Kınanın çok faydası var aslında ama ben kokusuna dayanamıyorumbabanin eve gelmesine çok sevindim kızın dedesini özlemiş. tabi dede-torun aşkı bi başka oluyor.:)
bizim kız da dedelere çok düşkün.. özellikle babama..:) parka giderler gezdirir.:)
ben kızımada ilk 20 günlükken kına sürdüm ellerine.sonra 40 kınasi yaptım:)
bide 40 banyosu yaptık 40 banyosu yaparken kınalı süt döktükterliyken saçlari kına kokuyor hala çok garip demi? benim suçum degildi kaynanamgil istediler. ben böle durumdan memnunum:)
ben çok seviyorum kına kokusunu:)eşim hiç sevmez banada sürdürmüyorKınanın çok faydası var aslında ama ben kokusuna dayanamıyorum
babanin eve gelmesine çok sevindim kızın dedesini özlemiş. tabi dede-torun aşkı bi başka oluyor.:)
bizim kız da dedelere çok düşkün.. özellikle babama..:) parka giderler gezdirir.:)
ben kızımada ilk 20 günlükken kına sürdüm ellerine.sonra 40 kınasi yaptım:)
bide 40 banyosu yaptık 40 banyosu yaparken kınalı süt döktükterliyken saçlari kına kokuyor hala çok garip demi? benim suçum degildi kaynanamgil istediler. ben böle durumdan memnunum:)
bizim buralar yapar ama ben duymadim böle adetlerde.Bizde gül yaprağı falan attık suyuna da
ablam yapmıştı nedense bir mantık bulamıyorum bu tarz adetler de
Sizinkide değişikmiş.
küslük olayınız tam hatırlayamadım ama komşu bile olsa habersiz zilime basılmasından hoşlanmıyorum.çok samimi olduğun bir arkadaşınsa hamilelik döneminde , doğum süreci atlattın o dönemlerde yanındamıydı(tel de).Aynen öyle yapacağım en azından küslük bitti hiç sevmediğim bir şey zaten. İçim rahat en azından
Tekrar geçmiş olsun mia.Günaydın kızlar
Dün babam geldi eve çok şükür
kızımı da almışlar bakıcıdan
bir gittim kızım babamın yanında yatıyor kimse alamamış ordan.
bakıcı kızıma kına yakmış ellerine
normalde kızım en ufak lekeye karşı tepkili
dün sabunla yıkadı elini tabi geçmeyince ağlamaya başladı.
yani niye sormadan yapıyorsun belki kızımın alerjisi var.
Öyle yapacağım ben de. Davetsiz olmasını geçtim aramız bozuk önce ara düzeltmeye çalış. Biliyorsunki kırgınım böyle pat diye gelince bir kere düzeldi ama bu 2. Yaptığı yani bu sefer sil baştan yapamam.Davetsiz misafirlerden bende hoşlanmıyorum
tepki vermem ağırlarım
Zamanın da bazı tatsız olaylar yaşamanızda tabi arkadaşlığınızı etkilemiş.
ben olsam nnormal konuşmaya devam eder çokda samimi olmazdım.
kafamın durumuna göre akıp gidiyor.kendimi dinliyorum hangi duygulardaysam o tarz,Merhaba Kızlar ne tür müzikleri seviyorsunuz? Defalarca dinleyebildiğiniz şarkılar neler? Bu ara Haluk Levent’e taktım ben sürekli Elfida, yollarda bulurum seni dinliyorum
Yok canım geçen Ağustos başından beri görüşmüyoruz. Üst üste birikmişlik vardı, kendi aramıza bi duvar ördü. En son ben de kırıldığımı hissettirdim. Hiç üzerinden durmadı, bi sürü bahane öne sürmek dışında. 5 ay arayıp sormadı sonra başkasından hamile olduğumu öğrenmiş o zaman mesaj attı tebrik için ben de teşekkür ettim öyle kaldı. Evlendikten sonra çok değişti o, oysa ben ondan önce evlendim ama yeri geldi eşimi 2. Plana attım aptal gibi.küslük olayınız tam hatırlayamadım ama komşu bile olsa habersiz zilime basılmasından hoşlanmıyorum.çok samimi olduğun bir arkadaşınsa hamilelik döneminde , doğum süreci atlattın o dönemlerde yanındamıydı(tel de).
geçmiş olsun miaGünaydın kızlar
Dün babam geldi eve çok şükür
kızımı da almışlar bakıcıdan
bir gittim kızım babamın yanında yatıyor kimse alamamış ordan.
bakıcı kızıma kına yakmış ellerine
normalde kızım en ufak lekeye karşı tepkili
dün sabunla yıkadı elini tabi geçmeyince ağlamaya başladı.
yani niye sormadan yapıyorsun belki kızımın alerjisi var.
kulağıma hoş gelen tüm müzikleri dinlerim. Roman havasından operaya geçebilirim.Merhaba Kızlar ne tür müzikleri seviyorsunuz? Defalarca dinleyebildiğiniz şarkılar neler? Bu ara Haluk Levent’e taktım ben sürekli Elfida, yollarda bulurum seni dinliyorum
Tam olarak ben!Ben her tarz müzik dinleyebilirim ama en sık dinlediklerim.
Adamlar - Hikaye, sarılırım birine, zombi mahali
No 1 - Hiç ışık yok
Evgeny Grinko - Epilogue
Shamrain- Sound of snow
Halil sezai
Grup dinmeyen
Mabel matiz
Sia
Biraz değişik ruh halim var :)
kına kokusuben çok seviyorum kına kokusunu:)eşim hiç sevmez banada sürdürmüyor
Mabel matiz ve halil sezai dışında diğerlerini hiç tanımıyorumBen her tarz müzik dinleyebilirim ama en sık dinlediklerim.
Adamlar - Hikaye, sarılırım birine, zombi mahali
No 1 - Hiç ışık yok
Evgeny Grinko - Epilogue
Shamrain- Sound of snow
Halil sezai
Grup dinmeyen
Mabel matiz
Sia
Biraz değişik ruh halim var :)
yakın hissettiği dostlara karşı gerçekten yüz vermemek gerekiyor.Yok canım geçen Ağustos başından beri görüşmüyoruz. Üst üste birikmişlik vardı, kendi aramıza bi duvar ördü. En son ben de kırıldığımı hissettirdim. Hiç üzerinden durmadı, bi sürü bahane öne sürmek dışında. 5 ay arayıp sormadı sonra başkasından hamile olduğumu öğrenmiş o zaman mesaj attı tebrik için ben de teşekkür ettim öyle kaldı. Evlendikten sonra çok değişti o, oysa ben ondan önce evlendim ama yeri geldi eşimi 2. Plana attım aptal gibi.
Neyse uzattım, kısacası sadece kendi müsaitliğine ve ruh haline göre davranması canımı sıktı.
Eskisi gibi olmak içimden gelmiyor zaten, değer verme olayını biraz fazla abartıyorum sanırımyakın hissettiği dostlara karşı gerçekten yüz vermemek gerekiyor.
sen baştan yanlış yapmışsın o arkadaşına çok önem vermişsin eşinizi de ikinci plana atmasi hiç doğru degil
artık evlenmişsin hayatini sifirdan kurmuşsun.
bence o arkadaşinizada fazla samimi olmayin derim
biliyorsun en büyük darbeyi yakınlardan yiyor
Mabel matiz ve halil sezai dışında diğerlerini hiç tanımıyorum
ben olsam tamamen silerim aramam.Eskisi gibi olmak içimden gelmiyor zaten, değer verme olayını biraz fazla abartıyorum sanırım
eskisi gibi olman çok normal samimyetsiz gelir:)Eskisi gibi olmak içimden gelmiyor zaten, değer verme olayını biraz fazla abartıyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?