecek böyle bir jest yaptılar sağolsunlar. En azından eşim iş bakımından şanslı onun için seviniyorum. İzinden dönünce işten çıkma isteğimi tekrar gündeme getirebilirim bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun inşallah canım

Günaydın kızlar
Ben yaklaşık 2 sene önce falan tupperware satıyordum. O zamandan satamadığım ürünler vardı. Ben de arkadaşlara giderken hediye götürürüm diye depoya indirmiştim. Dün komşumun arkadaşı bi ürün sormuş. Ben de var dedim. Gelsin diğerlerine de baksın ucuza vereceğim dedim. Malum dolarla beraber tupperda baya uçtu aşırı pahalı artık.
Baktı 550 liralık ürün aldı gitti.
Ne diyorduk beş iki sıfır

Wowwww süper olmuş Anka valla :)
Güle güle harca canım.

Selam kızlar
Bugün evdeyim sonunda
Buzdolabı ve balkonlar temizlendi
1 mak çamaşır asıldı
Markete ve parka gidecektik ki kızım uyumuş
Eylül uyanana kadar temizliğe devam
Umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım müsait zamanda bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…