Kınanın çok faydası var aslında ama ben kokusuna dayanamıyorum

Bizde gül yaprağı falan attık suyuna da
ablam yapmıştı nedense bir mantık bulamıyorum bu tarz adetler de
Sizinkide değişikmiş.

Bizde gül yaprağı falan attık suyuna da
ablam yapmıştı nedense bir mantık bulamıyorum bu tarz adetler de
Sizinkide değişikmiş.
bizim buralar yapar ama ben duymadim böle adetlerde.
kaynanam kimden duyduysa yapardi kendi kızına yapmamiş ki
sonra bi daha yapmak istedi ben izin vermedim:) agzina sokuyordu kınali ellerini

Aynen öyle yapacağım en azından küslük bitti hiç sevmediğim bir şey zaten. İçim rahat en azından
küslük olayınız tam hatırlayamadım ama komşu bile olsa habersiz zilime basılmasından hoşlanmıyorum.çok samimi olduğun bir arkadaşınsa hamilelik döneminde , doğum süreci atlattın o dönemlerde yanındamıydı(tel de).

Tekrar geçmiş olsun mia.
Ben kına hiç sevmem, çok kızardım sanırım böyle bir durumda

Öyle yapacağım ben de. Davetsiz olmasını geçtim aramız bozuk önce ara düzeltmeye çalış. Biliyorsunki kırgınım böyle pat diye gelince bir kere düzeldi ama bu 2. Yaptığı yani bu sefer sil baştan yapamam.

Merhaba Kızlar ne tür müzikleri seviyorsunuz? Defalarca dinleyebildiğiniz şarkılar neler? Bu ara Haluk Levent’e taktım ben sürekli Elfida, yollarda bulurum seni dinliyorum
kafamın durumuna göre akıp gidiyor.kendimi dinliyorum hangi duygulardaysam o tarz,
kubat,cevdet bağça,nurettin rençbre,koray avcı bi grup
cem adrian,mabel matiz şuaralar sıklıkla
arabeks damarım tutunca pamela,ibo,ebru gündeş
yabancı dinlersem donna summer (eski ama çok seviyorum), bob marley,adele,calum scott
hint müziği adnan sami bayılırım
şiir dinlersem ibrahim sadri
yelpazem çok geniş ilk aklıma gelenler bunlardaha var ama liste buraya sığmaz

Son düzenleme:
Yok canım geçen Ağustos başından beri görüşmüyoruz. Üst üste birikmişlik vardı, kendi aramıza bi duvar ördü. En son ben de kırıldığımı hissettirdim. Hiç üzerinden durmadı, bi sürü bahane öne sürmek dışında. 5 ay arayıp sormadı sonra başkasından hamile olduğumu öğrenmiş o zaman mesaj attı tebrik için ben de teşekkür ettim öyle kaldı. Evlendikten sonra çok değişti o, oysa ben ondan önce evlendim ama yeri geldi eşimi 2. Plana attım aptal gibi.
Neyse uzattım, kısacası sadece kendi müsaitliğine ve ruh haline göre davranması canımı sıktı.

geçmiş olsun mia

günaydın hanımlar
eşim şehir dışında çalıştığı için okul kapandığından beri kızımla annemde kalıyorduk. o zaten mecburen orada tatillerde.... neyse eve geçtik. odasını dökmüş (kendisi çok ıvır zıvırcıdır)
artık eşyalarımı ayıklayacağım dedi sade bir oda istiyorum dedi
şaşırdım

Merhaba Kızlar ne tür müzikleri seviyorsunuz? Defalarca dinleyebildiğiniz şarkılar neler? Bu ara Haluk Levent’e taktım ben sürekli Elfida, yollarda bulurum seni dinliyorum
kulağıma hoş gelen tüm müzikleri dinlerim. Roman havasından operaya geçebilirim.
Müzik = Ben
Bu aralar arabesk rap'ler çok hoşuma gidiyor.
Yıldız Tilbe'nin bendeki yeri ayrı.
Bilal Sonses'in düetlerini de seviyorum.

Mabel matiz ve halil sezai dışında diğerlerini hiç tanımıyorum

yakın hissettiği dostlara karşı gerçekten yüz vermemek gerekiyor.
sen baştan yanlış yapmışsın o arkadaşına çok önem vermişsin eşinizi de ikinci plana atmasi hiç doğru degil
artık evlenmişsin hayatini sifirdan kurmuşsun.
bence o arkadaşinizada fazla samimi olmayin derim
biliyorsun en büyük darbeyi yakınlardan yiyor

Eskisi gibi olmak içimden gelmiyor zaten, değer verme olayını biraz fazla abartıyorum sanırım

Eskisi gibi olmak içimden gelmiyor zaten, değer verme olayını biraz fazla abartıyorum sanırım
ben olsam tamamen silerim aramam.
o değer mazide kalir:)
bana ulaşmak isteyen arkadaşim olmuştu.
face ve insta olmadığı için hiç bi yerden ulaşamadi
direk abime msj atmiş abimde bana sordu görüşmek istiyor demiş
bende şiddetle reddettim. çünkü o sevgilisi için beni satti sevgilisi onunla görüşmeyeceksin dediyse beni silmişti. şimdi sevgilisinden ayrılmış bana atti ben evlendim. geri dönüşü kabul etmedim. birisi çikari için davranirsa ben silerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…