Hımmm aranızın bozulduğunu okumamışım ben. Yine de kötü düşünme kafanda kurma. Aramızı düzeltmeye gelmiş de geç.

Benim de annem gelecekmiş bayramda ablamla. Bana da soran olmadı şu gün geleceğiz diye haber verdiler. En son kızıp telefonu kapattığımı yazmıştım ondan beri aramadı hiç.

Onun kötü niyetle gelmediğini biliyorum ama benim gösterdiğim ilgiyi ve özeni göstermedi dostluğumuza halen de sadece kendine göre davranıyor ona kızıyorum, anne aile başkadır gelecek olmalarına sevindim :)

Anladım canım ben de fazla anlam yüklüyorum arkadaşlıklara karşıdakinden aynı değeri görmeyince üzülüyorum. Ama bundan sonra ararsa konuşursun aramazsa aramazsın kapanır gider istemiyorsan. İyi yapmışsın iyi ağırlamakla. Herkes kendine yakıştırdığını yapar. başka şekilde davransaydın da sonra kendine yakıştıramayıp üzülecektin

Aynen öyle yapacağım en azından küslük bitti hiç sevmediğim bir şey zaten. İçim rahat en azından

Merhaba Kızlar ne tür müzikleri seviyorsunuz? Defalarca dinleyebildiğiniz şarkılar neler? Bu ara Haluk Levent’e taktım ben sürekli Elfida, yollarda bulurum seni dinliyorum

Merhaba Kızlar ne tür müzikleri seviyorsunuz? Defalarca dinleyebildiğiniz şarkılar neler? Bu ara Haluk Levent’e taktım ben sürekli Elfida, yollarda bulurum seni dinliyorum

anadolu rock
Cem Karaca
Şebnem Ferah son zamanlar takıldıklarım. Bu gün öğleye kadat sil baştan dinledim bu repci gerçi ama rockçı emoji bulamadım

Günaydın kızlar
Dün babam geldi eve çok şükür
kızımı da almışlar bakıcıdan
bir gittim kızım babamın yanında yatıyor kimse alamamış ordan.

bakıcı kızıma kına yakmış ellerine
normalde kızım en ufak lekeye karşı tepkili
dün sabunla yıkadı elini tabi geçmeyince ağlamaya başladı.
yani niye sormadan yapıyorsun belki kızımın alerjisi var.

Günaydın kızlar
Dün 2 de mutfağı topladım yattım. Her seferinde bi daha dağıtmayacağım diyorum ama bi anda farkında olmadan bulaşık yığılıyor

Oooo anka eline sağlık
Benim bulaşık yığılı yıkayamadım

Yaa gözünüz aydın rabbim bi daha yaşatmasın

Davetsiz misafirlerden bende hoşlanmıyorum
tepki vermem ağırlarım
Zamanın da bazı tatsız olaylar yaşamanızda tabi arkadaşlığınızı etkilemiş.
ben olsam nnormal konuşmaya devam eder çokda samimi olmazdım.

günaydin kızlar
ev yönetimi.
ben dün işten çikişinda pazara uğradim tunik alcaktim 75-80 tl den aşagi yok.
ben 5 liralık parça kumaş aliyorum tunik gömlek dikiyorum:)
kumaşlarda pahalandi metre yapmış. metresi 5 lt.. ben parça kumaş alirdim 2 m olurdu
bugünlerde atma dönüştür projeye uygulamaya çalışıyorum.nette bi sürü şeyler var. :)
bu aralar dikiş makinede bozuldu alti da ip topluyor çözemedim
şimdiye dek kıza eski kot pantolondan elbise diktim.:)
üstü parça kalmiş kumaştan diktim:) etek kısmı kottan:) çok güzel oldu:)
böle giderse çocuk giysileri dikecem sandiği çok kolay:) satabilirim:)
ev işleri mi hiç sorma yarimyamalak hertaraf
iş yönetimi
ben haftalık rutin olarak ayarlamaya karar verdim bölece işler biriktirmeyecek.
günlükolarak yapıyorum çok şükür.:)

Kızlar ben bu emrivaki bayram ziyaretini düşündükçe geriliyorum. Hayır arayıp sormuyorsun neden geliyorsun. Olmaz da diyemedim Aklım orda takılı kaldı

Ben her tarz müzik dinleyebilirim ama en sık dinlediklerim.

Adamlar - Hikaye, sarılırım birine, zombi mahali
No 1 - Hiç ışık yok
Evgeny Grinko - Epilogue
Shamrain- Sound of snow
Halil sezai
Grup dinmeyen
Mabel matiz
Sia

Biraz değişik ruh halim var :)

babanin eve gelmesine çok sevindim kızın dedesini özlemiş. tabi dede-torun aşkı bi başka oluyor.:)
bizim kız da dedelere çok düşkün.. özellikle babama..:) parka giderler gezdirir.:)
ben kızımada ilk 20 günlükken kına sürdüm ellerine.sonra 40 kınasi yaptım:)
bide 40 banyosu yaptık 40 banyosu yaparken kınalı süt döktük terliyken saçlari kına kokuyor hala çok garip demi? benim suçum degildi kaynanamgil istediler. ben böle durumdan memnunum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…