Hımmm aranızın bozulduğunu okumamışım ben. Yine de kötü düşünme kafanda kurma. Aramızı düzeltmeye gelmiş de geç.Sürpriz yapmak istedi ama 1 yıldır arama sorma( yalan olmasın aramız bozulduktan 5 ay sonra hamile olduğumu öğrenince mesaj atmıştı) gönlümü almaya çalışma sonra böyle ce e de bilmiyorum bana samimiyetsiz geliyor böyle şeyler
Onun kötü niyetle gelmediğini biliyorum ama benim gösterdiğim ilgiyi ve özeni göstermedi dostluğumuza halen de sadece kendine göre davranıyor ona kızıyorum, anne aile başkadır gelecek olmalarına sevindim :)Hımmm aranızın bozulduğunu okumamışım ben. Yine de kötü düşünme kafanda kurma. Aramızı düzeltmeye gelmiş de geç.
Benim de annem gelecekmiş bayramda ablamla. Bana da soran olmadı şu gün geleceğiz diye haber verdiler. En son kızıp telefonu kapattığımı yazmıştım ondan beri aramadı hiç.
Anladım canım ben de fazla anlam yüklüyorum arkadaşlıklara karşıdakinden aynı değeri görmeyince üzülüyorum. Ama bundan sonra ararsa konuşursun aramazsa aramazsın kapanır gider istemiyorsan. İyi yapmışsın iyi ağırlamakla. Herkes kendine yakıştırdığını yapar.Onun kötü niyetle gelmediğini biliyorum ama benim gösterdiğim ilgiyi ve özeni göstermedi dostluğumuza halen de sadece kendine göre davranıyor ona kızıyorum, anne aile başkadır gelecek olmalarına sevindim :)
Aynen öyle yapacağım en azından küslük bitti hiç sevmediğim bir şey zaten. İçim rahat en azındanAnladım canım ben de fazla anlam yüklüyorum arkadaşlıklara karşıdakinden aynı değeri görmeyince üzülüyorum. Ama bundan sonra ararsa konuşursun aramazsa aramazsın kapanır gider istemiyorsan. İyi yapmışsın iyi ağırlamakla. Herkes kendine yakıştırdığını yapar.başka şekilde davransaydın da sonra kendine yakıştıramayıp üzülecektin
Merhaba Kızlar ne tür müzikleri seviyorsunuz? Defalarca dinleyebildiğiniz şarkılar neler? Bu ara Haluk Levent’e taktım ben sürekli Elfida, yollarda bulurum seni dinliyorum
ahmet kaya kum gibi de favorilerimden :)Ama moralim bozukken Ahmet Kaya, Onur Akın falan özgün müzik dinliyorum. Türkü de severim bazen ruh halime göre
Günaydın kızlar
Dün 2 de mutfağı topladım yattım. Her seferinde bi daha dağıtmayacağım diyorum ama bi anda farkında olmadan bulaşık yığılıyor
Yaa gözünüz aydın rabbim bi daha yaşatmasınGünaydın kızlar
Dün babam geldi eve çok şükür
kızımı da almışlar bakıcıdan
bir gittim kızım babamın yanında yatıyor kimse alamamış ordan.
bakıcı kızıma kına yakmış ellerine
normalde kızım en ufak lekeye karşı tepkili
dün sabunla yıkadı elini tabi geçmeyince ağlamaya başladı.
yani niye sormadan yapıyorsun belki kızımın alerjisi var.
En yakın arkadaşımla 1 yıldır görüşmediğimi söylemiştim bir ara. O başka şehirde ben başka. Geçen hafta tatile gidiyorlarmış e biz yol üstü olunca habersiz pat diye geldiler bebeği görmek için ve beni özlemişmiş. Evime geldiği için en iyi şekilde ağırlamaya çalıştım ama bu emrivaki hiç hoşuma gitmedi. Eskiye dönemeyeceğimizi çok iyi anladım. Çünkü normalde bu gelişe çok sevinmem gerekirdi, zamanında eşimi bile 2. Plana atmışlığım var onun için. Siz olsanız nasıl davranırdınız böyle bir durumda?
Yaa gözünüz aydın rabbim bi daha yaşatmasın
Yıkarsın sen de bu gün.Oooo anka eline sağlık
Benim bulaşık yığılı yıkayamadım
Merhaba Kızlar ne tür müzikleri seviyorsunuz? Defalarca dinleyebildiğiniz şarkılar neler? Bu ara Haluk Levent’e taktım ben sürekli Elfida, yollarda bulurum seni dinliyorum
babanin eve gelmesine çok sevindim kızın dedesini özlemiş. tabi dede-torun aşkı bi başka oluyor.:)Günaydın kızlar
Dün babam geldi eve çok şükür
kızımı da almışlar bakıcıdan
bir gittim kızım babamın yanında yatıyor kimse alamamış ordan.
bakıcı kızıma kına yakmış ellerine
normalde kızım en ufak lekeye karşı tepkili
dün sabunla yıkadı elini tabi geçmeyince ağlamaya başladı.
yani niye sormadan yapıyorsun belki kızımın alerjisi var.
Kızlar ben bu emrivaki bayram ziyaretini düşündükçe geriliyorum. Hayır arayıp sormuyorsun neden geliyorsun. Olmaz da diyemedimAklım orda takılı kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?