Bu dönemsel bir şey sanırım bizimki de kafasına su dökülsün istemiyorSuyu doldurdum içine oyuncak attım bak ne güzel dedim.
saçlarını yıkarken çok huysuzlanıyor
Hadi ya mümkün değil kesin yanıldı senin doktor erkek oKızlar merhaba bugün bizim bidigi görmeye gittik veee bi kızımız olacak inşallah
Eşim ufak çaplı bi şok geçirdi hep oglusumuz diye sevdiydik ya. Sağlıklı gelsin de inşallah hayırlısı ile
Bizim ilk olduğu için açıkçası şu olsun bu olsun demiyorum ama içten ıce de kız olsa fena olmaz diyordum.inşallah kız çocukları daha Sakindir oğlan çocuklarına göre:)Hadi ya mümkün değil kesin yanıldı senin doktor erkek o
Şaka bi yana sağlıkla, hayırla gelsin inşallah. Ben de son 2 de çok kız istemiştim ama nasip değilmiş.
Kızlar merhaba bugün bizim bidigi görmeye gittik veee bi kızımız olacak inşallah
Eşim ufak çaplı bi şok geçirdi hep oglusumuz diye sevdiydik ya. Sağlıklı gelsin de inşallah hayırlısı ile
Benim de kız olursa kızıma daha çok destek olur arkamızda kalırsa sahiplenir diye geçiyordu içimden kul aklımla, ama rabbim daha hayırlısını yazmıştır mutlakaBizim ilk olduğu için açıkçası şu olsun bu olsun demiyorum ama içten ıce de kız olsa fena olmaz diyordum.inşallah kız çocukları daha Sakindir oğlan çocuklarına göre:)
Sende hem kız hem erkek var çok şükür Anka vallla ne güzel :)
Benim de yİşler tenhalaştı sonunda.
bende dinleniyorum bol bol.
1-2 alışveriş sitesi gezdim alışveriş yapasım geldi
Benim de y
Gardolabımı tamamen boşaltıp herşeyi yeniden alasım var
Şekerlik alasım var
Fincan alasım var
Kap aldım dün. Pazartesi gelir sanırım.
Elinize,emeğinize sağlık,afiyetle yiyin inşallah.Slm kızlar buzluğa kışlık dolduruyoruz bu aralar. Bayram’ın 2. Günü memlekete gideceğiz inşallah, gitmeden halledelim dedik.
Domates, bamya, közlenmiş biber patlıcan, bakla, semiz otu koyduk.
Yeşil fasülye, börülce, yeşil biber koyacağım daha.
Kışın mevsimi olmayan sebze yemek istemiyorum.
Kayınvalideme dondurucu aldık ortak kullanacağız.
Memleketten çökelek, tereyağı getireceğim. Eşimin teyzesi yapıyor. Diğer teyzesi de mantı yapıyor. Ondan alırım biraz.
Turşu kurma annemde sağolsun.
Annem sac ekmeği yapıyor. Islatıp getiriyoruz buzluğa koyuyoruz. Zor sığdırıyordum. Şimdi geniş geniş koyabilirim. Börek, içli köfte de çok iyi oluyor çıkar ısıt mis.
Etimizi ve salçamızı da memleketten getiriyoruz genelde.
Çocuktan önce hiç tınlamazdım ama oğlum da yediği için özeniyorum.
Siz neler yapıyorsunuz?
Nereye sereceksinBenimde beğendiğim bir paspas vardı indirime girmiş alsam mı bilemedim.
Nereye sereceksin
Ben hala banyoya alamadım
BEnce de acele etme. Sen bana at ben alayımBenim şuan tuvaletim alaturka
tadilat yaparken klozet yaptıracağım.
paspas ihtiyaç olacak.
şöyle düz renk bir şey buldum
neyse acele etmeyeyim.
Öncelikle afiyet olsun şimdiden. Bizim evde kuru bakliyat yemekleri pek sevilmiyor, ben de dahil maalesef.. çoğu şeyi annem yapıyor sağolsun ben de yardım ediyorum. Son 2 yıldır böyle hazırlık yapmak beni mutlu ediyor. Kışın bi dönem pazarda sevdiğimiz sebzeler bulamıyorum. O zamanlara hazırlık benimkisi :)Elinize,emeğinize sağlık,afiyetle yiyin inşallah.
Sorunuza cevap olarak ben böyle şeylerle uğraşan biri değilim.
Kavanoza domates konservesi dışında hiç bir hazırlık yapmıyorum.
Tarhana ve eriştemi kvm yapar.
Reçeli şeker içerdiği için yemiyoruz.
Turşu ve kurutmalıkları da İnstagramdan satış yapan yerel üreticilerden alıyorum,
siz sağ ben selamet.
Kışın kış sebzeleri ve bakliyatlar yetiyor da artıyor bile.
Semizotu yerine ıspanak,taze bakla yerine kurusundan fava,taze fasulye yerine kuru fasulye ve barbunya pişiriyorum.
Sadece beş pk bezelye koydum buzluğa onu da oğlum seviyor diye,yetmezse
Yayla bakliyatın kuru bezelyesi var.
Ben her mevsimin kendisine has sebze ve meyvesini özlemeyi seviyorum.
Bir de sebzelerdeki buzluk kokusunu sevmiyorum.
Vayy ne güzel hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızKızlar merhaba bugün bizim bidigi görmeye gittik veee bi kızımız olacak inşallah
Elinize,emeğinize sağlık,afiyetle yiyin inşallah.
Sorunuza cevap olarak ben böyle şeylerle uğraşan biri değilim.
Kavanoza domates konservesi dışında hiç bir hazırlık yapmıyorum.
Tarhana ve eriştemi kvm yapar.
Reçeli şeker içerdiği için yemiyoruz.
Turşu ve kurutmalıkları da İnstagramdan satış yapan yerel üreticilerden alıyorum,
siz sağ ben selamet.
Kışın kış sebzeleri ve bakliyatlar yetiyor da artıyor bile.
Semizotu yerine ıspanak,taze bakla yerine kurusundan fava,taze fasulye yerine kuru fasulye ve barbunya pişiriyorum.
Sadece beş pk bezelye koydum buzluğa onu da oğlum seviyor diye,yetmezse
Yayla bakliyatın kuru bezelyesi var.
Ben her mevsimin kendisine has sebze ve meyvesini özlemeyi seviyorum.
Bir de sebzelerdeki buzluk kokusunu sevmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?