Selam kızlar bu ara yoğunum bende, haftasonu düğün vardı şehir dışında ona gidip geldik, düğün için gelen arkadaşımız bizde kalıyor, evde biri olunca hiç iş yapılmıyor bayrama memlekete gideceğiz o yüzden o gidince hemen 2 günde hızlı bir şekilde evi toplamam ütü yapmam lazım ki gelince iş olmasın, yazdıklarınızı hep okudum
Arkadaş gelmeden bütün evi temizlemiştik eşimle çok iyi oldu

Her güne bir bakım çok güzel Mia bende katılırım bugün sana

Çok iyi olmuş canım evin temiz zaten ufak tefek detaylar kalmış
Tamam beraber yapalım bakımlarımızı

mia yapmam gereken birçok şey var
hangisini kafamda tutayım.
ben bi detayı takip edebilsem.

Benim rutinlerim bozuldu malesef tekrar yapmakta içimden gelmiyor.
bu şekilde ufak tefek başlayıp tekrar alışkanlık haline getirmem gerekiyor.
Ben de artık önceliği kendime vereceğim. İşler bitsin yaparım diyorum işler de bitmiyor, bişey de yapamıyorum.

benim yüzümde ben leke dolu açikçasi çillerim var. bu çok rahatsiz ediyor bebek gibi düz yüzlere beğeniyorum.
duru naturel zeytinyağlı sabun almişim çok seviyorum onu:)
onunla yıkıyorum :)
ben bayadir makyaj yapmıyorum işede makyajsiz giderim hep:) solgun yüzümü görmeye alışıklar

Güneş kremi sürmelisin çiller için.
benimde çocukken vardı şuan yok

Ben eczaneye güneş kremi almaya gitmiştim, orada yüzüme uygun temizleme jeli, Tonik, Nemlendirici verdiler, artık sabah akşam kullanıyorum, bu bile büyük bir şey yapıyormuşum gibi hissettiriyor artık bittikçe alıp devam edeceğim

Ben yüzümü kendi yaptığım zeytinyağı, limon ve su karışımı ile yıkıyorum son zamanlar, zeytinyağı sayesinde nemli de kalıyor. Kahve telvesi ile peeling yapıyordum uzun zamandır yapmıyorum. Dışarı çıkarken güneş kremi mutlaka sürüyorum. Bu aralar evde göz kalemi çekiyorum havam değişiyor. Saçlarımı kestirmem çok iyi oldu herkes de çok beğendi

ben de şallarımı şampuanla elimde yıkadım sabah, uzun zamandır aklımdaydı ama bugün ancak sıra geldi :)
kapalı arkadaşlar siz eşarp şallarınızın temizliğini nasıl yapıyorsunuz? üstünde tüylenme olursa diye makineye atmaya korkuyorum elde de zor oluyor, çok buruşuyor bir de ütülemesi de çok zaman alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…