belleza nerelerdesin.
Benim arkadaşım var birinin çocuğuna bakıyor.
Sabah kahvaltı sofrasını toplamadan gidiyormuş ev sahibi. Onu topluyormuş, ev sahibi çamaşır makinesini çalıştırıp gidiyormuş. Arkada aşıyormuş. Teldeki çamaşırları toplayıp katlayıp ütüleyip yerleştiriyormuş. İşte arada çocukla ilgilen, yemek yedir işleri oluyor. Evi süpürüyor. Ocağı siliyor. İşte o gün hangi işler varsa onu yapıyor. Öğlen 2 ye kadar. Ayda 1000 lira
Oooo 80 sayfa baya birikmiş.Merhaba anka teşekkür ederim beni merak edip sorduğun için. Pek takılmıyorum buralarda ama sayende 80 sayfa kadar okudum :) sen nasılsın? Nasıl oldu çocuğun ayağı?
Teşekkür ederim biri tarafından merak edilmek güzel şey. O kadar yazdık çizdik tek hatrımı soran sen oldun wallaOooo 80 sayfa baya birikmiş.
Gelsene arıyor gözlerim seni
İyi çok şükür düzeldi artık. Baya zor oldu söz dinlemeyince.
Yaa hayat telaşı bazen gözden kaçıyor. Bişeye kırılmadın dimi.Teşekkür ederim biri tarafından merak edilmek güzel şey. O kadar yazdık çizdik tek hatrımı soran sen oldun walla
Teşekkür ederim biri tarafından merak edilmek güzel şey. O kadar yazdık çizdik tek hatrımı soran sen oldun walla
Yaa hayat telaşı bazen gözden kaçıyor. Bişeye kırılmadın dimi.
Mia nın babası hastahanede yatıyor
Linda hamile tuvalette yaşıyor :) , tryingtobeminimalist lohusa zaten.
sinirliportakal da yok bak
Yaz geldi baya dağıldık
Sen zaten hakimmişsin herşeyeGeçmiş olsun mia
Lindanın bulantıları bitmiş sevindim
Tryingtobeminimailistin adı değişmiş
Suhanın fotosu mecburen değişmiş
Bayram geliyor öpüşün barışın o zaman. Ben kaçırmışım galiba orayı haberim yokBana kırılmış olabilir anka
Bayram geliyor öpüşün barışın o zaman. Ben kaçırmışım galiba orayı haberim yok
Canım sayende okudum sayfaları dedim ya :)Sen zaten hakimmişsin herşeye
Konuyu bilmediğim için öyle dedimBen küs değilim ki anka.
Evet haklısınCanım sayende okudum sayfaları dedim ya :)
Evet güzelmiş. Ben de yeşil ve mavi tonlarını seviyorum. Banyoya küçük olur dediğin gibiEki Görüntüle 2295172
Bunun koyu turuncu rengi daha güzeldi aslında ama stoklarda bitmiş
bunu da çok beğenmiştim hemde pamuklu renk efsane güzel
Banyo için küçük gelebilir boyutları
Evet güzelmiş. Ben de yeşil ve mavi tonlarını seviyorum. Banyoya küçük olur dediğin gibi
Neden kiiBana kırılmış olabilir anka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?