En doğrusunu yapmışsın, çıkar olayı da değil bizim aramızda tartışmada olmadı niye böyle olduk bilmiyorum

En doğrusunu yapmışsın, çıkar olayı da değil bizim aramızda tartışmada olmadı niye böyle olduk bilmiyorum
evlenince insan degişiyor. karşıdaki evlenmediyse sen evlendiysen çekemiyor seni iç içe kıskanmiş olabilir sende onun için kocani ikinci plana atmişsin zaten. sonra havalara girmiş. bilmiyorum. ben doğru mu anladim

Ben her tür müzik dinlerim ruh halime göre. Farklı dillerde şarkı dinlemeyi çok seviyorum. İtalyanca İspanyolca hintçe Korece Japonca arapça anlamasam da ruhuma dokunan şarkıları seviyorum. Müzik evrensel bir dil bence. Ama çocuktan sonra kırmızı balık, Ali babanın çiftliği, TRT çocuk Baby tv şarkıları favorim oldu normal müzik dinleyemez oldum

Konuyu bilen herkes aynı yorumu yapıyor doğru anlamışsın, ben hala konduramıyorum ama öyle biri değil çünkü

Mesela şu an iç sesim ‘niloya niloya sırtımda rengarenk boya’ diyor.
Sabah niloya izledik de.

Bebeği uyuttum. Biraz çamaşırım var katlanacak. Mutfakta 2 dolap kaldı silinecek
Çocuklara kurabiye yapacağım
Bi de süpürdüm mü tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…