Ben eskilerde kaldım yenileri hiç bilmiyorumDaha çok değişik gruplar şarkıcılar var da bunlar en sevdiklerim :)
Yaaa ettiğimiz muhabbete bakben hiç müzik dinlemem anlayamiyorum şarkılari
En doğrusunu yapmışsın, çıkar olayı da değil bizim aramızda tartışmada olmadı niye böyle olduk bilmiyorumben olsam tamamen silerim aramam.
o değer mazide kalir:)
bana ulaşmak isteyen arkadaşim olmuştu.
face ve insta olmadığı için hiç bi yerden ulaşamadi
direk abime msj atmiş abimde bana sordu görüşmek istiyor demiş
bende şiddetle reddettim. çünkü o sevgilisi için beni satti sevgilisi onunla görüşmeyeceksin dediyse beni silmişti. şimdi sevgilisinden ayrılmış bana atti ben evlendim. geri dönüşü kabul etmedim. birisi çikari için davranirsa ben silerdim.
yalnız değilsin :)Mabel matiz ve halil sezai dışında diğerlerini hiç tanımıyorum
olsun konuşun muhabbetiniziYaaa ettiğimiz muhabbete bak
evlenince insan degişiyor. karşıdaki evlenmediyse sen evlendiysen çekemiyor seni iç içe kıskanmiş olabilir sende onun için kocani ikinci plana atmişsin zaten. sonra havalara girmiş. bilmiyorum. ben doğru mu anladimEn doğrusunu yapmışsın, çıkar olayı da değil bizim aramızda tartışmada olmadı niye böyle olduk bilmiyorum
olsun konuşun muhabbetiniziben okuyorum :)
Konuyu bilen herkes aynı yorumu yapıyor doğru anlamışsın, ben hala konduramıyorum ama öyle biri değil çünküevlenince insan degişiyor. karşıdaki evlenmediyse sen evlendiysen çekemiyor seni iç içe kıskanmiş olabilir sende onun için kocani ikinci plana atmişsin zaten. sonra havalara girmiş. bilmiyorum. ben doğru mu anladim
Benimki de kalbim kırıldı pepe bana hiç inanmadı diyorMesela şu an iç sesim ‘niloya niloya sırtımda rengarenk boya’ diyor.
Sabah niloya izledik de.
benim kızım da niloya sevgisi vardi o sevgiyi aştikMesela şu an iç sesim ‘niloya niloya sırtımda rengarenk boya’ diyor.
Sabah niloya izledik de.
O da favori listemdeBenimki de kalbim kırıldı pepe bana hiç inanmadı diyorhatta sabah sesli söylüyormuşum eşim ittirgit ne diye soruyordu
Doru benimkinin de favorisibenim kızım da niloya sevgisi vardi o sevgiyi aştik
şimdi de yabanci kanal var abd kid tv oluşan. onu izliyor:)
bide doru atlara bakar:)
ilk gözagrisi sevimli dostlarDoru benimkinin de favorisi
ilk gözagrisi sevimli dostlar
aram sam sam yapardi bide karpuz adam sip sap sopEylül de çok izledi sevimli dostları
aram sam sam yapardi bide karpuz adam sip sap sopbende onunla ezberlemişim çocuğuyla çocuk olmak güzel ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?