Ben eşarp kullanıyorum makineye atıyorum. Evet ipekler çok kırışıyor.ben de şallarımı şampuanla elimde yıkadım sabah, uzun zamandır aklımdaydı ama bugün ancak sıra geldi :)
kapalı arkadaşlar siz eşarp şallarınızın temizliğini nasıl yapıyorsunuz? üstünde tüylenme olursa diye makineye atmaya korkuyorum elde de zor oluyor, çok buruşuyor bir de ütülemesi de çok zaman alıyor
mkinede nasıl bir programa atıyorsun canım? kırmızılı falan canlı renk eşarplarımın da renkleri başka şeye geçer diye onları da elimde yıkıyorum ben açık renkleri makineye atıyorumBen eşarp kullanıyorum makineye atıyorum. Evet ipekler çok kırışıyor.
ben de sabah tırnak kesmiştim :))
Renklilerin arasına atıyorum canım. renk vermediler hiç.mkinede nasıl bir programa atıyorsun canım? kırmızılı falan canlı renk eşarplarımın da renkleri başka şeye geçer diye onları da elimde yıkıyorum ben açık renkleri makineye atıyorum
Fırçamda rengarenk boyaydı sanki oMesela şu an iç sesim ‘niloya niloya sırtımda rengarenk boya’ diyor.
Sabah niloya izledik de.
bu da ceviz adamdı sankiaram sam sam yapardi bide karpuz adam sip sap sopbende onunla ezberlemişim çocuğuyla çocuk olmak güzel ya:)
hepsinde varbu da ceviz adamdı sanki
bugün kendime gelemedim
bu sabah 5 te kalkmişim.namazimi kılıp tekrar dalayim dedim vazgeçtim.
kahvalti yaptım 6 ya kadar.
6dan sonra yapacak bişey olmayinca 1 saat uyumuşum 7 de hazirlandim çiktim.
o 1 saat ne yapmalıyım ya uyumak yerine...
kafam sersemleşti kendime gelemiyorum.
eve gidicem yemegim yok.
ben eve gelince canim hiç bişey yapmak istemiyorum.
Yazdıktan sonra farkettim sanki başka birşeydi diye de kaldı öyleFırçamda rengarenk boyaydı sanki o
Bi de patates adam varhepsinde varkarpuz kavun kiraz
Ben hiç bişey yapmadım yine boş boş geçti. Bu gün çamaşırları mutlaka katlamam lazımAkşam eve gidince...
mak çamaşır atılacak kuruyanlar katlanacak 10 dk
merdivenler süpürülecek yine sona ben kalmışım herkes süpürmüş. 10 dk
temiz bulaşıklar yerleşecek dolaplara kirliler hop makineye 15 dk
Yemeğim var sofra hazırlanacak 15 dk
kızımı ya gidip alacağım yada eşime paslarım işi yoksa 20 dk
sonra balkona minder kilim atıp tırnaklarımı keseceğim. 10 dk
kızım uyursa dinlenirim uyumazsa oyun oynarız (süresiz :)
-Ben dün eve gidince, sofra hazırladık, malum ev kalabalık bu aralar.Ben hiç bişey yapmadım yine boş boş geçti. Bu gün çamaşırları mutlaka katlamam lazım
Sadece çamaşır katlama ve sofra hazırlamak kaldıBen hiç bişey yapmadım yine boş boş geçti. Bu gün çamaşırları mutlaka katlamam lazım
Yemekte ne var. Ben yemek de yapmadım. Çocuklara buzluktan köfte çıkardım. Çorba yaptım. Eşime napsam bilmiyorumSadece çamaşır katlama ve sofra hazırlamak kaldı
Eylül daha gelmedi işleri rahat yaptım
Dünden patatesli tavuk vardı ama annem yemeğe çağırdı oraya gideceğimYemekte ne var. Ben yemek de yapmadım. Çocuklara buzluktan köfte çıkardım. Çorba yaptım. Eşime napsam bilmiyorum
Şal değil eşarp kullanıyorum, yemek, dondurma vs gibi şeyler sıçradıysa hemencecik yıkıyorum yavaş hareketlerle,ben de şallarımı şampuanla elimde yıkadım sabah, uzun zamandır aklımdaydı ama bugün ancak sıra geldi :)
kapalı arkadaşlar siz eşarp şallarınızın temizliğini nasıl yapıyorsunuz? üstünde tüylenme olursa diye makineye atmaya korkuyorum elde de zor oluyor, çok buruşuyor bir de ütülemesi de çok zaman alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?