Merhaba anka teşekkür ederim beni merak edip sorduğun için. Pek takılmıyorum buralarda ama sayende 80 sayfa kadar okudum :) sen nasılsın? Nasıl oldu çocuğun ayağı?

Acil para aktif çalış 5 2 0
Diye sesli söyledim
Beklemedeyim.
Birazdan avmye gidelim diye konuştuk kızımla,
Eşim verir mi para acaba

Merhaba anka teşekkür ederim beni merak edip sorduğun için. Pek takılmıyorum buralarda ama sayende 80 sayfa kadar okudum :) sen nasılsın? Nasıl oldu çocuğun ayağı?
Oooo 80 sayfa baya birikmiş.
Gelsene arıyor gözlerim seni
İyi çok şükür düzeldi artık. Baya zor oldu söz dinlemeyince.

Benim kızım çok yemek seçtiği için 30 kilo barbunya koyuyorum bu sene daha koymadım. onu çok seviyor.
10 kilo taze fasulye koydum. 5 kilo dolmalık biber koydum. 5 kilo da biber koyacağım doğrayıp. Derin dondurucu benim hayatımı kolaylaştırıyor ben seviyorum.
4 kilo da patlıcan közledim koydum.

5 kilo da vişne koydum. Şeftali de koyuyorum. Hoşaf, dondurma için iyi oluyorlar. kıştan da muz, limon portakal koymuştum.

Teşekkür ederim biri tarafından merak edilmek güzel şey. O kadar yazdık çizdik tek hatrımı soran sen oldun walla
Yaa hayat telaşı bazen gözden kaçıyor. Bişeye kırılmadın dimi.
Mia nın babası hastahanede yatıyor
Linda hamile tuvalette yaşıyor :) , tryingtobeminimalist lohusa zaten.
sinirliportakal da yok bak
Yaz geldi baya dağıldık

Bi de bizim banyo çok kalabalık. İki temizlik kovası bir bebek küveti, lazımlık, lavabonun önünde basamak, tuvalet fırçası, çöp kovası, banyo fırçası, mop, vileda ve kovası, kirli sepeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…