Ben de farmasiden sabun almıştım sabahları yıkıyorum yüzümü. Bazen akşam da yıkıyorum. Baya farketti. Lekeler vardı açılıyorHer güne 1 bakım...
Evet her gün kendimle ilgili bir bakım uygulayacağım.
Bugün tırnaklarımı keseceğim.
Selam kızlar bu ara yoğunum bende, haftasonu düğün vardı şehir dışında ona gidip geldik, düğün için gelen arkadaşımız bizde kalıyor, evde biri olunca hiç iş yapılmıyor bayrama memlekete gideceğiz o yüzden o gidince hemen 2 günde hızlı bir şekilde evi toplamam ütü yapmam lazım ki gelince iş olmasın, yazdıklarınızı hep okudum
Arkadaş gelmeden bütün evi temizlemiştik eşimle çok iyi oldu
Her güne bir bakım çok güzel Mia bende katılırım bugün sana
Ben de farmasiden sabun almıştım sabahları yıkıyorum yüzümü. Bazen akşam da yıkıyorum. Baya farketti. Lekeler vardı açılıyor
tam benim içimi okudunBenim rutinlerim bozuldu malesef tekrar yapmakta içimden gelmiyor.
bu şekilde ufak tefek başlayıp tekrar alışkanlık haline getirmem gerekiyor.
Ben de artık önceliği kendime vereceğim. İşler bitsin yaparım diyorum işler de bitmiyor, bişey de yapamıyorum.Benim rutinlerim bozuldu malesef tekrar yapmakta içimden gelmiyor.
bu şekilde ufak tefek başlayıp tekrar alışkanlık haline getirmem gerekiyor.
mia yapmam gereken birçok şey var
hangisini kafamda tutayım.
ben bi detayı takip edebilsem.
benim yüzümde ben leke dolu açikçasi çillerim var. bu çok rahatsiz ediyor bebek gibi düz yüzlere beğeniyorum.
duru naturel zeytinyağlı sabun almişim çok seviyorum onu:)
onunla yıkıyorum :)
ben bayadir makyaj yapmıyorum işede makyajsiz giderim hep:) solgun yüzümü görmeye alışıklar
Ben de artık önceliği kendime vereceğim. İşler bitsin yaparım diyorum işler de bitmiyor, bişey de yapamıyorum.
AynenAynen bugün kendin için ne yaptın anka diye sor kendine :) ben öyle yapacağım.
Aynen
Ajanda tutmaya başlasam not alsam iyi olacak ama ona bile üşeniyorum
Valla yaa biri dese ki bana şu şu işleri yapıp şu yemekleri yapacaksın daha kolay olur herşeyBiri bizim yerimize tutsa keşke
ben de sabah tırnak kesmiştim :))Her güne 1 bakım...
Evet her gün kendimle ilgili bir bakım uygulayacağım.
Bugün tırnaklarımı keseceğim.
Bizim Pazar tırnak günü. Eşimle çocukları yıkayıp tırnaklarını kesiyoruz. Elime almışken benimkileri de aradan çıkarıyorumben de sabah tırnak kesmiştim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?